- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Na, kaisai (midea) 3,5kw klíma lett a nyerő (nem én döntöttem) de ez így egész jó első látásra. Azt nem tudom még, hogy mennyire tartós, sose láttam még ezt a márkát, kvázi ki kellett nyomoznom, hogy ez is egy midea klíma
Azt nem értem, hogy a comfee (az is midea) appja miért nem jó erre a klímára, annyira jó, hogy minden ilyen eszközre külön kell egy appot telepítenem....
Na, mégis megy 1 appon keresztül de csak a smarthome appján keresztül, pedig a nethome jobb lenne. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Még most a nagy klímabumm előtt szeretnénk venni egy hűtő-fűtő klímát és azt olvastam, hogy a 3,5kw a minimum ami ehhez kell.
Tavaly már akartunk venni, de nem sikerült nagyon dűlőrejutni, most viszont körbejártuk a témát és abban egyezett meg a TsAlÁd, hogy én intézzem
milyen klímát ajánlotok 200-300 körül amiben benne van a szerelés ára is lehetőleg?
Tudom ez nagyon az alja de most ez a keret van sajnos.
köszönöm. -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Ez a fűtésmegújítási program mennyire lehet valid?
Tegnap este jött szembe, kicsit kételkedem ebben.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest