- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
tényleg többre képes, mint ahogy első pillantásra gondoltam, szóval meg fogom jobban vizsgálni azt a programot is!

viszont most úgy néz ki, az alábbi script teszi a dolgát:
C:\XnView\nconvert -npcd 2 -size 256x256+0 -ctype rgb -corder inter -out jpeg -wmfile "C:\XnView\LOGO-40-2.png" -wmflag center -wmpos 0 0 -ratio -rtype lanczos -rflag decr -rflag orient -resize 800 600 *.jpg
ezt az Xnview generálta azok alapján a beállítások alapján, amiket én a grafikus felületen összeállítottam (csak az "nconvert.exe" útvonalát módosítottam, mert nem akartam bemásolni a system32 rendszermappába)
egy duplakatt a .bat fájlra és már át is méretezte, vízjelezte (meg amit még beállítok mellé)az imént annyi kerülte el a figyelmem, hogy az "nconvert.exe" nem része a telepített programnak, hanem külön kell letölteni és elhelyezni tetszőleges mappába, ahonnan aztán meghívja a script.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest