Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Hali!
SD kártyához kéne file-rendszer helyreállító progi, mert valami elromlott egy okostelefonról való gépre mozgatás-visszamozgatás és az utána történő leválasztás során. Konkrétan előbb megnéztem pár fotót képnézegetővel, ekkor becahce-elte a Windows a Temp-be, utána átmozgattam a képeket a vinyóra (ez egy másodpercen belül megtörtént, ez egyértelművé teszi, hogy már a vinyóról nyomta át, illetve kerregett is nagyon, ahogy a két partíció között másolta az adatokat), aztán meggondoltam magam, és visszamozgattam a telefon microSD-jére őket.
Ezután jött az Unplug/Eject hardware, és itt várt egy csomó ideig, nem akarta leválasztani. Próbáltam az Androidon is kiválasztani a kikapcsolást, de semmi, aztán írta, hogy hiba a kártyán, helyezzem be újra. Itt kicsit feszegettem a hátlapot, hátha sikerül az USB-összeköttetés megszakítása nélkül kinyomni a kártyát (ez rossz ötlet volt amúgy), de a Windows közölte, hogy nem tudta rendesen kiírni az adatokat, úgyhogy elvesztek, konkrétan is megjelölve egyetlen file-t:
Windows - Delayed Write Failed
Windows was unable to save all the data for the file
\Device\Harddisk2\DP(1)0-0+d\DCIM\100MSDCF\DSC05133.jpg.
The data has been lost. This error may be caused by a failure of
your computer hardware or network connection. Pelase try to save
this file elsewhere.Vagy megszakadt az USB-s kapcsolat, vagy a Windows adta fel, ezt nem tudom. Később, ha jól emlékszem akkor, amikor lehúztam az USB-ről a telefont, ezt a hibát dobta még fel:
Windows - Delayed Write Failed
Windows was unable to save all the data for the file K:.
The data has been lost. This error may be caused by a
failure of your computer hardware or network connection.
Please try to save this file elsewhere.A kártyán valamit annyira elrontott, hogy már nem tudja beolvasni, és az Android sem, ami egyébként formázni akarná. Kártyaolvasóval, és törölt file helyreállítóval sikerült rámennem a kártyára (TestDisk), de már eleve a képek könyvtárát is töröltnek jelöli. Belépve oda nem jelzi töröltnek a képeket, ellenben nem látja mindet, az elmúlt hónap terméséből csak az első pár napból néhányat, meg az utolsó napok egyikéről egy-kettőt. Ez a program tehát nem fogja nekem visszahozni a képeimet, legfeljebb csak egy részüket.
Erre a problémára szeretnék tippeket kapni. Ha valaki tudja, mi történt itt pontosan, és javított már ilyet, van bevált programja a célra, akkor légyszi jelezze!
Nagyon bosszantó egyébként a dolog, mert nem sokkal ezelőtt is előfordult már ilyen, akkor is visszamozagtás utáni leválasztásnál, de akkor nem vált hozzáférhetetlenné a teljes kártyatartalom, csak elveszett két-három kép. Azóta is ott pihen a kártya, hogy majd valahogy talán visszanyerem róla a képeket (mivel a TestDisk törölt file-ként nem tudta visszanyerni ezeket, arra gondoltam, mégiscsak visszamove-olta őket a Windows, csak mondjuk nincsenek lezárva, vagy a könyvtár tartalma nincs rendesen aktualizálva, és akkor még talán helyrehozható).
Nem tudom amúgy, hogy a képnézegető fogta-e a kártyát, és azért nem tudta-e a Windows lerendezni a dolgot, de ezt nem tartom valószínűnek, mert ilyen esetben mindig azonnal figyelmeztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Retro PCI-E videókártyák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest