- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Konkrétan pár hatalmas képet akarok készíteni sok száz bélyegképből. Simán, mint egy sakktábla mezői állnának egymás mellett a pici képek, és ebből készítenék egy nagy képet. Nem konkrét mozaikot akarok, nem kell hogy a végeredény önmagában is ábrázoljon valamit. Ehhez néhány ezer képet végig kell néznem, hogy kiválasszam mik lesznek azok a képek, amik a "tablón" rajta lesznek, ehhez nyilván egy képnézegető szoftver kell, amivel az előre kötegelten leméretezett képeket át tudom böngészni (pl Faststone, de most ez helyett keresek mást). Majd kell egy foldolgozó szoftver, amibe a vágólapra kimásolt képeket be tudom illeszteni egymás mellé. Egyszóval ami nekem a tökéletes megoldás lenne, ha lenne egy olyan képnézegető progi, ami - teszemazt - jobb gombra amit felad menű tartalmazná a kép másolása vágólapra opciót (nem pedig magát a fájlt). Az Opera webböngésző pl tud ilyet, meg nyilván még ezer és ezer más progi is, csak ugye az Opera nem igazán képnézegető, a többi kis progit meg nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest