Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Bár nagyon elégedett vagyok a jelenlegi monitorommal Asus ROG XG35VQ [link] 3440x1440@100Hz, de szeretnék nagyobb frissítési rátás, ha lehet Gsync-est.Ezt néztem ki, LG 34GN850-B felbontás ugyan az, de 144Hz (165oc), jó voltás lenne?
-
arcitec
addikt
válasz
Bossp
üzenetére
Mintha lett volna aki nem ezt írta talán. Lenni vagy nem lenni, hinni vagy nem hinni, tudni vagy nem tudni,nos ez itt a kérdés.... Nem mindegy ...
A hozzáértők dicsérik a Dell monitort ..és nem vetették össze az Acer Nitroval, mert akkor nyilván az olcsóbb lehetne a jobb.
Aha azért nem minden tudásban equal a kettő ... szóval ..... -
Bossp
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Oazisban van most allithato 27" ips 144 hz wqhd 130-ert. Acer Nitro nem hiszem hogy barmivel gyengebb lenne.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Megrendeltem közben a Dell-t a zöld szörnytől. Írtam nekik, hogy csak akkor aktiválják a megrendelést, ha nem jelent gondot nekik, hogy elképzelhető, hogy le fogom mondani (tekintve hogy nem akar érkezni a sokszor emlegetett íróasztalom). Visszaírtak, hogy nem gond nekik.
-
Rozipapa
újonc
Sziasztok! Holnap erkezik meg az új monitorom: Asus VG249Q 23,8" TUF Gaming Monitor
A videokartyam :MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC.
Nem adnak hozza kabelt. Tudnatok abban segiteni, hogy milyen kabelt vegyek ahhoz, hogy mukodjon majd a freesync 144hz-en? Koszonom, Zsolt -
Colos1
őstag
Sziasztok!
Kellene egy monitor.
27" -os, 2560x1440 -es.
Ami megbonyolítja: játszom is és fotózom is, úgyhogy mindkettőnek meg kellene felelnie. De mivel nem csés vérpistike vagyok, nem kell a 230 terahertzes 0,000001 femtosecundumos csoda, a jelenlegi DELL P2414H -m is tökéletesen kiszolgálja a játékomat, azonban a 60FPS-nél alacsonyabb FPS szám + TrackIR ütközés miatt nem ártana, ha együtt tudna működni az nVidia G-sync -jével. Főleg, hogy a normális teljesítményhez kell majd új VGA is, mert a jelenlegi 1080p -ben sem tudja folyamatosan tartani a 60FPS -t. Először amúgy azt szerettem volna, de az előbb nézegettem, hogy a 1080p --> 1440p váltás nem feltétlen a pixelszámmal arányosan növeli a terhet a videokártyán, így először inkább a monitort venném meg, és a teljesítményvesztéstől függően az új VGA -t.
A fotózás nem, profi szint, arra is teljesen jó a mostani, kalibrált P2414H. Gyakorlatilag ez lenne az etalon a képminőségben, de jó lenne a G-Sync.Keret: max. 250-300K.
-
koszegi94
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Dell P2417H monitorom, és szeretnék mellé egy másodlagos monitort. Úgy tűnik lenne most egy P2417HB, viszont nem tudom, hogy miben különbözik a kettő. Vagy esetleg tudnátok valamit ahánlani, ami nagyságban ilyen, és a színvilága is ilyen/hasonló mint a Dell P2417H?
Mindenképp IPS-t szeretnék, soha nem játszom. Viszont hobbiból fotózok, Photoshoppolook, stb, emiatt választottam a P2417H-t!
Köszönöm!
-
vizoo
csendes tag
Sziasztok,
tavaly kaptam tőletek ajánlatot monitorra, ami végül kútba esett (szerencsére). Azóta kicsit változtak a preferenciák. Most az alábbi feltételekkel keresnék monitor(oka)t:
24" vagy 27" maximum, minimális perem, freesync (?), DisplayPort, gondolom 24" miatt leginkább fhd és 16:9 képarány.
Felhasználási terület: Játék (elsősorban single, esetleg coop, minimális fps/egyéb kompetitív), valamint irodai felhasználás (megismerték a cégnél a home office fogalmát) akár "párhuzamosan is", ezért szeretnék a kiválasztott monitorból 2 db-ot venni.
Állítható magasság még jó lenne, vagy egy asztali konzol ajánlat hozzá

És ugyan kicsit off topik, de hátha tudna valaki ajánlani a fentiek mellé egy kvm switchet is
A keret rá 100-150k Forint/2 db (de inkább az alsó határhoz közelebb).
Nagyon köszönöm, ha veszitek a fáradtságot a válaszra.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Egyértelműen és utcahosszal jobb monitor ezen az áron úgysem lesz. Itt inkább az a kérdés ki milyen kompromisszumot hajlandó elfogadni.
Az én személyes tűréshatáromnak már túl sok volt a glow-ja, de sajnos mindegyik IPS monitort érintett valamilyen mértékben. Szóval én azt javasolnám hogy rendeljetek egyet, aztán ha a hátrányaival nem tudtok megbarátkozni akkor vigyétek/küldjétek vissza.
-
-
arcitec
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Igen ez engem is érdekelne, bár volt itt már olyan aki használja és meg van vele elégedve és a guruk szerint is jó, szóval én is szemezek vele. Ráadásul a jelenlegi 8 éves Dell U2212HM elkezdett a széleken foltosodni. Új korában is volt a széleken némi bevilágítás de azzal együtt lehet élni nem is figyeltem rá. Aki ért hozzá mondana rá valamit? : [kép]
Bal oldalon függőlegesen, bizonyos színeken, képeken jobban kijön. Van ahol meg semmi sem látszik... -
válasz
vlevi
üzenetére
Mindig előjöttök azzal, hogy ilyen vagy olyan okok miatt nem annyira jó ez az LG 850. Én még mindig nem vettem meg a kijelzőt (mert még csak most érkezik a törököktől a hozzá való íróasztal), tehát ha van IPS, 1440, 144Hz, hasonló árú vagy kicsit drágább alternatíva az LG helyett, én mindenre nyitott vagyok.

-
TBoy23
újonc
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb választás ezek közül? És miért?
Samsung QB43R (197,000)
Samsung QM43R (276,000)
LG 43UN700-B (223,000)Nagyon örülnék, ha valaki tudna adni tanácsot, mert sajnos nem egyértelmű nekem, hogy melyik a legalkalmasabb (80%ban munkára és 20%ban filmnézésre)
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
arcitec
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
tomo1998
üzenetére
Én már leszálltam a gamer vonalról.
ASUS ProArt Display PA278QV-t választottam, ami mindenben IS veri az LG-t, legalábbis az rtings szerint.
Még a játékra is többet kapott az LG 27GL850-B -től, ami persze érdekes, hiszen a képfrissítése csak feleannyi. De ezek szerint a valamivel jobb kontrasztot ők többre értékelték, mint a 144Hz-t.
As Asusnak ui. valamivel jobb a kontrasztja, és szöveg megjelenítése is ég és föld az Acer XV272U-hoz képest. LG-vel nem tudom összehasonlítani, mert olyat nem láttam a valóságban.Azt nem állítom, hogy ez a legjobb monitor a kategóriájában, de már annyit variáltam vele, hogy elég volt, feladtam. Ez kielégíti az igényeimet, tudok vele egész nap home office-ból dolgozni, és amennyit én játszok, arra bőven elég.
Az egész napos munka fontos, mert ha nem elég élesen jeleníti meg a betűket, akkor rövidebb-hosszabb idő után fárasztja a szemet az, hogy próbálsz erőből fókuszálni, hogy élesebben láss, pedig nincs hova, mert a a megjelenítő homályos nem a szemed...Elborultabb pillanatomban eljátszottam a 34" ultrawide gondolatával is, de azt aztán végül elvetettem. Pedig ETS2-ben, Flight Simulatorban biztos jól jönne, ha másfélszer olyan széles a cockpit

-
tomo1998
csendes tag
válasz
vlevi
üzenetére
Üdv mindenkinek!
Még mindig monitorvásárlás.
Eljutottam a hozzászólások és vélemények alapján (amit köszönök) már eddig:
27" 2k 144 Hz , marad a használt monitor.
Az elérhetőek: (kb. 70-80 ezer környékén)
Acer XF270HU IPS 4 ms
Acer XG270 HU TN 1 ms
Samsung C27JG50 VA 4 ms
Az 1 ms és 4 ms között nagy a különbség? Több véleményben azt láttam, hogy a gyárilag odaírt 1 ms az nem is annyi. Mindegyiket gyárilag gamer monitornak írják. Az 1ms vagy 4 ms IPS-sel?
A Samuról valakinek van tapasztalata? -
vlevi
nagyúr
Nem tudom, hogy volt-e mar.
A kérdéses DELL monitorrol egy YT video.
[link] -
Chosen
addikt
Sziasztok!
PSA annak aki Acer XV240YPbmiiprx-t akar venni. A képekkel ellentétben NINCS rajta USB port egyáltalán! Még a gyártó oldalán is hibás kép szerepel! Árukeresőn is rossz a leírás.
Valóság:
Lehet, hogy ez valakit nem izgat, de az AOC 24G2U-n és 27G2U-n ugyanennyiért tényleg van USB port. Nálam döntő tényező volt, hogy az Aceren is van, ezért nyugodtan vehetem bármelyiket...
Ugyanitt kérdés:
A 165 Hz-es OC módnak van bármilyen hátránya? Nagyon meg van különböztetve a 144 Hz módtól, ezért gyanús, hogy van valamilyen hátrány. -
piero86
aktív tag
Sziasztok!
Van ajánlott monitor 3440x1440-es felbontásban? 120Hz vagy felette érdekelne. Játékra használnám. -
Wasp91
aktív tag
Van itt valakinek Acer ED242QRA (144hz VA) monitora?
A feketéje nagyon jó, de a színek eléggé "gyengék". Kalibráltatnom kellene vagy inkább ips panelbe gondolkodni? -
szkuvi
tag
40-45 000 Ft árkategóriában van valami ajánlott/bestbuy monitor casual játékra (esport játekok: warzone, csgo, pubg +single player -alacsonyabb grafikábal) valamint filmezésre? 1650 supe r hajtaná meg, FHD, 75hz-es IPS-re gondoltam.
Vagy érdemesebb lenne egy kicsit még hozzácsapni és egy 144hz-es monitorra beruházni? Ez a kártya meg tudná hajtani egy i5-10400 procival?
-
TBoy23
újonc
Sziasztok!
Bocsi srácok, hogy megint felteszem a kérdést, csak látom sok a hsz, és az enyém elsiklott

Ehhez az asztali géphez keresnék monitort: Intel Core i7-10700, alaplap: ASUS PRIME B460M-A
Szeretném a segítségeteket kérni, lényleg az lenne számomra, hogy legalább 32"-os legyen és kímélje a szemet, (UW-t nem szeretnék)
Nagyon hosszú távra tervezek vele. Ti mit ajánlatok? Ha nem nagy kérés több árkategóriában is küldjetek példát. (Alsó árkategória 120, felső árkategória 300)
Adatbáziskezelő programokra használnám 80-90%-ban. 10-20%ban meg HD filmek, meccsek nézésére. Játékra semennyire nem használom.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Stillx
csendes tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Már két hete hasznalok egy s2721dgf-et és engem nem zavar a ragyogás!! Játék közben szamomra észrevehetetlen, esetleg filmnézesnél sötét tartalmaknal lehet észrevenni, de megszokod!! Ips panelos monítorból ennél sokkal jobbat nem fognak kihozni! Jó kis cucc ez!! Ezt max csak oledre fogom lecserélni!!

-
Bence_99
csendes tag
Sziasztok Asus VG249Q és a Acer nitro vg240yp között gondolkodom hogy vajon melyik érné meg jobban. Szerintetek melyik lenne a jobb választás ?
-
Csandi
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Igazából ha nem is egetrengető újítás, de valamekkora mértékű javítás a GL850-hez képest, az ára pedig maximum ugyanannyi, akkor már nagyon jó vétel

-
Bossp
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Panel elvileg ugyan az.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Lehet hulyeseg, de szerintem ne is varjatok hogy olcsobb lesz, megpedig a gyenge forint miatt.
A XB273UGS ugyanaz a 500$os monitor kategoria ha jol emlkeszem az eredeti arakra mint a 27GL850B. Elobbi megis 30 ezerrel dragabb (es itt nem arrol van szo hogy idokozben az LG ara jelentosen esett megjelenese ota). Gondolom a nagykerek is dragabban tudjak bezerezni a monitorokat a gyenge forint miatt, igy aztan a kiskereskedohoz is dragabban kerul.
Szoval legtobb boltban 170-175 lesz szerintem a Dell S2721DGF.
Sajnos amugy az utobbi napokban olvasottak alapjan ez is tud ugyanolyan zavaroan ragyogni mint a GL850B elsogeneracios nano IPS panele. Kontrasztban valamennyivel jobb lesz, meg magasabb a Hz, de osszessegeben minor imporevementnek tunik csak.
-
phain
tag
válasz
Csandi
üzenetére
Neharagudj, hog megkésve de nagyon szépen ksözönöm a választ !
Pont erre voltam kíváncsi amit leírtál és erről nem találtam semmi érdemleges infót.
Szóval akkor az IPS monitoros competitive gamingre még várni kell.
*Igen az input delayről G-SYNC használata közben tudtam, de lehet én vagyok a hülye mintha "szebb" lenne tőle a kép/grafika
Kicsit fura érzést kelt bennem -
ket_kerek
csendes tag
Sziasztok!
Céges laptophoz vettem volna monitort (fejlesztés és IT feladatok). MM-ben hétvégén 44-ért akciós volt a Dell P2319H meg is rendeletem, de tegnap este írtak, hogy sorry, de csak vicc volt, és mégsincs :-(
23-24" és állítható magasság volt a fő elvárás, +normális minőség, de játék nem szempont.
Kicsit fáj, hogy most 52 körül érhető el ugyan ez, bár akkor már 54ért van 2419H is.
Van esetleg más jobb ajánlat, vagy nyeljem le, hogy ennyibe kerül?
+néztem, hogy bár kicsit drágábban, de már van USB-C csatis monitorok. Ezek képesek lennének egy dokkolót kiváltani? Tehát a monitroba dugok egeret billentyűzetet pl, és a gépet csak USB-Cvel rádugom a monitorra, és van táp és minden? (LAN talán nincs, de WIFI is jó)
Van ezzel valakinek tapasztalata? -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
27" FHD mennyire vállalható napi tartalomfogyasztásra (net, youtube) és némi nem fps játékra? Jelenleg 24" FHD 144Hz TN van, de ezt cserélném inkább 27" FHD 75Hz IPS-re.
-
LustaDick123
tag
válasz
zsfoto
üzenetére
Én talán 2-3 hete vettem pont egy ilyen monitort, irodai használatra. Hasonló helyzetben vagyok, mint, te, az eszközeim nem nagyon tudják kihajtani a monitort. 4k mellett erősen fel kell skálázni a tartalmat, QHD-ben használom és szép a képe ezen a felbontáson is. Tud FHD-t is, természetesen.
A színek kicsit túlszaturáltak, a talpa kicsit aránytalanul nagy, de nekem megfelel jelenleg. Pár hete az Edigitalban csomagoltak hozzá egy kb. 40eft körüli rétékű külső SSD-t is, így viszonlag olcsón meg lehetett venni. -
CabalX
aktív tag
válasz
Csandi
üzenetére
Én erre az ASUS-ra lennék kíváncsi (ROG Swift PG329Q) - de sem megjelenésről, sem árról nincs még info.
Egyre többet rosszalkodik a mostani LG IPS277-esem - lehet nem tudom megvárni a megjelenését.
-
Rison77
senior tag
Dell S2721DGF RTINGS értékelés, már akinek van early hozzáférése
. -
ChiliChili
tag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Bejött még egy harmadik versenyző is:
Dell UP2718Q
BenQ PD2720U
Viewsonic VP2785-4K
Video Color grading, photo post processing a két dolog, amihez keresek egy jó monitort.
Amire szükségem van:
- 27"
- 4K (vagy 5K)
- 10 bit (valódi)
- vállalható sRGB, AdobeRGB, DCI-P3 (REC709, REC2020)
- Displayport, miniDP
- macOS (ez valószínűleg nem számít, de Tb3 nem ok)A keret; sokmindentől függ, egyelőre azt mondom ~300 k
Amit találtam eddig:
Dell UP2718Q
BenQ PD2720U
Mit gondoltok, esetleg van jobb ötletetek, tapasztalatotok? -
TBoy23
újonc
Sziasztok!Ehhez az asztali géphez keresnék monitort: Intel Core i7-10700, alaplap: ASUS PRIME B460M-A
Szeretném a segítségeteket kérni, lényleg az lenne számomra, hogy legalább 32"-os legyen és kímélje a szemet.
Nagyon hosszú távra tervezek vele. Ti mit ajánlatok? Ha nem nagy kérés több árkategóriában is küldjetek példát. (Alsó árkategória 120, felső árkategória 300)
Adatbáziskezelő programokra használnám 80-90%-ban. 10-20%ban meg HD filmek, meccsek nézésére. Játékra semennyire nem használom.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Remiel
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Mondjuk valami ilyesmit 32" ban már megnéznék (mondjuk ára nincs, de el tudom képzelni, a 43" meg még tudni se szeretném mennyi, mert akkor már jöhet egy oled TV is)
Én Xbox Series X - hez nézek valamit + PC, ez a Samsung is vicces, de akkor már tényleg inkább egy oled LG TV
-
Deck
titán
Tudja valaki mikor jönnek a 2.1 hdmi-s monitorok?
-
savoo
addikt
Sziasztok,
akinek van esetleg lg 27gl650f-b monitorja, az megtudná mondani, hogy a béna piros takaró "lemezt"? lelehet e szedni a talpról?
köszi
-
KAMELOT
titán
válasz
ChiliChili
üzenetére
Ez a kettő pontosan jó.
Igen van jobb EIZO Color Edge CS2740 csak ez már más ársáv. -
ChiliChili
tag
Sziasztok,
Video Color grading, photo post processing a két dolog, amihez keresek egy jó monitort.
Amire szükségem van:
- 27"
- 4K (vagy 5K)
- 10 bit (valódi)
- vállalható sRGB, AdobeRGB, DCI-P3 (REC709, REC2020)
- Displayport, miniDP
- macOS (ez valószínűleg nem számít, de Tb3 nem ok)A keret; sokmindentől függ, egyelőre azt mondom ~300 k
Amit találtam eddig:
Dell UP2718Q
BenQ PD2720UMit gondoltok, esetleg van jobb ötletetek, tapasztalatotok?
-
Dadpool
aktív tag
Kezdenek szállingózni a hdmi 2.1 monitorok.
-
arcitec
addikt
válasz
Csandi
üzenetére
Júúúj ne viccelj már , félre értetted. Másképp kérdezem. A TV-n mit hogy tudok megjeleníteni.
Nem tudom másképp megfogalmazni, mert nagyon de nagyon félreértetted. Magyarul nem fog megjelenni a kép, vagy ne is próbáljam mert esetleg tönkre megy? Sajnálom, lehet nagyon triviális a kérdés, de tudni akarom leírva kimondva. Feltételezésekkel és próbálkozásokkal ha nem muszáj nem élek. Köszi.... -
Csandi
addikt
válasz
arcitec
üzenetére
Mi az, hogy a TV-re hogy megy ki a nagyobb felbontás? Ha a TV full hd, akkor nem fog full hd-nál nagyobb felbontást megjeleníteni, mert nincs annyi pixel a kijelzőjében. Attól, hogy veszel egy 1440p-s monitort nem változik át hirtelen a TV-d is egy nagyobb felbontásúvá

-
arcitec
addikt
Köszi mindkettőtöknek. A játékok már írtam RDR2, DIRT1-5, Need for Speed(ek), Call of D(ik)... Sniper Elite és társai ..Commandos(ok) stb.. De még lenne egy kérdés akárhogy is van. Full HD a TV. A jelenlegi felállásban simán megy a kép a TV-re ha éppen úgy esik, pl DIRT, bár a nagyobb monitor az már megteszi majd. Nos a TV-re hogy megy ki az új felbontás? Vagy sehogy?
-
Beckett
tag
Sziasztok
Az alábbi két monitort nézegettem a lentebbi proci és vidkari konfighoz, a gépet single és multi játékhoz meg cinema 4d rendereléshez használnám. Szerintetek melyik a jobb választás, vagy van e esetleg jobb javallat ebben az ársávban (mindkettő 90 körüli, wqhd felbontás és 27-es méret lenne a cél)?
Monitorok:
Acer NITRO VG270Ubmiipx UM.HV0EE.007 FreeSync monitor
AOC 27" Q27T1 IPS WLED monitorKonfig:
AMD Ryzen 9 3900x 3.80 GHZ
Palit Geforce RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Gaming Pro OC
Előre is köszönöm
-
Beri
addikt
válasz
arcitec
üzenetére
Túl sokat pörögsz ezen. Egy beépített intel vga is tud 1440p 144Hz-et ezer éve, nem kell ahhoz 1660 se. Azt meg majd meglátod, hány fps-t kapsz a kedvenc játékaidban a számodra megfelelő beállítások mellett, és ha kevés, veszel valami combosabbat.
A monitort nem érdemes a natívtól eltérő felbontásban használni, de ez mindenre igaz. Tévére, telefonra, bármire (ami nem CRT). Most 1080p monitorod van. Azon hogy néz ki egy 720p-s videó? Ugye, hogy nem vállalhatatlan? Na, az új monitorodon se lesz rossz.
Sokan szeretnek a topicban azon pörögni, hogy van-e az érdeklődőnek 4 2080ti-je, ha 60Hz-nél nagyobb frekijű monitort szeretne, de ezekkel ne törődj. -
Djuice
tag
Sziasztok,
Bocsi, kicsit off leszek, de ez a téma pörög igazán, meg itt vannak a szakik
Itthon szelektálok a lomjaim között, és a kezembe akadt pár monitorkábel.
Hiányos informatikai ismereteimet elővéve talán azt mondanám hogy D-Sub- 8 BNC,
valaki meg tudna ebben erősíteni, avagy kijavítani? 1-4-ig sorszámozottak rövidebbek, mint az 5-8ig.
Köszi a segítséget
-
Csandi
addikt
Akkor ha jól értem ugyanazt kérdezitek. Ezesetben a válasz egyszerűbb mint gondoljátok. Összedugjátok és működik
(na jó nV vezérlőpultban egy-két dolgot lehet, hogy be kell állitani)
Semmi problémát vagy akadályt nem fog okozni ez a felbontás és frissítés váltás. A windowsban majd gyorsan fog ‘folyni’ a kurzor a 60hz-hez képest. Akármilyen programot használtok aközben a görgetés meg az egér mozgatás ‘fluidabb’ lesz, nem lehet máshogy leírni, majd meglátjátok
Mivel a legtöbb film és videó 30 vagy 60fps-es, így azok nem fognak hirtelen ‘felgyorsulni’ változatlan élmény lesz nézni őket (néhol bele lehet futni 1-1 120fps-es videóba)
A felbontás ugyanez. Minden pofon egyszerűen működni fog pontosan mint FHD-ban, csak élesebb lesz a kép és mivel a képarány ugyanúgy 16:9 ezért filmeknél és videóknál is ugyanaz fogad majd, nem lesz semmi csúszás/torzítás. Egy FHD/720p felvétel nyilván valamivel roszabbul fog mutatni, de youtubeon is és az elérhetőletölthetőmegvehető filmek közül is már igen sokat le lehet tölteni ebben a felbontásban.Lehet állítgatni, hogy hány hz-en működjön, de semmi értelme a lehető legmagasabb alatt használni véleményem szerint
Remélem ezzel megválaszoltam mindent 
És, hogy ezt is tisztázzam, amikor azt mondtam, hogy a 1660S kevés lesz ehhez, azalatt azt értettem, hogy a legtöbb játékot ilyen felbontás mellett nem fogja tudni minimum 144fps-el futtatni. De ezen kívül ugyanúgy teljes mértékben kitudod használni vele a monitor képességeit minden gond nélkül, mint egy nagyobb vga-val

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hozzáértők dicsérik a Dell monitort ..és nem vetették össze az Acer Nitroval, mert akkor nyilván az olcsóbb lehetne a jobb.

sztivo