Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
kösz a válaszokat!
laca026, hunfatal
az Irfanview-tól egyszer dobtam egy hátast, amikor a tovább gombra valami egész új mappában találtam magam. az utolsó kép után elkezd böngészni a gépen, na akkor félretettem szegényt. asszem a görgetést teljes nézetben azt még tudta.
az xnview nagyjából hasonló kinézetű/működésű, mint az acdsee (amit megszoktam), csak az átméterezés (különösen a csoportos) nagyon körülményes vele, meg ha kirakom a menüsorban a funkciókat, és hozzá az ikonokat (magyarul testre szabom a kinézetét), rendszeresen elfelejti.
tcm-et használok, de az ikon nézetet nem szeretem benne. a legjobb az acdsee, csak olyan lassú lett az utóbbi időben, hogy gondoltam lecserélem végleg, ha van jó alternatíva. (tipikus eset, mint a nero is, amikor egy jó progi előbb csomaggá, majd mindent integráló és magába olvasztó giga rendszerközponttá változik. )
S-IW: közben leszedték az imagine-t... ezt egyszer kipróbáltam, de nem sikerült belőnöm, hogy teljes nézetben görgetővel váltson képet. lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő