Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Sziasztok!
Barátnőm keresne kizárólag új notebookot az alábbi paraméterekkel:
Ár: Max. 300 000 forintba kéne beleférnie.
Felhasználás: Irodai gépre lenne szüksége, játszani nem játszik rajta. Ami fontos, hogy stabilan, megbízhatóan, évekig gyorsan fussanak rajta az irodai programok, a Windows. Ehhez kéne valami stabil proci és minimum 8 giga RAM, a videokártya nem fontos.
Kijelző: A normál 15'6-nál kisebb, de a 12-eseknél nagyobb. Tehát 13-14 coll körül, lehet fényes és matt is. Full HD jöhet szóba, nem akarom, hogy roncsolja a szemét valami kisebb felbontáson.
Hordozás: Masszív üzleti cuccra lenne szükség, napi szinten hurcolászva lenne az egyetem, munkahely és otthon között.
Op.rendszer: Nem kritérium, hogy legyen hozzá.
Egyéb fícsör: optikai meghajtó nem kell, az SSD viszont nagy előny, de nem kritérium. A korrekt akkuidő is feltétlenül előny.
Támogatás: Hosszú garanciával, korrekt supporttal, magyar (és Magyarországon is bejegyzett) bolttól.Nézegettem már pár típust, általában HP-t és Dell-eket szoktatok ajánlani, és ha jól látom, épp nemrég futott be a Probook G6, elégedett Probook G2-használóként pedig ez volt az első ötletem. Egy helyen láttam még Elitebook 745 G3-at is, ami már három éves típus, ez mennyire érheti meg?
Ezen felül is nyitott vagyok minden márkára és típusra, ha megfelelnek a fenti kritériumoknak.Mit tudnátok ajánlani?
Minden jót,
Svejk
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest