Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundra
tag

A topicnyitó posztot már néztem, de ott nem találtam. A fenti link meg elkerülte a figyelmem. Köszi. -
GIJoe
addikt
Tudnátok ajánlani egy olyan pendriveot, ami több írást/olvasást elvisel az átlagnál? Szoktam felvenni, DVB Streameket és egy idő után, 4-5 hónap, és csak lesz itt ott egy két hiba, ami miatt tönkremennek a felvételek, igaz masszív használatban, de gondolom értitek mire gondolok...
-
Predator2
addikt
Helló
Ugyan nem Pen drive, de hamarosan rendelek azt is!
Nemrég vásároltam egy Sandisk memória kártyát, szeretném tesztelni, hogy ténylegesen 64GB-os, illetve, hogy milyen sebességre képes!?
Hogyan, melyik programmal tegyem, illetve milyen beállítással?
THX
-
rover45
őstag
válasz
jim bcs
üzenetére
Taat, jim bcs: Keret?
Ezt a kettőt néztem ki 1600Ft - 2300Ft között 
Szeretnék venni magamnak 3-4 egyforma pendriveot, teljesen általános hétköznapi, övtáskába dobós, mindig velem legyen célokra.
Ez nálam:
- letöltök ezt azt (semmi 4-5 gigás dolgok), programokat, zenéket, ezeket hurcolni
- egy-egy iso-t kiírni rájuk, kipróbálni (live linux, android....)
- csinálni egy ms-dos indítólemezt az egyikre, bios frissítésekhez jól jön
Először 4Gb-okat néztem, de rájöttem, h hülye vagyok
Talán nincs is 4Gb USB3, 8-as sem sok
Így nézegettem 8-16Gb darabokat. Nagyobbakat nem akarok, akkor már a 3-4 darabbal elszállok árban.
Gyakorlatilag semmi fontos dolog nem lesz rajtuk soha
-
válasz
jim bcs
üzenetére
Igen köszönjük!
Elég hamar rátaláltam a megfelelőre, nálam jelenleg a bestbuy az ADATA 128GB-os DashDrive Elite S102 Pro USB3.0-ás verziója. Plusz pár ezrestért megdupláztam a korábbi 64GB-ra belőtt tárhelyet. Az 5 év garancia is csábító.
A Corsair-ok sem rosszak, némelyik nem is kifejezetten randa.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem beválik! Kösz a tippet!
-
jim bcs
nagyúr
Elkészült a Best Buy lista, köszönjük meg a közreműködést TaaT
kollégának is 
-
rover45
őstag
Sziasztok! Ha a sebesség a fontos tényező, akkor Adata UV131 16GB vagy Adata UV128 16GB?

-
törölt tag
Nem tudom jó topikba írom-e, remélem igen. Szóval a következő probléma van:
Van egy Samsung UE32EH6030 tévénk, 1.5 éve vettük kb. és most vettem egy Sandisk 128 gb-os USB drive-ot. Úgy terveztem, hogy erről (is) nézünk majd rajta filmeket, de úgy néz ki nem ismeri fel.
Elképzelhető, hogy azért mert ez egy 3.0-ás USB drive, a tv-ben meg csak 2.0-ás USB port van? Vagy a 128 GB túl nagy? De az 1 TB-s külső vinyóról simán futnak a filmek. Elvileg lefelé kompatibilis az USB 3.0 a 2.0-val úgy tudom, szóval mennie kellene.
Van valami megoldása ennek vagy nyugodjak bele, hogy erről az USB-ről nem fogok filmezni ezen a tv-n? -
-
Valaki a lap tetején lévőre?

-
Grafirka
őstag
-
kerekfej
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Transcend Jetflash 790 és felette Sandisk Ultra és felette vagy bármilyen Samsung USB3.0
-
kerekfej
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
A Kingston-nál úgy konkrétan minden jobb...
-
Atomantiii
addikt
Tudtok ajánlani megbízható USB 3.0-ás 16 és 32 GB-os pendrive-ot elfogadható árban, de fontos lenne, hogy viszonylag vékony legyen (ne legyen 1 cm-nél vastagabb), mondjuk egy Kingston DT100G3-as is megtenné, vagyis annál nem lehet vastagabb, de ha gyorsabban lehet rá írni az nem lenne gond mivel úgy olvastam, lehetne gyorsabb is.
Vagy van ennél jobb hasonló árfekvésben?
-
Grafirka
őstag
Sziasztok.
64 gb USB3.0 pendriveot keresek kb 7000 -10000 ft arsavban. .Elsodlegesen a megbizhatosaga erdekelne nem a sebessege. Melyik modellek ajanlottak ? -
Nézelődtem pendrive ügyben és az Adata/Corsair vonalon nézelődtem. Ha van valami kifejezetten ajánlott a sok márka közül vagy jelenleg bestbuy azt szívesen meghallgatom!
Kupakos vagy csúsztathatós kivitel kéne, 64GB méretben, 5 év garival és árban max 15e-ig bezárólag.
Egy 4GB-os Kingston D.T.-t kéne váltson, amit jelenleg nem találok sehol. Szóval hangjelzős-helyzetmeghatározós előnyben! -
djzsolt12
csendes tag
üdv a kedves fórumtársaknak. szeretnék kérni egy kis segítséget. Új pendrivot szeretnék vásárolni mert a régi megállt és nem tudom hogy melyik lenne a jobb választás:
[link]
[link]
A silicon power m50-esről a 64 gigásról nincs valakinek egy sebesség tesztje mert ha nem nagy a különbség akkor inkább azt választanám a tárhely miatt de ha úgy van a 32-s is elég, vagy ti mit ajánlotok ami hasonló ár kategóriába van mert többet nem tudok rá szánni innen lehet nézegetni, és tudom hogy nem mindenki érti a nyelvet de aki tud segíteni vagy valami jó tanácsot adni azt fogadom.
[link]
A válaszokat elóre is köszönöm, ja igen és ebay-ról még nem tudok rendelni. -
TaaT
nagyúr
válasz
BullZeye
üzenetére
22euro ha fizettél érte. De pendriveokat nem szokták megfogni.
alfalibra: Az OTG-s dual pendrive-ok egyik vége (többnyire) USB3 csatlakozós, a másik vége meg micro usb (USB2). Logikus hogy ez utóbbi nem lesz gyorsabb 3x/3x megánál ha beledöglik sem.
"De mi számít nagy ill. kis fájlnak? 1-2 gb-s film még kicsi?"
[link] Ez csak egy példa.
-
Ciccuka
veterán
válasz
alfalibra
üzenetére
SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 az például eléggé gyors írásban. Itt érdemes megnézni ki mit tud: Pendrive írási sebesség
-
alfalibra
tag
Sziasztok!
Vennék egy 32 v. 64gb-os pendrive-ot. Megtetszett az otg, de ahogy utánuk olvastam, ezeknél mind elég lassúnak tűnik az írási sebesség, ezt jól vettem ki?
Ha az otg-sok sebessége valóban korlátozotabb, az adata s107 rokonszenves még, de arra lennék kíváncsi, h a fájl méret függvényében hogyan is alakul a gyorsaság. Úgy vettem ki, h a felüntetett sebességek ált a nagy fájlokra érvényesek és a kicsiket sokkal lassabb lehet felmásolni (?). De mi számít nagy ill. kis fájlnak? 1-2 gb-s film még kicsi? Szeretném, ha word dok méretűt és Hd filmet se másolna túl lassan. Az adata s107 ilyen? V melyik kupakos jó ilyen szempontból? -
Pzoli2
tag
Köszi.
Nem szeretnék vámot és Áfát fizetni nem EU direkt
Vagy rosszul gondolom és nem kel adózni?
-
Pzoli2
tag
Sziasztok beleolvastam a fórumba nagyon hasznos . Szükségem lenne egy 64gb-osra ezt néztem ki mi a véleményetek róla érdemes innen megrendelni vagy máshonnan . [link]
Előre is köszönöm a Segitségeteket.

-
rockit
csendes tag
válasz
jim bcs
üzenetére
Köszi! Nézegettem a listát, de nagyon nehéz összegyűjtögetni, hogy melyiknek milyen az írási sebessége. Van erre valahol jól használható benchmark lista? A Transcendben az tetszik, hogy ütés és vízálló, viszont csak 24 megás az írási sebessége. Ajánlanád esetleg valamelyiket inkább, ami hasonlóan ütésálló, de gyorsabb?
-
rockit
csendes tag
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
(#8532) [oWn]f4te
Majd a sebességteszt eldönti, valamint ha a ráírt GB megvan és nem a fele vagy negyede
(#8534) Georgie1224
Ha nagyon gyors kell akkor pl. Mushkin Ventura Plus/Pro/Ultra, SanDisk Extreme/Extreme Pro, Corsair Flash Voyager GTX/GT/GS, Patriot Supersonic Magnum. Árban ezek alatt pl. Adata UE700/S102 PRO, Transcand JetFlash. -
Georgie1224
tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne 16 v 32Gb-s gyors pendrive érdekelne linux rendszer lemeznek.
USB 3.0 portos gyors pendrive érdekelne.
Tudnátok ajánlani?Előre is köszönöm!
-
-
Eleata
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én a kingstont ajánlom nekem is van jo pár db és tut
-
rockit
csendes tag
Sziasztok!
Biztonságos (kulcstartóként hordanám) gyors, 64 GB-os pendriveot keresek. Elsőre ez tűnik jónak: http://www.arukereso.hu/pendrive-c3540/transcend/jetflash-710-64gb-ts64gjf710s-p236767105/#termek-leiras
Mi a véleményetek? Vagy inkább mást javasolnátok?Köszi!
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerős megemlítette hogy vett pendrájvot 1tb 16Euróért
Kérdem tőle hol rendelte ennyiért
1tb 16Euróért veszek 100db. Mert én amit láttam egy európai üzletben az 1TB volt de 850 euróért...
-------
Ismerős innen rendelt: [link] ez náluk márkanév?
[link] a képen meg 64GB kulcs van
Ez a legjobb kép [link]Kíváncsi vagyok,. hogy az ismerős mit fog kapni,.

-
csiben1
tag
Sziasztok!
Ebay-ről tudtok megbízható eladót, akitől érdemes rendelni pendrive-ot és memória kártyát egyaránt?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
SanDisk 8GB Cruzer Edge USB 2.0 Black/Red-ek mennyire megbízható darabok? A sebesség lényegtelen, teljesen jó a 2.0-ás is.
A b) verzió, hogy innen mit lenne célszerű 2ezer pénzig bezárólag? Csak a fennen is említett megbízhatóság a lényeg.
-
woros
őstag
Ez a pendrive - SanDisk 32GB Cruzer Extreme USB 3.0 - itthon ~12000Ft-ba kerül. Ma megvettem a mymemory.co.uk-ról 15.99£-ért + 1.95£ száll. költség azaz 17.94£ vagyis ~7600Ft.
Ebayen ~7300 körül van.
Köszi Magyarország!
-
TaaT
nagyúr
Megint bizonyíthat sincerity/courtesy, jan 15.-re kell ismerősnek pendrive, mert utána elutazik. Az előbb megrendelt, meglássuk ide ér-e.

Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van rola valami informacio ?

,de az összefoglalóban van még 1-2 ilyen jellegű mini.
nincs velük probléma