Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
kösz a válaszokat!
laca026, hunfatal
az Irfanview-tól egyszer dobtam egy hátast, amikor a tovább gombra valami egész új mappában találtam magam. az utolsó kép után elkezd böngészni a gépen, na akkor félretettem szegényt. asszem a görgetést teljes nézetben azt még tudta.
az xnview nagyjából hasonló kinézetű/működésű, mint az acdsee (amit megszoktam), csak az átméterezés (különösen a csoportos) nagyon körülményes vele, meg ha kirakom a menüsorban a funkciókat, és hozzá az ikonokat (magyarul testre szabom a kinézetét), rendszeresen elfelejti.
tcm-et használok, de az ikon nézetet nem szeretem benne. a legjobb az acdsee, csak olyan lassú lett az utóbbi időben, hogy gondoltam lecserélem végleg, ha van jó alternatíva. (tipikus eset, mint a nero is, amikor egy jó progi előbb csomaggá, majd mindent integráló és magába olvasztó giga rendszerközponttá változik. )
S-IW: közben leszedték az imagine-t... ezt egyszer kipróbáltam, de nem sikerült belőnöm, hogy teljes nézetben görgetővel váltson képet. lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs