-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz molnarpeter #33232 üzenetére
Sziasztok!
telenornál van olyan telefon ami prepaid csomagban 30-35K HUF körül megszerezhető és használható a fényképezője? sajnos amióta nézegetem a kínálatot esélytelennek látom a dolgot, de hátha ti tudtok valamit.
Üdv!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Üdv!
Na igen, Omniával nagyon sokat szemeztem az utóbbi néhány hónapban, egy éve talán még szerelmes is voltam bele. Ami mondjuk nagyon tetszik a Spica-ban, hogy kapacitív... na meg is nézem mennyiért lehetne felmarkolni. Köszönöm!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem keresgélni telefont, és ritkán váltok gondoltam nem ártana egy wifis+gpses, de mivel ~40 a max, gondoltam belenézek a használtakba és láttam pl E52-ket ilyen árban, de ti jobban képben vagytok. Nyilván jó lenne szép kijelzős, jól fotózó, jól videózó, 3.5-ös füleslyukas, meg nyílt oprendszeres pláne, stbstb, de a keret miatt nem álmodok nagyot. Szóval használtan ~40-ig milyen telefont lehet találni? Ja, nálam a gps az offline...
Előre is köszi,
Üdv,
FóbKét bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
A Témobilnál 25K-ért lehet prepaid kártyával LG KP502-t szerválni. Mit tudtok erről a telefonról? Max ennyi pénzért van esetleg jobb alternatíva? Használt készülék nem játszik. Öcsém a célszemély, extrém igényei nincsenek, persze jó lenne egy használható fényképező és jól szóló füles.
Üdv,
FóbKét bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Sly Bp. #17406 üzenetére
Üdv, az 5230 nem konkrét kiszemelt példány volt, csak az árában kerestem volna szereintetek jó telefont, de ki fogom hagyni. Nagyon nézegetem az Arena-t... Kapacitív 480x800 3 incs? Gps Wifi? 3.5-ös dzsekk? Hát nagyon jól hangzik, még akkor is ha a GPS tényleg csak dísz. Kár, hogy 95K forint "kártyás" csomagban, megtévesztett egy gyors árgépes keresés, a teszt olvasása előtt azt hittem megkapom 60-70 körül, aztán elolvasás után kicsit gyanús lett és tényleg Sufnigsm-es megoldást meg nem fogok merni megjátszani, pedig olyan jó lenne ez a telefon 60ért Nem szeretnék használtat, de azért körülnézek, hátha van valami 1 órát használt, csak a gari ne sufnigsmes legyen ott is
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Sly Bp. #17402 üzenetére
Ne fesd már az ördögöt a falra, hetek óta olvasok, és végre találtam egy "na talán ez jó lesz" telefont, erre ilyenekkel ijesztgetsz. Aztán ha már itt vagyok kérnék egy szeletet az (agyatokból ) tudásbázisotokból, lassan megcsömörlök a sok phone spec meg teszt olvasástól, és nem látom a fényt az alagút végén.
Igazából még nem tisztázódott le, hogy mennyi lóvém és kompromisszumkészségem lesz telefonra, perpillanat 3 kategória körül vacilálok, (gps+wifi, csak wifi, 1iksem) íme egy-egy képviselő: Samu S5230, LG KM900 (ebben mondjuk wan mindkettő azért is akadt meg rajta a szemem), Samu i900. Ezekben az árkategóriákban ki melyik telefont tartja legjobbnak?
Ritkán cserélek telót, ezért gondoltam, hogy ha most veszek már wifis+gps-es kéne, aztán látva az árakat azért körbenéztem lejjebb is. :-/ Leginkább intelligenciát várok el egy telefon szoftverétől, pl ne csak meghatározott léptékben lehessen ugrálni egy mp3-ban. Zenét tuti hallgatnék rajta, lehet egyszerű de legyen nagyszerű. (Fájt is, hogy az i900 lejátszóját lehúzták.) Fényképet szintén gyártanék vele, nem várok el tökürreflexes minőséget, de azért ne gagyizzon. A gps menjen offline módban (gmaps és egyéb kapitalista árukapcsolást köszi kihagynám), ja, és lehetőség szerint pöpec kijelzőt szeretnék. Nagyot és tapisat. Előre is köszi!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Utálom amikor telefont kell vennem, kikészít ez a stressz, hogy lehető legjobb áron lehető legjobbat sikerüljön megtalálni, áááhhh... Hajtépés! (Nem, nincs 160K forintom telefonra. Sajnos.)
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
30-40K között mit javasoltok, ha újat akarok venni és nem előfizuval? Fontossági sorrendben erzeket kéen tudnia: mp3 (háttérben is), microSD, korrekt kijelző, normális képre képes fényképező, hülyeségektől mentes szoftver, és ha esetleg belefér akkor szép nagy táccsszkrín, bár gondolom ez ebben az árkategóriában elég necces. Sok én nokia után lett egy Samsungom, azóta határozottan ezt a márkát preferálom. De nem vagyok függő.
Üdv!
pl most nézem, tmobilnál LG KP502 37ezerért?? Akkor talán 40-ig mégiscsak kapok frankó telefont. (Már ha ez nem ócska és nem csak ez az egy van 40 alat. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Konteó topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest