- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sly Bp.
addikt
válasz joey04 #15287 üzenetére
Warek is ajánlotta a Samsungot! Csak úgy érzem a Samsungot úgy írtad le hogy még nem volt neked! Ahoz nem kell sok idő hogy halljam kihangosítva a telefont! Max 3 perc és akkor már nagyon sokat hallottam! Hosszútávon jönnek ki a hibák az biztos! De én a sima papírforma alapján nem szoktam ítélkezni mindig a Saját tapasztalatomra támaszkodom!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Csakénvagyok #15285 üzenetére
Samsung D980
Samsung D880
Samsung D780
Samsung C5212Össz-vissz ez a választási lehetőség!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
válasz joey04 #15281 üzenetére
Nem rossz de egyik sem szól úgy mint ez a Samsung! Már ha volt ilyened és tudod milyen! Ha nem akkor csak elfogultság van benned szerintem! Ha volt már a kezedben akkor tudhatod hogy nem hullik szét mint az 5800! Nagyon jól van összerakva! Én nagyon igényes vagyok az ilyenre és ha gagyi lenne nem ajánlanám úgy mint az 5800-át sem ajánlom pedig ha egy jó köntösben lenne mindenkinek mondanám hogy vegye mert akkor hibátlan lenne! A belső tudása ugye teljesen korrekt az 5800-ának! De a lényeg a Sony E W995-öt én is jó telefonnak tartom csak szerintem még mindig túl van árazva! És akinek nem kell a kamera annak a Samsung sokkal jobb megoldás lehet!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
Itt egy leírás róla! Ennyit szerintem is megér aki érinteni akar!
-
Sly Bp.
addikt
válasz joey04 #15268 üzenetére
Na ezt indokold meg nekem! Mert a Direkt zenélésre készített M7600-nál miért is jobbak! A Bang@Olufsen "hangrendszernél" egyik telefon se szól jobban! Nálam volt már 5800 jó pár Sony is de egyik sem üvöltött úgy mint a Samsung!
tipuka nézd meg az M7600-at is mielőtt megvennéd a Sony-t! Nagyon jó telefon! És ha a kamera nem kell akkor ennél jobb választás nincs szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz norbest #15229 üzenetére
Anyukámnak 1.5 éve van meg és semmi baja Nekem is volt vagy 3 semmi bajuk nem volt és egy barátom még a sima D900-al 3 évig húzta és utána sem a szalagkábel hanem a hangszóró szált el!
Shikamaru: Ne azért érts velem egyet mert Senior tag vagyok! De örülök hogy neked is ez a véleményed!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz jasonka #15226 üzenetére
D900i egyértelműen szerintem! A csúszka lötyögni nem fog 100% inkább beragad egy 2-2.5 év után! 3G minek egy átlagos felhasználónak? L700 aksija egy nappal jobb a D900i-nél a D900i-t heti 2-szer kellett tölteni L700-at is mert 1 pöcökkel ki mer elindulni? MP+ és FM tök ugyan az nincs különbség! D900i még mindig egy jobb telefon! Egy nagyon bevált sikermodell ellentétben az L700-al ami nem lett nagy durranás!
Norbi-val egyáltalán nem értek egyet! Azt hogy melyiket mikor adták ki nem számít és egy Candy telefon eleve masszívabb mint egy csúszkás ezért fölösleges hasonlítani De aki nem dobálja üti veri annak mindegyik masszív!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Mr.Csizmás #15198 üzenetére
F480-at nem ajánlom megbízhatatlan telefon!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Mr.Csizmás #15195 üzenetére
Viewty-ból csak újat vegyél! Használtakat szerintem nem szabad mert hamar szétkopik és ha neked számít hogy néz ki vigyázni kell rá!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Dreadloord #15186 üzenetére
Örülök hogy egyetértesz velem Amúgy a 2 ezer nem veszett volna el simán feltölti a kártyát és hozzáadódik a pénz és 1 évig él még! Nem kellett volna elbeszélni!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Dreadloord #15183 üzenetére
Nem vitatkozom veled de hol írta hogy akar netezni? Össz-vissz annyi kérése volt hogy érintős legyen és olcsó ennyi LG GT500 sehogy sem éri meg majd esetleg akkor ha 40 ezer lesz dominoban hogy a T-nél maradjunk! (Nálunk a családban a nagyon tág családban senki nem beszél el havi 1000-nél többet rajtam kívül, ezért lehet hogy ő sem de ezt sem tudhatom)
-
Sly Bp.
addikt
válasz Dreadloord #15180 üzenetére
Én fussak neki amikor hülyeségeket beszélsz? Eleve ki tudja hogy T-Mobile-os e? Tessék Új Samsung S5230 Független
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Dreadloord #15178 üzenetére
+ még fizetheti két évig az előfizetést! Azt is kalkuláld be!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Mr.Csizmás #15176 üzenetére
Csak egy féme van ami használható is az a Samsung S5230!
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
válasz Ricardo #15148 üzenetére
A C905-öst én senkinek nem ajánlom nagyon gyenge telefon! Nagyon hamar elszáll a csúszka! Halk hangszórók! Vezetés közben nem hallani mit mond a másik (természetesen Én soha nem telózok vezetés közben ) C905-öt nem ajánlom! Sony-ban jó a K850, W995 (majd ha lejjebb megy az ára meg is éri megvenni) De sok jó Sony nincs és ezt el kell fogadni! A kategóriatársak sokkal jobb telefont adnak ki azonos áron!
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
válasz AxeDark #15116 üzenetére
Akkor leírom! Nem tudom volt e már a kezedben! Rettenetes műanyag az egész! Összeszerelési minősége olyan ha oldalt benézel belátsz a kijelzőhöz! A kijelző körüli perem miatt nehézkes az érintő kezelése ceruzával már jó csak 2 kezes telefonná válik! Akkor rengeteg szoftveres hibája van (erről bővebben a topicjában olvashatsz 100 hibát tárgyalna általában) A hangminősége nem olyan jó mint ahogy beharangozták! N95 8GB is jobban szól nála és a versenytársa a Samsung M7600 meg rongyáveri! Recseg az egész telefon! Nagyon túlmelegszik... nem is folytatom tovább mert rengeteg hibája van!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Hcshacker #15106 üzenetére
Nokia N86, Samsung i8510 Innov8, (nem érintősek) HTC Touch HD (használt), Google G1!
Érintősek meg hogy Wi-fi és GPS is legyen benne ritka vagy drága! Ott az Omnia HD ami jó még de 130, HTC Hero ami szintén 130 tájt mozog!
Ha a G1 nem tetszik akkor és használtat nem akarsz akkor csak az Omnia van!
-
Sly Bp.
addikt
válasz norbest #15047 üzenetére
A legtöbb Clone teló is átmegy az internetes imei ellenőrzésen! Én őt ismerem de nem a legmegbízhatóbb! Csak úgy tudod meg hogy betelefonálsz és lekérdezed!
-
-
Sly Bp.
addikt
Nálam a 6650 5 napig is könnyedén húzta! Nem tudom mit csinálsz a telefonnal Less meg egy E63-at! Nagyon jó aksija van sima 4 nap! Stabil is és gyors is csak nyílt Op-os! Amúgy azt megírhatnád max mennyid lenne rá! De ajánlom még a 6310i-t is az kb 10-14 napig húzza! Ha modernebbet szeretnél nekem a Sirocco-m is húzza 3 napig! Persze ha Bluetooth head-settel használod ez is meghal egy nap alatt! Egy 6310i-t szerezz be Németországból még ott vannak újak 80-100 ezres áron! (egy srác nekem onnan hozott még sima 8800-át és mondta vannak 6310i-k is)
-
Sly Bp.
addikt
Nagyon sok Nokia head-set kettészedhető! Az alját használod amin van a léptető tetejébe pedig azt dugsz amit akarsz! Ilyenre gondoltam de van egy csomóféle!
-
Sly Bp.
addikt
Rosszat ne ajánlj mert még megveszi a végén! QG-nek bármelyik nagy kijelzős telefon jó egy jó head-settel! Rengeteg van ebből! De ott egy M7600 most pont van egy a vaterán 50-ért az is jó lehet neked mert 3.5-ös a füles tehát bármit beletehetsz!
Omnia: Bármelyik telefonra bármi baj jöhet ezen hülyeség agyalni!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest