Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Klímamester #3784 üzenetére
Az EU-s szabályozás oka az inverteres klímák jobb energia fogyasztás beli skálázhatósága.
Azt is nehezen tudom el képzelni, hogy akkora mennyiségben amit idén is el fognak adni becsempeszheto klíma, inkább arra gyanakodnek, hogy ezek ismerve az EU - s szabályozás életbe lépését még előtte be lettek hozva és lerakva raktárakban, vagy csak papíron lett elvamolva eu-n kívüli raktározással (nyilván ez a mennyiség a valóságban még nem volt legyartva) majd idén fizikailag is be hozták.A hasonlatod ott sántít, hogy a normális alkatrész ellátású on/off klímák inkább suzukik mint ladák, kevésbékkomfortos, kicsit hangosabb és gyengébb mint egy újabb autó, de vidéken, vagy városon belül ugyanúgy elvisz a-bol b-be.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-HajTömeg-
őstag
válasz Klímamester #3784 üzenetére
Félre ne érts,én megértem,hogy inkább a picivel drágábbakat ajánljátok.
Tudnál nekem gépet ajánlani, fentebb írtam mire kéneAlias: Júzer error
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest