- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
kösz a válaszokat!
laca026, hunfatal
az Irfanview-tól egyszer dobtam egy hátast, amikor a tovább gombra valami egész új mappában találtam magam. az utolsó kép után elkezd böngészni a gépen, na akkor félretettem szegényt. asszem a görgetést teljes nézetben azt még tudta.
az xnview nagyjából hasonló kinézetű/működésű, mint az acdsee (amit megszoktam), csak az átméterezés (különösen a csoportos) nagyon körülményes vele, meg ha kirakom a menüsorban a funkciókat, és hozzá az ikonokat (magyarul testre szabom a kinézetét), rendszeresen elfelejti.
tcm-et használok, de az ikon nézetet nem szeretem benne. a legjobb az acdsee, csak olyan lassú lett az utóbbi időben, hogy gondoltam lecserélem végleg, ha van jó alternatíva. (tipikus eset, mint a nero is, amikor egy jó progi előbb csomaggá, majd mindent integráló és magába olvasztó giga rendszerközponttá változik. )
S-IW: közben leszedték az imagine-t... ezt egyszer kipróbáltam, de nem sikerült belőnöm, hogy teljes nézetben görgetővel váltson képet. lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Energiaital topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi