- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Én egy olyan megoldást/programot keresnék, amivel fájllistát tudok készíteni könyvtárszerkezettel együtt pl excel-be. Esetleg még a fájlok méretét is mutatná.
A célom a következő:
Van körülbelül 100 giga anyagom (ami rengeteg 50-100 Mb-os pdf-ből áll), és ezt egy asztali gépen tárolom. Viszont sokszor van, hogy a laptopomon dolgozok, és tovább bővíteném a "gyűjteményt", de ennyi adatnál már nem tudom számon tartani mi van meg és mi nincs. De ha lenne egy lista, amit a laptopon meg tudok nézni az sokat segítene. (Eddig két módszert alkalmaztam, vagy könyvjelzőbe mentettem, minden újonnan elérhető pdf linkjét, és mikor az asztalihoz jutottam, akkor néztem át, hogy meg van-e. A másik módszer pedig, hogy mindent letöltöttem, és mikor a helyére rendeztem, akkor töröltem ami már meg volt.)
A fájlméret jelzése pedig azért lenne jó, mert abból láthatnám, hogy ami nekem megvan pdf az kisebb vagy nagyobb az újnál, és ebből adódóan vagy kevesebb vagy több oldalas.A segítséget előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv,
flash7
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Assetto Corsa Rally
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest