Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Ha jól értem olyan felhőszolgáltatást akarsz, ami nem a saját szerverein tartja az adatokat, amit feltöltesz (dropbox stb.), mert mindegyikben van valami ami miatt nem az igazi, már jó ideje nézegetem én is!
A dropbox kicsi, Gmail Drive a fiókkal együtt dettó, a Gmail Drive kliense szintén egy vicc, a Google photos tömöríti a képeket, a Flickr a mappastruktúrát nem nagyon kezeli, pedig 1 TB, szóval ingyenest nehéz lesz találni.
Némelyikben pedig semmilyen fájlmegjelenítő nincs, legalább az van Gmail Drive-ban, még ha nem is kezeli a MS cuccokat normálisan...
Mega 50GB, de nincs sok tapasztalatom!
Valami olyan programot ha találsz, ami egyaránt fut droidon és windowson, meg lehet adni neki, hogy melyik szerverre (Gmail drive, Flickr stb.) mit töltsön, melyik mappából és mit, hogy szinkronizáljon, felülírásnál, törlésnél kérdezzen rá, ne úgy, mint a Gmail drive stb... Szóval akkor szóljál, mert nekem is kéne, így már tudnám használni talán az ingyenes felhőszolgáltatásokat! Addig marad nekem is a NAS! De az sem jó, mert több helyen kéne tárolnom a cuccaim a biztonság miatt!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest