Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
válasz
schlaci #52252 üzenetére
Na hamár meg lettem szólítva. El sem olvasom a hozászólást egy olyan után minőségű hozászólás után időpocsékolás! Engem roppantul nem érdekel a helyesírási és egyéb hibák nem azon múlik. Nem tudom, de nekem mindíg segítettek és nem kellett odákat írni itt. Persze nem is így álltam a dolgokhoz na mindegy lényegtelen ez... További szép estét neked és természetesen B.U.É.K.!
-
törölt tag
válasz
schlaci #52245 üzenetére
1.
"Ha végig olvastad volna, azt is észrevehetted, hogy még a fogalmazásra és a helyesírásra is gondosan ügyeltem. ""Egy okostelefont viszont ilyenkor hová tudnák tenni?"
Borsódzik a hátam, amikor azt látom, hogy valaki olyat ír, hogy....
tudnák. Én soha nem ...nák, mindig ....nék. Te tényleg így beszélsz?2.
"Egy valaki olyan Xiaomit ajánl..."
Mivel az én bejegyzésem az 52201-es hozzászólásra ment (Fancy-boy felhasználónak), ezért semmilyen xiaomit nem ajánlottam neked.
Elég meredek elképzelés, hogy beírsz valamit, majd azt feltételezed, hogy a hozzászólásod utáni beírások mind neked vannak címezve. Ha nem vetted volna észre, akkor most szólok: arra való a válasz "menüpont", hogy tudd ki a címzett.Szerintem finomítsd a stílusod.
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
schlaci #52239 üzenetére
Az időseknek szánt készülékekbe elég ritkán raknak zenelejátszót, főleg hangszínszabályzóval.
Persze néha előfordul, de nem ez a jellemző.
Tehát se a Panasonic KX-TU329, se a Doro 2404 nem rendelkezik ezekkel a funkciókkal.Mondanám, hogy vegyél egy okosórát, de gondolom a kis kijelző miatt, nem jöhetne szóba.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest