- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
Elég általános kérdésem van. Hozzám került használtan egy Dell 2709W. Biztos, hogy megfordultak itt az előző gazdái korábban. Normálisan beállítva a képe szuper, a kontraszt és a fekete frankó, a kép is homogén, de a válaszidejével nem vagyok elégedett, főleg, hogy a Dell U2311H mellett néztem. Úgyhogy szerintem eladósorba kerül megint, keresem az utódját.
Korábbi kollégáéhoz hasonló a kérdésem, csak most kisebb felbontáson és 3 évvel később.
- Méret: 27"
- Képarány: 16:10
- Felbontás: 1920×1200 WUXGA
- Képfrissítés: 60Hz-75Hz
- Állíthatóság: magasság-állíthatóság
- Felhasználás: film, játék, programozás
- Ár: Használtan max. 80kFontos a kontraszt (fekete) és az U2311H-énál nem lassabb válaszidő, illetve a homogén kép. Láttam már 27"-es 1080p-s monitort, aminek 1 méterről meg tudtam számolni a pixeleit, nem olyat keresek. (Ebből a szempontból nagyon jó az S-PVA.)
Rémlik, hogy van az IPS panelek közt is jó feketéjű, de ha nincs más, várok egy gyorsabb fajta xVA-ra.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged