Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Melyik az az (egyszerű, tehát nem Photoshop) a képnézegető/képszerkesztő, amivel nagyon praktikusan lehet a kép széleiből levágni? Olyanra gondolok, mint amit a Microsoft Office Picture Manager tud. Annál a levágás menüre kattintva a kép négy oldalát külön-külön tudom "mozgatni" (hogy mennyit vágjon le), eközben látszik az eredeti kép is, és a méretek pixelben, ennyi volt, ennyi lesz. Viszont ez meg nem tud képet átméretezni az arány megtartása nélkül, szóval ha vágni is akarok meg átméretezni is, akkor 2 külön programot kell használnom.
Ahol jól működik az átméretezés, ott a vágás nem annyira, Paint-ben csak az alsó és a jobb oldalt lehet mozgatni, Infranview és XnView esetében pedig a vászon átméretezése menüben megadhatom, hogy hány pixelt vágjon le, de ebből én még nem tudom, hogyan is fog kinézni, ha több oldalt akarok különbözőképpen, akkor az csak több lépésben tudom, stb.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő