Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
az ACDSee képnézegető helyett kerestem másikat...ha jól tudom, most már az XnView is tudja azokat a funkciókat, amire nekem szükségem van. kipróbáltam és tetszik, de lenne egy idegesítő dolog, amit eddig nem sikerült megoldanom, pedig az összes beállítást átnéztem.
Windows intézőből megnyitok egy képet - teljes képernyőn megjelenik és Space-el lépkedek. minden ok, csak a képeket mutatja...
viszont, amikor az XnView böngészőjéből indítom el a képnézegetést, akkor ha olyan mappában vagyok, ami .exe fájlokat is tartalmaz, akkor azt is képként próbálja mutatni, és kér hozzá egy ikont.
egy képet is csináltam ( itt pl a mappában a képek mellett volt egy flash player telepítő is )
XnView beállítás
eddig csak ezt a megoldást találtam /Böngésző - fájllista - Minden egyéb fájl -nál kiveszem a pipákat/, de ilyenkor a böngészőben sem jelenik meg minden.azaz nem látom teljesen mik találhatók az adott mappában.
ismerőnél nem csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest