- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Sziasztok
MSN megosztott könyvtárából gép újratelepítéskor kimentett "frx" kiterjesztésű fájlba szeretnék belenézni.
Ha Totalcommanderben F3-al belenézek, akkor látszik valamilyen jpg fejléc. Az Irfanview azt mondja hogy ez egy jpg fájl helytelen kiterjesztéssel, de átnevezés után nem tudja megnyitni. Rengeteg képnézegetővel próbáltam, de egyik sem tudja értelmezni.
Lehet hogy teljesen érdektelenek ezek a fájlok és nyugodtan törölhetném őket, de amíg nem tudok legalább párat megnézni addig ezt nem tudom eldönteni.
Nincs meg az eredeti könyvtárnév, tehát nem tudom kivel volt megosztva, a fejlécben látható adatok sem segítenek, mivel ott Olympus szerepel, nekem olyan gépem meg soha nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NIOH 3
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest