- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droid_
tag
válasz
ZweiTiger #64501 üzenetére
Igen, ezen én is sokat gondolkodtam, de igazából nem vagyok egy ghz/GB vadász. Az elsődleges terület az office/net/filmnézés, mindezt 99%-ban. Ehhez (szerintem) bőven elég lesz a pentium is. Itt viszont sokkal többet számít az SSD, mint egy kicsivel jobb proci. Nem? Vagy a másik oldalról: mennyivel nyújtana többet ezeken a területeken egy +20k-s gép?
Ha netán játszanék a maradék 1%-ban, akkor meg van benne egy (ebben a kategóriában) jobb videókártya is. Nem igazán látom értelmét csak azért többet költeni a szükségesnél, mert van rá keret (bár az előző kommentből lehet, hogy kicsit más jött le, de tudnék gépet venni 400ért is, csak feleslegesnek tartom (mindenféle nagyképűség nélkül)
amúgy nagyon megtetszett ez a széria, az egyel erősebb meg már felesleges, részben ezért is értem be ezzel.
-
Pocok256
veterán
válasz
ZweiTiger #4570 üzenetére
Iphone is pazarlás, de ott megértem ha azt veszik mert market + smúúútcság sokaknak megér ennyit. Én nem vennék mert számomra fölös én ezeket a készülékeket használom, és egyáltalán nem védem ha leesik és megtaposom hát leesik nem zavar. De működjön utána.
Nálam használati cikk egy telefon vagy egy laptop nem pedig ékszer.Roliiii:
Én minden nap használom iskolába menet, de nem nehéz és nem zavaró ugyanis háti táskával járkálok oda bele dobom aztán ennyi elvan benne nem tűnik fel. -
fogtunder
nagyúr
válasz
ZweiTiger #4573 üzenetére
régebben én is sokat kardoskodtam az apple mellett, még a windows xp időkben. a hardver jó többnyire, ha nem megjelenés után veszed rögtön, akkor gyakran szoktak gondok lenni a gyártással, amit ugyan kezel az apple, csak egy félmillás gépnél ne kelljen már.
az os/x meg nekem inkább szívás volt, mint áldás, mióta van windows 7. rengeteg megszokott beállítást nem lehet megtalálni, vagy terminalból kell megcsinálni, és bármennyire is szeretik hangoztatni a fanboyok _nincs_ mindenre normális helyettesítő program. a legtöbb jó open-source alkalmazás megvan, de pl. én egyetlen olyan fájlkezelőt sem találtam 2 év alatt, ami végletekig kielégítené az igényeimet, és ez gáz. szokták mondani, hogy szemléletváltás kell hozzá, de én olyat nem szeretnék csinálni.
megértem, miért akarsz apple gépet, mert a unibody házak és a touchpad világbajnok, de rohadt drága, egy éves garival és egy olyan oprendszerrel, amit két év használat után már a hátam közepére sem kívánok. persze a többi apple cuccoddal csodásan fog együttműködni, de nekem olyanok sincsenek már egy ideje.
-
Kbali
nagyúr
válasz
ZweiTiger #4573 üzenetére
A fejlesztőink munkára 13,3-as Pro-kat használnak, az egyik srácnak van is most egy eladója, mert vett egy másikat.
Ha nagyon kell a felület, akkor használ nagy monitort, de a kicsin is elvan.
Virtuális gépeket futtat, ahhoz meg főleg memória kell sok, akkor nincs gond akár a win-es dolgokkal sem.
Elromlani nemigen hallottam még tőlük, ill. a szerviz, valamint a garanciális ügyintézésről is pozitívak voltak a tapasztalatok (XMS).
Valamelyik üzlet egyébként árul használt Mac-eket is. -
Borote
addikt
válasz
ZweiTiger #1002 üzenetére
Ha már jó vétel... T500, ugyaneddig garanciás
Ne ez már inkább van jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Óra topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest