Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
KAS89
csendes tag
(#32565) KAS89
Valaki pls!;) -
userZ
aktív tag
Nekem a samu monitorom fényes borítású, minden porszem szembetűnő, nem tudom normálisan letakarítani, mert sose lesz makulátlan...de ha nem látszana nem zavarna
A G550G-ben számomra nincs annyi plusz ami miatt azt venném. A Hdmi és a kártyaolvasó hiánya abszolút nem zavar (van usb-s kártyaolvasóm, lcd-re meg úgyse fogom dugni, ez csak irodai melóra kell majd), oprendszerből úgysem vistát akarok feltenni és a fényes borítás sem jön be, tehát számomra egyértelmű a G550L a befutó. -
TGuru
tag
[link] innen az első gép (HP),DELL Vostro 1700 érdekelne,h szerintetek milyenek?
Toshiba Tecra M7 ami szint úgy azon az oldalon van az elég használt lehet nem?Úgy tudom,h az elég jó tipus és drága,de itt elég olcsón adják. -
Gabis
őstag
pedig jó lenne ilyen áron a G-s mert felszereltségben pont ilyen kellene, azonban nem tudom mennyire gyűjti majd az ujjlenyomatokat mert ugye azt írták, hogy csilli-villi de pl. fogtam Toshiba pro-t és az is króm szerű volt (csilli-villi nem matt) de mégsem látszott rajta
-
userZ
aktív tag
-
ktommy91
addikt
válasz
superecneB #32585 üzenetére
HP 615 NX558EA
-
superecneB
őstag
Üdv!
Nővérkének kéne laptop.
Tudnátok olyan 15-16" os notit, amiben HD3200 -as VGA van és az USAban max. 600dolláros áron beszerezhető? Esetleg ha tudtok amerikai oldalt ahol szét lehetne nézni ezügyben (esetleg lehet is onnan rendelni) az is nagy segítség legyen.
Jelenleg egy HP Pavilion dv7-1245dx-t néztem ki de ez túl nagy és nehéz neki. -
Scalpel
senior tag
válasz
Khelben #32580 üzenetére
Itt nézelődhetsz
Itt sajnos nem találtam olyat, amit akartam mutatni: Targus neoprén second skin, azt hiszem így hívják, vagy Targus laptop skin talán a hivatalos neve. Ez elég vastag, neoprén anyagból készült second skin, legalábbis ami nekem van az ilyen, csak 12"-os gépre. -
Gergő_
őstag
válasz
jahatpersze #32579 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
Tudnátok ajánlani nekem 15,4-es notebookhoz szütyőt,mappát, nemtomhogyhívják tokot? Tehát nem táskát, hanem olyan valamit amivel bele tudom tenni olyan táskába, ami nem védi. Pl. ilyesmire gondolok, de ez így kép alapján nem tűnik túl erősnek.
-
Gergő_
őstag
válasz
jahatpersze #32575 üzenetére
laptopinfo.hu
hadverapro.hu
[link]
találtam egy ilyet is :[link]
de bármit is veszel használtan, legalább 3-6 hónap garanciát kérj adásvételivelegyébként mennyi felső határ?
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
Napfénysüti #32576 üzenetére
nincs kedvem bogarászni nekem webshop kéne
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
jahatpersze #32573 üzenetére
-
Gergő_
őstag
válasz
jahatpersze #32573 üzenetére
egyiket sem, el vannak szállva az áraik
-
jahatpersze
aktív tag
itt melyik gépet érdemes megvenni? amelyikben integrált videókártya van abba lehet rakni kártyásat úgy hogy az integráltat letiltom?
-
szaki87
csendes tag
Megjött a G550!!!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Szőke Beyyya #32561 üzenetére
Egyetértek Gergő_-vel. 80k-ért 2 éves használt Fusi aminek még hibája is van több mint pénzkidobás. Alig nagyobb összegért már kapsz egy új, hasonló minőségű gépet. És a garancia nem mindegy, főleg ilyen belépő szinten.
-
Gergő_
őstag
válasz
Szőke Beyyya #32567 üzenetére
nem értek hozzá annyira, de nem vennék garancia nélkül semmit, főleg nem fusi lapost
amire két év itthoni garancia azzal annyira nem lehet befürödni, ha csak tényleg nem valami ócskavasat vesz valaki
úgy láttam mintha a hp-ra olyan gari van hogy kijön érte a futár...
mert ugye minden meg tud hibásodni, de nem mindegy hol és hogyan javítják. -
Gergő_
őstag
válasz
Szőke Beyyya #32561 üzenetére
80ért garancia és rendes akku nélkül, gagyi hangkártyával...ne!
felét se éri
szervizben rontották el?ez elég hihetetlen....kit tudja milyen bajok vannak még velekonzumer gépek 130 alatt:
amit fentebb linkeltem abban érdemesebb gondolkodni 6510b renew
vagy esetleg lenovo g530 g550, hp 4510s meg amit majd a többiek javasolnak
matricát mindegyikre lehet ragasztani -
KAS89
csendes tag
Hali! 2kérdésem lenne
Meddig lehet a HP laptopot garanciával kibővíteni?
Targus táskát érdemes vennem laptophoz?
Köszi szépen előre is! -
Keller16
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy [Logitech Mobile traveler táska]. Azt írják, hogy 15,4"-es notikhoz való, de vajon jó lehet egy 1545-ös inspironhoz is? -
Max0607
csendes tag
Van egy NEC Versa M370-es notim.Szeretnék róla infót:mennyire megbízható,időtálló e.
előre is köszi -
Szőke Beyyya
csendes tag
sziasztok!
Jómagam még mindig nem sikerült gépet találni, de egy ismerősöm épp eladja a notiját,
Bemásolom nektek, amit írt róla, sőt még képet is ha tudok, aztán segítsetek, hogy mennyire lehet valós az , amit mondott, én kérdeztem, hogy milyen gépe van pontosan, hogy megnézzem neten, de inkább ő adott leírást:"Ez 1 Fujitsu Siemens laptop, az utolsó olyan kategóriából, aminek még nem teljesen műanyag a belseje. Nem zörög,és semmi baj sincs vele, mert az alkatrészek normálisan vannak még összepakolva.
A gépben Dual core AMD Turion64 X2 processzor van, ami 2 db 1,6GHz-es magot ad, vagyis összesen 3,2 Ghz az összteljesitménye.
1GB DDR2 ram van benne, 128 Mb Ati Xpress1100as videokártya.
A videokártya laptop videokártya, szoval nem vetekszik a legujabb legszebb játékokkal, de a régebbbieket szépen viszi. A winchester egy 120Gb-os Western Digital cuccos, ami a legjobb minőséget képiseli. Wifi az mára szériafelszereltség lett, igy azt nem is kell sztem bemutatnom.
Kártyaolvasó is van benne, tudtommal minden kártyatipust olvas, mert én eddig csak SD karit használtam vele.
DVD+/- iró/ujrairó + a laptop külső részén egy SKIN van,
mely nem csak papir, hanem gumi és müanyag keveréke, ezért minőségi dolog.A laptop sajnos már nem garis, 2 éves, de egész életét 1 szobában töltötte, meg max mikor hazautaztam, de semmi több.
A billentyüzete uj, mert én külön billentyüzettel és egérrel használom, igy a touchpad is 100%-os.A laptopnak annyi hibája van, h anno mikor elvittem szervizbe átnézetni, elcseszték vhogy a jack dugóját,
és igy nem lehet oda bedugva hangfalrol/fül/fejhallgatorol zenét hallgatni. DE!
Ezt megoldván vettem egy külső USB-s hangkártyát, ami jobban szolaltatja meg a dolgokat,és mérete is igencsak pici.A laptop 80000 ft, de adok hozzá laptoptáskát, ami összvisz 2 hónapos, mert ujat kaptam hozzá.
Plííz, HELP ME
-
TGuru
tag
értem,akkor Lenovókat nézek majd személyesen is.Eddig csak egy Sl400-as tapasztalatom van.
Hát ja Mac-ek elég drágákegyik ismerősöm most rendel amcsiból egyet,mert sokkal jobban jön ki mintha itthon megvenné
na akkor még jöhetnek a további ötletek,h miket érdemes még megnézni jobban.
még egy kérdés,h MSI-t még mindig nem érdemes nézni? -
Tim82
félisten
Újban nem fogsz kapni T61-et, mert kifutott modell, felváltotta a T400/T500.
Viszont a Lenovo TP-knek jellemzően 3 év gyártói garanciájuk van, tehát használtan is ki lehet fogni 1-2 év garanciával bíró darabokat. A szervíz pedig talán a legmegbízhatóbb Magyarországon.
Az Apple szervízháttere jelen pillanatban hagy némi kívánnivalót itthon maga után, ezért inkább Macbook-ból kéne újat venned. Egy unibody Macbook pl. nem rossz vétel, csak 230k fölött van.
[ Módosította: Racecam ]
-
adm
őstag
akkor tisztázni kéne, hogy a régi pavilionokról volt-e szó vagy jellemzően xx10 és xx30-as üzleti gépekről. az első tele volt szériahibákkal, ráadásul a közelmúltig nem volt hivatalosan benn az országban, míg a másodikból a több tucat renewból csak 1-2-vel akadtak problémák itt a fórumon.
-
adm
őstag
tök véletlen nem olyan kereskedő mondta ezt a renew modellekről, aki újat akart eladni neked?
azért fizettem 550k helyett 350k-t egy 8710w-ért, mert franciaországban 1 hónappal korábban valaki kifizette hazavitte és nem tetszett/mégsem kellett neki. 1 évesen sem lehet megmondani róla, hogy nem új.
mellesleg a p/w szériákra ugyanúgy 3éves 5munkanapos hp világgarancia vonatkozik. teljesen megbízhatóak, jó vétel. -
Gabis
őstag
hali
please ne kövezzetek meg amiért itt kérdezem meg
vett már közületek valaki notebook-ot részletre, ha igen írna priviben hogyan is zajlott?
ezer hála -
Alex91
félisten
-
TGuru
tag
válasz
Csabee. #32537 üzenetére
Oksa,csak egy kérdés volt az Apple
Az Acer meg háát.....
lehet ár érték arányban jó,de hibalistát elég fölényesen vezeti mindenhol:S
és pár ismerősnek is van meg volt és szervízbe vitték rendszeresen meg viszik is akinek van még:S
Nem nekem lesz a gép so új kellene,de az Apple meg érdekelt,h érdemes e meg ilyenek.
-
Tim82
félisten
160k körül nem fogsz tényleg jó Apple notit kapni. Ebben az árszegmensben a használtpiacon a régi, műanyag borítású Macbook-ok kaphatóak, amelyeknek eresztésenként megvoltak a maguk hibái - t. i. volt olyan, amelyiknek a borítása hajlamos volt a sárgulásra, másik a repedésre. Ennyiért én dedikált VGA-s Lenovo Thinkpad T61-et vennék, de én köztudottan elfogult vagyok a Lenovo business class notijai irányába.
-
Csabee.
nagyúr
Acert azért nem kell lenézni, mert ár érték arányban igenis jók!
Használtan te apple notit 160ért nem kapsz.. ami legalábbis jó..használtan hogy hol kapsz? express vagy itt ph apróhirdetések közül nézelődjél, és mindenképpen garanciásat vegyél , és személyesen nézd meg a notit állapotilag teljesítményileg... vannak boltok amik árulnak renew készülékeket, hát ha azok is érdekelnek téged akkor keress rá ..
a kulcsszó notebook renew
-
TGuru
tag
Segítséget kérnék ismét én is.
Használtan Apple notikkat érdemes venni?Ha igen akkor hol tudtok használtan jót olcsón?
Vagy akkor a másik kérdésem,h ha nem akkor 150-160K-értékben milyen notit érdemes venni?Főként tárolásra lenne,netezésre meg hasonló dolgokra,ilyen h tervezés,játék nem nagyon,ha még is akkor max játék,de az nagyon mellékes csak.
Ja és Acert ne mondjatok,mert elég jól ismerem meg gondolom mások is ahoz,h nem szabad venni acertSo bármi más jöhet
-
T-unit
őstag
válasz
Progép #32528 üzenetére
VGA-ból milyen legyen 4570 vagy elég esetleg IGP is, játék lenne-e?Méret mi legyen,hordozva mennyire lesz?Így kapásból jól leszűrhető választék is,utóbbi esetben még minőségre is lehet adni.
jahatpersze : Időben kérdezz,türelem,vagy Te is szánhatsz rá időt,ha utánanézel google-el,hátha. -
adm
őstag
válasz
jahatpersze #32527 üzenetére
fogalmam sincs. erre találták ki a monitorok témakört.
-
Progép
csendes tag
Sziasztok.
150000-ig kérlek titeket keressetek jó notikat 2 gbram 160gbtos vinyó és legalább 2,xx ghzes proci és mindenféle extra lehet benne.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
adm
őstag
válasz
jahatpersze #32525 üzenetére
-
T-unit
őstag
válasz
jahatpersze #32523 üzenetére
És mégis mennyivel rosszabb a használt?
Link/leírás sokat segítene.Meg gari pontosan mennyi egyikre,másikra.
-
T-unit
őstag
válasz
jahatpersze #32520 üzenetére
PH apróról is ugyanúgy vehetsz garis notit,sokkal olcsóbban mint boltból...ha esetleg számla úgyse kellene.
-
TOZ
addikt
válasz
jahatpersze #32517 üzenetére
Lehetoleg meg gyari garis uzletit vegyel. Ibm, HP,Dell. Szeriaszam alapjan mindegyik garancia statusza megnezheto neten.
Ha kevesebb a keret, akkor is valami biznisz klassz hasznaltat.
Tudom, most megint le leszunk sznobozva... De hat ilyen kerdesre mi mast lehet irni?(keretet nem ismerve ajanlom mondjuk a notebooksystem T61 kinalat a figyelmedbe.)
-
jahatpersze
aktív tag
nagyon sűrgős. melyik webshopban érdemes használt PC-t ill. notebook-ot venni? mi alapján válasszok a használt notebookok között?
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Egyik haverom kérte segítségemet, de nem vagyok annyira képben a notikkal kapcsolatban
Egyetemhez kéne neki egy noti, 150-160k körül szánna rá.
Ezt nézte ki: klikkMit ajánlotok ilyen szegmensben?
Köszi szépen a válaszokat. -
Gergő_
őstag
-
Thief626
csendes tag
Akinek van toshiba satellite A500-asa az vegye fel velem a kapcsolatot,nagyon sűrgős!!!!
telszámom: 06:30/458-6608 -
törölt tag
Javaslataitok alapján (köszönet mindenkinek) megszületőben a döntésem:
Toshiba Tecra M10-15M (212 Ezer Ft-tól)
(2. jelölt: Toshiba - Tecra A10-12L)
Ezek voltak az elképzelések:
Szövegszerkesztésre és Internetezésre
Ne melegedjen
Halk működés
Megbízhatóság
Időnként akár 24 órás működés is szükséges
13,3 -15”
2-4 Gb memória
3-4 órás akkumulátoros üzem
Integrált videokártya is megfelel
Winchester méret nem lényeges (32 GB-os SSD is elég)
Játékra és nagyobb grafikai feladatokra nem használomDell, HP, Lenovo kínálatát nem látom át. Javasoltok-e Toshiba Tecra M10-15M-hez hasonlót ezek közül. (225 Ezer Ft a plafon.)
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #32480 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Nos, akkor én is leírnám tapasztalataim a valódi BC termékekkel kapcsolatban.
Van itthon két valódi BC gép, meg egy annak mondott acer travelmate 5520g... az egyik BC gép egy sok-sok éves Toshiba portégé, én lehetek 4-5. tulaj, és már megvan az utódom. Hát mit mondjak, a festék nem kopott meg rajta, míg az acer festése a palmresten 1 év otthoni nagyon keveset cipelős használat után már szanaszét kopott... no comment. A másik BC gép ugyebár A ThinkPad! Én is egyébként sok hónap olvasás és kutatás után lyukadtam ki oda, hogy nekem valódi BC gép kell. Oké, hogy elindított garanciával vettem meg, meg nem is top felszereltségű, de megérte.
A Nokia E50-em az E széria legalja... ennyit telefont még nem dobáltam (előtte minden telefononommal hímestojásként bántam)... csak használati karcok vannak rajta, és mivel minden anyagában színezett rajta, így semmi sem kophat meg. A másik telefonom egy öcsémtől megörökölt SE k750i, amit szintén BC-nek tituláltak régebben egyesek... na azt szégyellem elővenni, olyan ramaty állapotú, és még csak nem is én harcoltam le, pedig szerintem gyengébb kiképzést kapott, mint az E50-em.Na ezért veszek egyelőre nem üzleti felhasználóként is hardcore üzleti cuccokat és inkább kötök némi kompromisszumot felszereltség terén a pénztárcám javára. És ezért is ajánlom ezeket a termékeket, vagy ezen gyártók consumer termékeit...
Csoporttársnőm 440ezer forintos!!! Asusa két év alatt kétszer lett alaplapos... másodjára a garanciaidő lejárta után egy héttel... ez azért kicsit elgondolkodtató.
mod: off -
T-unit
őstag
"buszon is elférek vele, sokat buszozok." "heti 2-3 alkalommal"
Hacsak nem egy Fekete Laci testfelépítésű vagy,felejteném ahogy van a 7kg-os nehezéket,ilyen célra is 100x jobbak a 15-18,4"-os gépek amik kb. 4kg körül meg is állnak,és cserébe alig kisebb a kijelző,mondjuk azért ajánlom kisebb gépeket mert tapasztaltam,3kg-os noti is elég határeset tömegközlekedéshez(igen méret miatt is),de te tudod.Mint írtam sztem senki nem csak notival rohangál,mellette van még pár cucc ami simán lehet +2-3kg is,tehát így nézzed azt a 7kilós súlyt. -
TheV
csendes tag
válasz
T-unit #32502 üzenetére
Van otthoni gép, nem is rossz, ahova ez kerülne ott is van, másodlagosnak kellene, és a fő cél, hogy hordozható legyen (le tudom tenni a polcra, buszon is elférek vele, sokat buszozok..). És egy másik akár micro ATX-es gép sem férne el a másik mellett. A Pavilion súlyával nincs gond, én sem vagyok egy pehelysúlyú, a lapát kezeimmel meg tudom fogni
...egyébként nem lesz nagyon sokat hordozva, heti 2-3 alkalommal kb, annyit mindenki kibír. Nagyon jó hogy akkora a képernyő, azért is tetszik nagyon, és persze teljesítményben is említésre méltó amit nyújt.
Köszi mindenkinek aki írt, mérlegelünk, számolgatunk, a döntésről majd írok!
-
T-unit
őstag
Tehát photoshop+ játékra kell?Az biztos h noti mobil célra való csak,márpedig kell emberi fizikummal is mozgatni akárhogy nézzük.Asztali potlónak nem ajánlom notit mert egyszerűen nem bővíthető vga/cpu terén, vagy ha igen, úgyse éri meg,mert rengetek pénz+ ugrik gari.Márpedig hiába van embernek kocsija,míg kiszáll autóból,elmegy munkahelyig is nem könnyű úgy a 7kg h mellé még táp,táska,esetleg egér meg egyéb füzetek,kaja,pia azt már majd 10kilót cipel ember ami már igencsak húzós súly cipeléshez naponta.Egy max 3-4kg fölé én nem adnám,ha otthonra kell gép meg sokkal olcsóbb egy később is jól bővíthető microATX-es PC.
-
TheV
csendes tag
válasz
T-unit #32500 üzenetére
Vetettem egy (néhány) pillantást az A500-ra, abban a VGA (ATI Mobility Radeon HD 4650) és a Pavilion HDX-ben lévő közt nem olyan számottevő a különbség, és a mobilitásnál nem jelent hátrányt a súly (a méreténél fogva a pavilion még elfogadható a körülményekhez képest), szóval nem az lesz a döntő.
Valószínűbbnek tartom, hogy a Toshiba nyer a végén, bár ez már nem rajtam múlik.
Köszi a tippeket! Ha valakinek van még véleménye / tippje, szívesen fogadom!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest