- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Brett001 #33050 üzenetére
Vannak felhasználók, akiknek alap dolog. Előbbit én a magam nevében írtam. Ha 15 éve nem használok víruskeresőt, akkor nem használok. Nem állíthatom az ellenkezőjét.
Úgy is mondhatnám, kicsit "méltóságon alulinak" érezném, legalább két okból:
1. Béna voltam, vírusra kattintottam, hagytam magam behúzni a csőbe (ez igaz is, de csak átlagban 5 évente egyszer).
2. Olyan béna voltam, hogy nem tudtam a vírust / trójait letakarítani manuális módszerekkel (ez nem igaz, mert legyilkoltam).Konklúzió: kell nekem víruskereső? Nem.
-
scott_free
senior tag
válasz
Brett001 #32991 üzenetére
olyan progit keresek, amivel meg tudom nézni, hogy éppen melyik alkalmazás tölt le a netről, és az se ártana, ha szabályozni tudnám ilyenkor az adott progi sávszélességét.
próbáltam a Netbalancer-t, de ha van, megnéznék mást, egyszerűbbet is.(a Networx-öt használom, de az nem tud programonkénti bontást)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest