Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz asha07lcc #9910 üzenetére
Legyen, végül is számomra teljesen mindegy, nem eladni akarom én Ahogy korábban írtam is, ha fűtés, esetleg kizárólagos fűtés a cél, akkor ennek megfelelően kell modellt választani.
A vásárló dönti el, neki mi a fontos egy készülékben. Nekem többet jelentett a 10% -al kisebb fűtőteljesítménnyel szemben a 20% -al kevesebb energiafelhasználás és a hatékonyság (EER és COP értékek, mindegy milyen teljesítményen) + az a néhány kényelmi funkció. Másnak viszont épp arra a pluszra lehet szüksége - ez a szép a termékpaletta sokszínűségében. De ha a Fujit vettem volna végül, alighanem arról is csak jót tudnék írni.
Az teljesen jó, ha nálatok egy árban van, dicséretes, ha a kedvezményt a vásárló felé is érvényesítitek. Országos átlagban (az árgép szerint) azért a mai napig az árban is ott van az a 10% - engem kifejezetten befolyásolt a vásárlásnál -
Male
nagyúr
válasz asha07lcc #9910 üzenetére
LTCA tulajként ezt csak megerősíteni tudom... ha szükség van rá, akkor iszonyúan tudja tolni a meleget.
( már az adatoknál trükkös, hogy ugyan 2.5kW-os kategóriában indul a 09LTCA, de a fütőteljesítménye 3.2kW, ami több, mint az átlagos 2.5kW-osoké, pl Daikin FTXS25K vagy Daikin FTX25JV csak 2.8kW-os fűtésben... így nézve már az ára is sokkal barátibb ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest