Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Üdv!
Azt nem tudom manapság mely típusokon van ilyen. De az alábbi cikkben említett módszert, illetve annak az inverz változatát már próbáltam.
• írásvédettség bekapcsolása:
attributes disk set readonly• írásvédettség kikapcsolása:
attributes disk clear readonlyBekapcsolt állapotban nem lehet a pendrive-ra másolni, fájlkezelő / lemezkezelő sem engedi formázni. Sőt, még például a Rufus sem tudta formázni. Ha kikapcsoltam, akkor már ok volt minden, illetve ezen 2 parancs a rajta lévő adatokat sem bántotta.
Persze arra figyelni kell, hogy a megfelelő lemezt válasszuk ki és arra állítsuk be! Valamint ezt mindenki csak a saját felelősségére próbálgassa!
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- 2.5" SATA SSD - 250GB, 256GB, 480GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze arra figyelni kell, hogy a megfelelő lemezt válasszuk ki és arra állítsuk be! Valamint ezt mindenki csak a saját felelősségére próbálgassa!