- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Ha jól értem olyan felhőszolgáltatást akarsz, ami nem a saját szerverein tartja az adatokat, amit feltöltesz (dropbox stb.), mert mindegyikben van valami ami miatt nem az igazi, már jó ideje nézegetem én is!
A dropbox kicsi, Gmail Drive a fiókkal együtt dettó, a Gmail Drive kliense szintén egy vicc, a Google photos tömöríti a képeket, a Flickr a mappastruktúrát nem nagyon kezeli, pedig 1 TB, szóval ingyenest nehéz lesz találni.
Némelyikben pedig semmilyen fájlmegjelenítő nincs, legalább az van Gmail Drive-ban, még ha nem is kezeli a MS cuccokat normálisan...
Mega 50GB, de nincs sok tapasztalatom!
Valami olyan programot ha találsz, ami egyaránt fut droidon és windowson, meg lehet adni neki, hogy melyik szerverre (Gmail drive, Flickr stb.) mit töltsön, melyik mappából és mit, hogy szinkronizáljon, felülírásnál, törlésnél kérdezzen rá, ne úgy, mint a Gmail drive stb... Szóval akkor szóljál, mert nekem is kéne, így már tudnám használni talán az ingyenes felhőszolgáltatásokat! Addig marad nekem is a NAS! De az sem jó, mert több helyen kéne tárolnom a cuccaim a biztonság miatt!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest