- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdoom
csendes tag
Hello!
Szeretném megkérdezni hogy ezek közül melyik a legjobb, csak a kép minőség érdekelne,tekintsük el attól a felbontástól és a képaránytól és íveléstől
LG 29WK600-W
Samsung U28E590DS
Samsung C32F391FWU
Philips 328E9FJAB
Philips 276E8VJSB -
Pengeborisz
újonc
Sziasztok!
Az LG 24MK600M-ról mi a véleményetek? Második monitornak venném, a másik monitorom ennek a "nagy tesója" az LG 29wk600
Fő használat: netezgetés, filmek/sorozatok.
A későbbiekben majd szeretnék venni egy két karú monitor állványt és ez a 29es monitor felé menne és mivel ez kinézetben ugyan olyan ezért gondoltam ezt a monitort.Segítségeteket előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz Farkassacred #100293 üzenetére
Telefonon pörgeted a netet, videókat nézel, nincs statikusan egy pontotn órákat egy egy ikon, elem. Az oled hqjlamos a beégésre mint a plazma. És a játékok alatt ugye a hud, térkép állandóan ott van.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
OgreImre
senior tag
válasz Def26 #100206 üzenetére
Kizárólag konzolhoz ajánlom a Philips Momentum 436M6vbpab monitort. Desktop munkára nem való. Nekem kb. 1 hónapja van meg és én munkára is használom. A minimális távolság 100cm számomra, hogy ne lássam a a közelről nagyon zavaró "rácsot". Ez a pixelszerkezetből jön, változtatni nem lehet rajta, ez ilyen. Viszont ekkora távolságból már túl kicsi a natív 4K, skálázni kell windowsban, de így munkaterületet vesztek.
Úgy kell elképzelni, hogy mintha egy fehér mini pixelekből álló sűrű pontrács lenne, főleg kék-zöld háttérnél feltűnő. Sokáig gondolkodtam, hogy elállok 14 napon belül, de végül megtartottam.
Próbáltam egy képet lőni, kb 20cm-ről fotóztam, de ez a kék háttérben lévő fehér pöttyözés még 80cm-ről is zavaró és látható számomra.
Kép[ Szerkesztve ]
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Farkassacred
őstag
válasz mettek #100288 üzenetére
Már évek óta amoled kijelzős telefonokat használok, egyse égett be. Felhasználói módtól függ az egész beégés sztori. Inkább az ára miatt lesz ez halott piac szerintem.. ha lesz egyáltalán ilyen monitor persze..
Va panelt nem láttam még, viszont rémhíreket arról is hallottam már eleget... Tökéletes monitor meg nincs..[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
27"-os 4k- monitort szeretnék egy LG 27MU67-B mellé.
Valami hasonló tudásút szeretnék, mert ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Mit ajánlanátok?Előre is köszi a segítséget!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #100255 üzenetére
Erre valaki?
-
Rusher4587
tag
Sziasztok!
Nem feltetlenul vasarlas, inkabb szakmai kivancsisag miatt kerdezem: milyen opciok vannak arra, ha USB-rol (ahol most az uj szabvany szerint 100W atvitele is lehetseges) szeretnek monitort mukodtetni?
Azon kivul, hogy veszek egy kifejezetten erre kitalalt USB-monitort, ami ezzel az egyetlen USB kabellel mukodik, tudok barmilyen mas megjelenitot mukodtetni, esetleg letezo, kereskedelmi forgalomban is kaphato atalakitok kozbeiktatasaval?Elore is koszi a segitseget!
Si vis pacem, para bellum!
-
mettek
addikt
válasz Farkassacred #100286 üzenetére
Az oled sztem sose fog betörni a monitor piacra mert ugyanúgy beég mint a plazma. Kiállított oled mobiltelefonokról van bőven ilyen fotó ahol beégtek az ikonok de van ilyen tv demonstráció is.
...lehet oled monitoron játszani..ja nem.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
IO.sys
őstag
válasz Farkassacred #100286 üzenetére
És a VA-val mi a helyzet? És a QLED VA? Létezik monitor, aminek fekete közeli a feketéje, nem kell hajolgatnom, ha sötét rész jön, és még a színek is frankók, értelmes sebesség mellett?
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Farkassacred
őstag
Sajnos az Ips glow csak a kisebbik baj.. A blacklight bleed az a legnagyobb probléma ezeknél a monitoroknál.. és ez sajnos még a 270k-s grafikus" monitorrokkal se tesz kivételt... Persze én is csak ips monitort vennék jelenleg, de talán majd az oled megtöri ezt a rendszert.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
IO.sys
őstag
Az IPS fajták közt van olyan, amelyiknél nem olyan nagy a glow?
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Piistii
tag
válasz adamssss #100280 üzenetére
A mai TN panelnek nincs olyan rossz színe már kalibrálás után. IPS ek meg ott a glow az is fantasztikus VA panelnek meg ghosting konkrétan ASUS ROG Strix XG27VQ próbáltam ki de rainbow six siege ban mintha még 1 árnyéka lett volna az ellenfélnek nagyon nyomasztó volt
-
b1sti
senior tag
Sziasztok
Erről (Dell S2719DGF) mi a véleményetek??
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Mennyivel jobb a LG 29WK600-W a LG 25UM58-P nél? -
Urgot
tag
Asus vagy BenQ jobb szerintetek?
-
zef
tag
válasz DEV_NULL #100275 üzenetére
Helló,
Én amennyire nagy Dell monitor rajongó voltam az elmúlt 10 évben, mostanában azon kívül hogy kinézetre továbbra is benne van a top1-ben , sok esetben bármelyik más gyártó darabja jobb vétel.
Szerintem ha fontos a játék, akkor a FreeSync nagyon jól jön, úgyhogy az U2719D áráért már kapsz egy Acer XV272UP-t is, ami 144Hz, IPS, FreeSync, rendes talppal, beépített táppal, brutál színekkel, 5 év garival.
-
DEV_NULL
őstag
Sziasztok!
U2312HM-ről váltanék, U2719D-t nézegetem. Első sorban játékra kellene.
-
IO.sys
őstag
válasz IO.sys #100266 üzenetére
Üdv újra. Kicsit felmértem a piacot és látom, hogy amit kérdezek, arra nem feltétlenül adható egyértelmű válasz.
Annyiban módosítom a kérdésem, hogy:
- Méret: min. 27"
- Képarány: 16:9 - 16:10
- Felbontás: max. 2560×1440
- Képfrissítés: 60Hz-75Hz
- Állíthatóság: magasság-állíthatóság
- Felhasználás: film, játék, programozás
- Ár: Használtan max. 80kFontos a kontraszt (fekete) és az U2311H-énál nem lassabb válaszidő, illetve a homogén kép. Láttam már 27"-es 1080p-s monitort, aminek 1 méterről meg tudtam számolni a pixeleit, nem olyat keresek. (Ebből a szempontból nagyon jó az S-PVA.)
Rémlik, hogy van az IPS panelek közt is jó feketéjű, de ha nincs más, várok egy gyorsabb fajta xVA-ra.
Köszönöm!凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Bossp
addikt
válasz Qtya123 #100271 üzenetére
És azt lehet tudni hogy Freesync 2-öt tudni fog e? Egyébként nem nagyon jönnek FS2 monitorok. A játékoknál csak ott működik az FS 2 amelyekben külön be van építve? Pl Far Cry 5.
Most nézem hogy egyszerre g-sync és FS de csak sima viszont a G miatt tuti lesz 200k plus.[ Szerkesztve ]
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Qtya123
őstag
Ebben a (nagyon) lassan érkező LG 27GL850 monitorban lehet tudni már, hogy milyen panel van? Innolux, vagy LG saját fejlesztés?
RTINGS.COM letesztelte és a teszt alapján kb teljesen egyforma szintet hoz a Gigabyte Aorus AD27QD monitorral. Abban innolux panel van.
-
Chrys_
addikt
ASUS PG35VQ ár, szép lesz... [link]
-
Urgot
tag
Üdv. Gaming monitor 100k ig mi ajánlott?
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
Elég általános kérdésem van. Hozzám került használtan egy Dell 2709W. Biztos, hogy megfordultak itt az előző gazdái korábban. Normálisan beállítva a képe szuper, a kontraszt és a fekete frankó, a kép is homogén, de a válaszidejével nem vagyok elégedett, főleg, hogy a Dell U2311H mellett néztem. Úgyhogy szerintem eladósorba kerül megint, keresem az utódját.
Korábbi kollégáéhoz hasonló a kérdésem, csak most kisebb felbontáson és 3 évvel később.
- Méret: 27"
- Képarány: 16:10
- Felbontás: 1920×1200 WUXGA
- Képfrissítés: 60Hz-75Hz
- Állíthatóság: magasság-állíthatóság
- Felhasználás: film, játék, programozás
- Ár: Használtan max. 80kFontos a kontraszt (fekete) és az U2311H-énál nem lassabb válaszidő, illetve a homogén kép. Láttam már 27"-es 1080p-s monitort, aminek 1 méterről meg tudtam számolni a pixeleit, nem olyat keresek. (Ebből a szempontból nagyon jó az S-PVA.)
Rémlik, hogy van az IPS panelek közt is jó feketéjű, de ha nincs más, várok egy gyorsabb fajta xVA-ra.
Köszönöm!凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok monitort keresek:
Felbontás: 1080p , 21" - 25" közötti képátlóval
Panel: IPS, VA* előnyben
Ár: 40.000 ft körül
Használat: Programozás, konzol (nintendo switch)Amit még elvárnék:
-Alacsony input lag
-Az állvány magassága legyen állítható, illetve legyen dönthető isÜdv: László
-
Bossp
addikt
Sziasztok!
Lehet hogy egy kis monitor frissítés lesz beütemezve. Mindenképp freesync a cél, ha lehet akkor freesync 2 mert Navira váltok 1080 Ti-ról. A versenyzők akiket kinéztem:
-TUF GAMING VG32VQ erről egy tesztet találtam jutubon a srác szerint fos faszság benne az 1ms -es üzemód
pedig király lenne ha rendesen menne freesynce mellett végre.
-LG 32GK850F-B Eredetileg ő volt a terv és most nagyon jó áron van.
-AORUS AD27QD ez kissebb de IPS és elvileg brutál jó IPS, IPS -em még nem volt ezért vonz nagyon.Tanácsokat előre is köszönöm.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy LG 32GK850G-B monitorral rendelkezem és nagyon meg is vagyok vele elégedve, viszont évekig ívelt monitorom volt előtte és hiányzik kicsit. Nemrég kijött az ASUS VG32VQ TUF Gaming ami elég szépen néz ki és árban is hasonló, mint a sajátom csak ez ívelt is. Kérdésem az lenne, hogy bármi előnye és értelme lenne váltani rá vagy felesleges pénzkidobás az egész?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
AOC CQ32G1 helyett mit ajánlotok? (Valószínű lesz egy garanciális levásárlásom az Alzánál)
~100.000 forintról beszélünk, akár hajlandó vagyok kicsit többet is fizetni és lemondok a 32"-ról is, de 27" alá már nem megyek szívesen. Gamingre kell.
Kösznöm.
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ennek a monitornak mennyire állítható lefelé a magassága? Mondjuk a termékfotón látotthoz képest hány centire? Az asztalom magas így minél lejjebb kellene hozni, hogy szemközépben legyen.
A másik, hogy W-LED-nek milyen előnyei vannak, ha vannak? Megérné a felárat egy sima LED-eshez képest?
Szerk.: ezek szerint semmi?!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
80 ezer ft alatt melyikek a legjobb monitorok játékhoz?
Legalább 25" ,lehet 16:9,21:9 ,1080p vagy 4k,tudás minőség a lényeg. (gtx 1060),
60hz elegendő? nagyobb kíméli a szemet? 1-2 online játékot játszok pl path of exile átl 50fps. -
törölt tag
PS4 Pro-hoz kérek szépen monitor ajánlást.
27"-32"Nagy a kínálat, szeretném szűkíteni a kört a tapasztalataitokkal.
Köszönöm! -
AsakuraDave
őstag
LG-vel mivan? Hogy lehet ennyire szánalmas ez a cég... még mindig se híre se hamva mikor lesz végre elérhető az új "nanoips" monitorai... Azt a magyar FB oldalukon már hónapok óta villogtak hogy milyen faxa a monitoruk
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
snake1977
őstag
válasz adamssss #100249 üzenetére
Elvileg mindkettővel kell működjön, legalábbis ezt olvastam, a cikk kb. kétharmadánál kezdődik a pc-s hdr monitorok kitárgyalása. https://www.monitorinfo.hu/a-kijelzok-es-a-nagy-dinamikatartomany-hdr/
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
válasz Komplikato #100246 üzenetére
Ha 27-re valtok akkor biztosan kell a wqhd.
Kerdes: a hdr mukodik-e egyutt freesync-el nv karival? Ha ehhez gsync kell akkor hagyom a projektet a banatba. Kivarom mig megjelennek az OLED monitorok ahol nem kell kompromisszumot kotni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Drazn
csendes tag
Én egy benQ XL2411P-t hasznalok, eleg fasza kis monitor, ahoz kepest hogy kozel 1 eve hasznalom :
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
hordozható monitorokról/kijelzőkről van tapasztalat?
itthoni kínálatban az ASUS MB169C+, MB169B+, AOC I1601FWUX, AOC I1659FWUX típusokat láttam.
magasabb árkategóriában meg a ASUS MB16AC és MB16AP ami kapható.a lowcost kínaiakról mi a véleményetek, pl: zeuslap fhd 15,6?
ez azt hiszem T-bao T15A néven is fut. youtube videókról eddig azt tudtam megállapítani hogy pwm-es sajnos.jó lenne, ha menne külső táp nélkül is, laptoppal használva, de asztali géphez is betenném 4. monitornak, ha szükséges lenne.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Komplikato
veterán
válasz adamssss #100245 üzenetére
"Akkor viszont tényleg Acer mert azok IPS-el vannak szerelve."
Kivéve amelyik VA vagy TN paneles, nem? Mint összes többi gyártónál.
Nagyjából az összes görbe paneles VA, van pár ritka kivétel IPS.
Acernek a Nitro és Predator szériában van pár IPS paneles IS.
Persze van Asus meg GigaByte is. de azok újak és a FreeSync-2 és GSync egyben HDR-el nem olyan olcsó.
A belinkelt Samsung monitort nézegettem vagy fél évig, de túl sok rosszat olvastam akár pont ebben a topikban is róla. Igaz, akkor még bőven 150K volt az ára.De ha ACER, ez a két modell éppen le van értékelve:
Acer Nitro VG271Pbmiipx
Acer Nitro XV272Pbmiiprzx
Ezek kb. ugyan azt tudják, a difi az állítható talp. Persze olyan 30.000-rel többért van belőlük 1440p is.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
válasz oliwwer #100243 üzenetére
Köszi szépen a választ.
lehet, hogy az lesz, hogy viszek egy laptopot és rádugdosom a kiszemelt monitorokra. Sajnos én is azt olvastam, hogy a VA panel bár sokat fejlődött az idők során, de színhelyességben, és élénkségben még mindig az IPS a legjobb.
Akkor viszont tényleg Acer mert azok IPS-el vannak szerelve.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Piistii
tag
Acer azért is jó mert nekik van talán a legtöbb választék és a 5 év garancia is ott van. De nincs nagyon normális monitor szerintem meg a drága résznél sem mindegyiknek van gyengesége
-
oliwwer
aktív tag
válasz adamssss #100233 üzenetére
Szia!
Bár én sem vagyok hozzáértő, de mivel ennyire kihalt a topik akkor megpróbálok válaszolni.
Én is ezt a monitort nézegettem egy jó darabig, aztán elmentem MM-be is megnézni élőben. Őszintén, nekem nem tetszett a képe. Még a mellette lévő 27" full HD monitornak is szebb, élesebb képe, és élénkebb színei voltak. Ez olyan fátyolos volt nekem..
Bár 144hz, de nincs benne se g sync se freesync. Voltam az Oázisban, ők sem igazán ajánlották ezt a példányt, sőt, egyáltalán nem. Én inkább ACER vonalon nézelődnék.
-
RpPRO
őstag
válasz Richard! #100237 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem pipálod be a 4 feltételedet az árukeresőbe és rögtön van 4-5 találatod.
Rászántam 1 percet és bepipáltam. Van, ahol 13 vélemény is van.... Pl ez: [link]
Úgy általánosságban miért olyan bonyolult ez?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Pkc83
őstag
Sziasztok!
Nekem csak az lenne a kérdésem , hogy ebben a Topikban kapott már
valaki segitséget? -
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok.
Ami kellene:
27", IPS vagy VA panel, 144hz olyan freesync-el ami kompatibilis egy gtx1070-el, és tudjon HDR-t is. (minimum 400-ast, de inkább a 600-ast)Jelenleg egy Dell 2414H-t használok és a színeit nagyon szeretem csak elférne a nagyobb meg kipróbálnám a HDR-t és a több FPS-t.
Kérdés, hogy a HDR tud-e egyszerre menni a Freesync-el?
Bár nem szeretem a márkát de ez a Samu elég tetszetős:[link] Ráadásul újracsomagolt van 120-ért is.
Ti mit vennétek ebben a kategóriában?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
ZedTheOne
csendes tag
válasz agressor12 #100228 üzenetére
Akkor valami javaslat?
-
ZedTheOne
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy Dell P2314H monitorom ami beadta a kulcsot. Szeretnék újat venni, de már nem kapható. Tudnátok esetleg egy utódot ajánlani? Esetleg van hivatalos utódja a Dellnél?
Köszi! -
félisten
válasz Cingáriusz #100219 üzenetére
Grats! Adaptive Sync működik, ugye?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DEJVID
őstag
válasz Cingáriusz #100219 üzenetére
Vékonyabb kávával és VESA-val nincs valami hasonló jó áru monitor?
-
chester91
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom, van e olyan, aki otthonosan mozog a VDI és RES környezetben, de ha senki sincs, akkor is van kérdésem.
Távmunkához szeretnék monitort vásárolni. A környezet azért fontos, mert első sorban az LG screen split merült fel, de az nem a monitor menüjében állítható, hanem külön programot szükséges hozzá telepíteni. A munkakörnyezetben alap esetben nem lehet semmilyen külső programot telepíteni a gépre, de előfordul, hogy egy iOS-szel rendelkező készülék simán feldobja az iTunes-t. Ezeknél a monitoroknál a Windows automatikusan felismeri, mint plug&play és felajánlja a szoftver telepítését, vagy sem (gondolom ez utóbbi)?
Ha nem, akkor mit tudnátok ajánlani 32-34” között? A 21:9 esetén ha a monitor kettő oldalára széthúzom a programokat, milyen képarányt ad ki vajon? Legjobb lenne kettő 16:9-es, de nincs elég helyem, 820mm szélességig fér el monitor. Többnyire uszkve egy tucat program van nyitva egy időben, amelyből minimum 2-t a egy időben kell használni.
Leginkább a kérdés az, hogy 21:9 vagy 16:9 a jobb választás. Jelenleg kettő 19-es, 4:3-as monitorral működik, ezt szeretném kiváltani.
Irodai munka a felhasználás, legfeljebb 100e a keret.
Előre is köszönöm!
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
pistabyte
tag
válasz Piftuka #99127 üzenetére
Nálam is ugyanez a hibajelenség van,mármint lényegében a jobb alsó sarokban nagyon látszik a bevilágítás,és hiába veszem le a fényerőt 50 alá akkor is látszik. Ez az Acer XZ321QU 144hz-s VA paneles monitor egy ipari hulladék ! 150 ért egy rakás kaka ! Komolyan mondom a régebbi Benq GW2470 monitoromnak sokkal szebb a képe ! Pedig az még újonnan is csak 40-be fájt... Már annyira megbántam,hogy nem TV-t vettem,de az biztos hogy én soha a büdös életbe nem veszek többet monitort ilyen drágán,inkább még félre tettem volna azt a pénzt,és vettem volna egy normális TV-t...
-
őstag
Sziasztok!
Vettem egy AOC Q3279VWFD8 32" monitort. 5 év után a 27-es 1080p 60Hz-es LG monitoromat váltotta.
Mindenben szerettem volna kicsit feljebb lépni, így lett a választás a 32-es, 1440p 75Hz-es AOC.
Azt kell mondjam, hogy árához képest (65.000Ft) elképesztően jó választás. Ezért az árért egyszerűen nincs jobb választás a piacon, ilyen jó paraméterekkel. Ami különösen ledöbbentett, hogy gyárilag csomagoltak a monitor mellé 1db HDMI és 1db DP kábelt is
Ami számomra eddig nagyon kellemes meglepetés, hogy azt hittem a Geforce 1060 6GB karimnak sok lesz az 1440p 75Hz-en, de kifejezetten szépen viszi a játékaimat ezeken az értékeken is. -
-
-FLY->
őstag
válasz gyuribácsi88 #100215 üzenetére
0 pont a fekete homogenitására .
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Ryzen 5 2600/GTX 1070/PUGB.Kellene nekem egy Full HD vagy QHD monitor, ami kifejezetten az ilyen multis lovolde jatekokra ajánlott, ugyanis a 60 hertzes IPS philips monitoromnal 1 óra utan kifolyik a szemem. FreeSync támogatás is jó lenne, illetve jó ár/érték. 70-80 ezerig.Köszönöm
-
galaktikus
aktív tag
Nem lesz ebből állítható magasságú verzió? Már ennél is nagyon remeg a kezem a gomb felett, hogy megrendeljem..
Vagy az annyira nem lényeg ekkora méretben? Mert ha nem akkor megrendelem.
[ Szerkesztve ]
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Mykiehm
friss újonc
Sziasztok!
Fotós/videós munkára keresek 32" 4K monitort sRGB , Adobe RGB, és lehetőleg minél nagyobb DCI-P3 színtérrel.
x-rite i1 Display Pro val kalibrálható legyen.A jelöltek:
ASUS PA329Q
DELL UltraSharp UP3216Q
BenQ PD3220U
BenQ SW 320Melyiknek milyen előnyei és hátrányai vannak? Ezeken kívül hasonló árkategóriában van-e még valami, amit érdemes megnézni?
-
mickemoto
őstag
Találtam egy táblázatot ami a kijelzőket ( telefon, tablet, notebook ) pwm frekvencia szerint rangsorolja és az lenne a kérdésem hogy akkor ennek a táblázatnak a két végén elhelyezkedő kijelzők a jók pwm szempontjából? Azaz ha 0 a pwm illetve ha minél nagyobb a frekvencia?
-
Brug
csendes tag
Üdv!
Monitort keresek a következő paraméterekkel vagy hasonlóval:
24" 1080p TN 144Hz (újabb fajta panelest)
27" 1440p IPS 60-100Hz
esetleg G-SYNC
(lehetőleg nem hajlított képernyővel, de nem teljesen kizárt)Tudtok ajánlani ezekből? 100-150k a keret.
És egy GTX 1060 6GB elbírja ezeket elfogadható minőségben (átlag játékokál. nem ultra graf) vagy már egy erősebb kártya ildomos?
A válaszokat előre is köszi!
-
Def26
félisten
Üdv.
200k -ig létezik hdr 600 4k monitor amit ajánlható konzolok mellé? Ezt a philipset találtam (igen, tudom, hogy ez hdr 1000), de nem tudom mennyire ajánlott a márka.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG (27GS95QE-B) 27" QUAD HD OLED 240HZ GAMER MONITOR !
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- LG (40WP95C-W) 40" 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!