Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Mint mondtam sok az áramszünet. 100%-on van az aksi, nem tölt oké. Majd jön egy áramszünet 1 másodpercig, utána tölti 5-10 percig az aksit. Szerintem ez nem túl egészséges neki.
A másik az, hogy ez egy 11.6-os kis gép, culv-os procival meg integrált vga-val, 10% az nem 10-15 perc merítés. Azért vettem, mert évközben állandóan aksiról használom, és nem szeretném ha egy nyáriszünet miatt amikor nem használom szétmenjen az aksi. Szünetmentes tápra nincs pénzem és az se megoldás, hogy minden áramszünetnél elszálljon minden.
A kérdésem még mindig áll, hiába oltotok folyamatosan, nem tudtok meggyőzni hogy ez nem rontja az aksim.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest