Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Üdvözlet. Én egy Dropboxhoz nagyon hasonló programot keresek, amelynek az lenne a célja hogy a különböző platformok (Android, iOS, Windows, Linux) rendelkezzenek klienssel.
A lényeg hogy ezek a szolgáltatások nem nyújtanak elegendő tárhelyet, illetve épp a legutóbbi incidensnél vesztettem néhány családi fotót Google bácsinál, így arra gondoltam a kezembe veszem az ügyet és egy igényes home cloudot rakok össze. Az elképzelés megvan (egyedi konfiguráció, vagy valamilyen synology nas lesz az áldozat). Azt szeretném hogy a felhasználók a klienssel a saját mappájukba, akár automatikusan tudjanak archiválni (fotók, videók), kiválasztott mappák automatikus szinkronizációja stb.
Létezik ilyen vagy írjam meg magamnak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Asztrofotózás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest