- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika85
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni, de nem tudom milyet. Most egy 7-8 éves van, ami már kezd cikivé válni, bár nekem bőven megfelelne, mivel csak telefonálásra használom.
De most, hogy venni akarok, azért szeretném ha lenne benne pár plussz funkció is:
- kamera (minél jobb) vakufénnyel, tetszik a bátyám SE-ján, hogy akár lámpának is használhatja a sötétben.
- FM-rádióár 30k körül, inkább alatta ha lehetséges
SE-okat nézegetem (talán bátyámé miatt)
de nem találok árban/értékben találhatót, vagy csak rossz helyen keresgélek.most Pannonos vagyok és nem szándékozom váltani, bár ha nagyon jó árban lenne más...
akár használt is szóba kerülhet megkímélt állapotban, de nem ismerem azokat a helyeket, ahol találhatnék ilyeneket.Ha tudtok, segítsetek. Linkeket is adhatnátok, ahol használt telók között lehet böngészni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest