Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemma
addikt
Kompromisszumot mindig kell kötni, ha telefont veszel, én is most tértem át SE-ről Samsungra és nem kevés dologról kellett lemondanom.
Ettől függetlenül a 6233 nagyon jó kis készülék, szinte mindent tud, amit illik egy mai telefonnak és a videófelvevő pedig ugye VGA, amivel már lehet rögzíteni a motoros gyorsulásokat
5300-át inkább ne, legyen csak 6233, szintén a feketére voksolnék -
nemma
addikt
A link elég érdekes lett
Én az E50-et semmiképp nem ajánlanám, nekem egyszerűen kezelhetetlen(nem az S60-as kezelőfelület miatt), a joystick is borzasztó pontatlan és hát még csúnyácska is eléggé.
A 6300 talán szebb, elegánsabb és a kijelzője már 16 777 216 színárnyalatot képes megjenelíteni(ha észreveszed király vagy), azonban a 6233 nekem tartósabbnak tűnik és javára szól még az, hogy működik UMTS hálózatokon is.
Tehát összességében én a 6233-at venném
okos67: Még tuti nem
[Szerkesztve] -
-
-
-
A 6070 egy megbízható, olcsó, jól látható telefon. A felhasználók elmondása alapján az MP3-csengőhangok nem szólnak túl jól rajta, de sz.trem nem is ez a fő érv mellette.
A fő érvek a hosszú készenlét és a jól olvasható kijelző (kivétel az erős napfénybeni olvashatóság, mert nem TFT). -
raver
aktív tag
Látom sok volt ez így egyszerre
.
Egy rövidebb lista:
6233 v 6300 v E50
--------------------------
6070 v 6080 v E250
E50 és E250 kilóg a sorból. Előddi mert symbian, utóbbi mert a máski kettőnél hosszabb a ficsőrlistája.
Anyiban változotak az igények, hogy az mp3 nem lenne anyira fontos, de ha van akkor azért ne a legszarabbak közűl legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest