- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt köztetek olyan aki anno használta a Spotlight on Windows rendszer monitorozó, feladatkezelős progit. Nagyszerűen megjelenitett mindent folyamatábraszerűen, grafikonozva processzor, mem használatot stb. minden futó folyamat külön monitorozható volt. Anno XP meg WIN7 32 bit alatt használtam. Sajna mikor átértem 64 bitre már nem működött jól, (rosszul jelenítette meg a memóriát stb.) Egy ideig vártam, hogy a Quest Software kiad új verzót, aztán leszedtem. Most ismét jól jönne ez a progi, most néztem utána, nemhogy új verzió (utcsó a 3.7.034) nem jött ki, de a cég is megszűnt a Dell oldalára irányít át, de ott is a legutolsó verzió van fent.
Tudtok valami ehhez hasonló kinézetű és és kezelésű progit? Vagy Spotlightnak lett valaki jogutódja?egyébként ő volt az:

De szerettem ezt a progit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest