Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
Aktív témák
-
Kosak
csendes tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek választani. Ismerősöm szeretne most választani és nehany jelölt van is. Ime:
HP ProBook 4510s (VC314EA LX)
Toshiba Satellite L500-1R2 NoOS.
HP Compaq Presario CQ61-310EH VJ547EA+T
Dell Vostro 1015 T65/320
Toshiba Satellite L450-16K W7Elvárás nem magas, egyszerű és 140 alatt. 15" korul kisebb ne igazan. hasznalni csak mindennapos dolgok (office stb...) szorakozas terén filmnézés és hasonlo.
Köszönöm előre is a segítségeteket, és ry hogy nem ovlastam vissza a topicot sajnos idő szűkében vagyok.
Üdv
-
Kosak
csendes tag
http://www.amazon.com/MSI-GT725-075US-17-Inch-Processor-Graphics/dp/B001N44U94/ref=pd_cp_pc_3?pf_rd_p=413863401&pf_rd_s=center-41&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B001P5GKCQ&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1TDNGDMDTNYSEFMSK8HR
725 amazonon 1599$
MSI GT725-075US 17-Inch Laptop (2.53 GHz Intel Penryn Core 2 Duo P9500 Processor, 4 GB RAM, 320 GB Hard Drive, ATI R4850M Graphics, Blu-ray Drive, Vista Premium)
-
Kosak
csendes tag
válasz
Le Freeman #27166 üzenetére
Utánna néztem a Garanciának. ha külföldről rendeled be ugyan ugy garis, info: MSI márkaszerviz: Albacomp központi szerviz. igy az msi honalprol lehet is már msot rendelni amelyiket szeretned csak angol bill van hozzá. ha azt mondod nem számyt akkor hajrá.:
http://www.msimobile.com/level2_productlist.aspx?id=6
Persze hogyha más külföldi boltot keresel akkor kijöhet olcsóbban. pl:
amazon.com itt általában alacsonyabb az ára. a 627nél 120$-al.Rendeléssel kapcsolatban tapasztalatom nincs még notebook terén. de az biztos hogyha uj modelt gondolsz az nem 300 lesz!
-
Kosak
csendes tag
válasz
Le Freeman #27166 üzenetére
Hogyha ennyire nem sürgős akkor sztm várj. bár tény hogy az uj széria min 330+ban leszenk erre számítani lehet. a 725/727 meg 350. ennyiért asztaliban olyan gépet raksz össze hogy ki is takarít ha kéred
ahogy előbb írtam ha utazol vagy Lan vagy ilyen jellegű doog áll fent akkor notebook egyébként asztali. egyetemnél még jó a notebook mert hiaba vagy gépmellett ha mindig ujra fel kell rakni az adott dolgokat amik kellenek pl: c,c++,autocad, flash stb....Ez is egy ok hogy notebook legyen. ha baratnohoz jarkalsz és ott kellene tanulni egyszerűbb.
innen már csak mérlegelni kell a dolgokat. április-május fele jönnek leghamarabb. -
Kosak
csendes tag
válasz
zolynet #27167 üzenetére
a billt nagyon neztem, röviden nagyon gáz egyéb felhasználásra. Azonban gamernek tökéletes amit hasznal folyamtosan illetve sokat az normál méret a többi emg ez van. Ha meg gamerkedni szeretnél ismét akkor meg egy sennheiserfülest vegyél az alap dolog. a hangszóró meg sztm nem fontos. amire alap ember hasznalja film stb arra tökéletes a többihez ismét a füles. gondolom nem vonaton kezdesz neki atomgamerkedni
így ha gondolod hozzácsapsz egy 5.1et és szép hangod lesz
a gx620nak 1680x1050.cserélni akkor cserélj ha utazol vagy olyan helyen vagy ahol nem szívesen hagyod a geped
Én pl össze vissza megyek majd és a gépet nemfogom magammal cííípellllnnííí ezért döntöttem így. meg lanra is könnyebb így
minden mas esetben asztali a célszerű játékhoz. -
Kosak
csendes tag
válasz
Le Freeman #27162 üzenetére
Nos, én is ezen rágom amgam úgy 1 honapja.
röviden Hp Pavilonokrol nekem vga problémákról számoltak be így erről lemondtam. Msi amit említettél foképp lcd hibára panaszkodnak ettől függetlenül én mellette fogok sztm majd dönteni. amiket említettél új modelleket május fele várhatóak nagykerben. én a gt 627et neztem ki magamnak. amazonon már rendelhetők angol billel de gari nemtudom h nemzetközi e. sztm nem sajnos de ennek még ma utannanezek.Pavilonban a dv5 1199 ha jol emlékszem amit érdemes mostani msikbol én még mindig a gx620-ra voksolok. Nem mondom van hátránya.
ha msit veszel tudok küldeni emailen egytft tesztet amivel kitudod szűrni a pixelhibat még a boltban és stb... de ezt pmben ...
Node ha valamit rosszul írtam kérlek javítsatok ki
u.i.:
Ha nincs kedved visszaolvasni akkor pmben elküldöm a pro kontra listat amit eddig gyűjtögettem
-
Kosak
csendes tag
Sziasztok,
Egyik ismerősöm szeretne egy egyszerű notebookot venni. a keret max 150. Teljesen alap dolgok. office, film nezegetes, netezes. A legfontosabb kritérium hogy megbízható legyen és strapabíró, meg hogy lehetőleg minnél nagyobb képernyő méret legyen,
nekem így elsőnek DELL Inspiron 1525-99506 BLUE ugrott be.Sajnos nem ismerem, de 4 év gari és egyszerű. vagy ebben az árban mást érdemesebb? minden szóba jöhet. Köszönöm szépen a helpet előre is. -
Kosak
csendes tag
Sziasztok,
Nézegetem egy ideje a forumot de valahogy nem igazodok el. Szóval március fele szeretnék notebookot venni mert elég sokat fogok jönni menni így nem tehetem meg hogy az asztali gépem magammal cíííppppéélleemm . Szeretnék egy vele egy szintű vagy közeli notebookot hogy annyira ne vegyem észre a gyengeséget. Íme a msotani gépem:
C2D E6750 2.66GHz 4GB Geil ram Radeon X1950 512R és a többi része sztm nem szükséges a kérdésemhez.
Elég sokat szoktam játszani főképp coutner strike source ezt komolyabban így ez a lényeg hogy nyugodtan emglegyen a 100 fpsem rezzenes nélkul akár. természetesen nem full grafon van a configom. emelett a mársik legfontosabb az aoe3. emelett persze a cod4 is emgtalálhato és hasonlo ismerosok. Kb 300at tudnék rászánni.
Gondoltam az MSI Gx620x-re és a HP pavilon DV5-1190EH FT157EA-re. Acert nem javasolták. a masik fontosabb a megbízhatosag volna. DELL-t is nézegettem de ebben az árban nem igazán találtam megfelelőt. vagy érdemesebb volna akkor már kicsit többet rászénni? MSI megéri az árát és elegendő arra amire használnám?
Előre is köszönöm a helpet.
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest