- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
netpok2 #21125 üzenetére
Nem tudom a Pana,hogy oldotta meg,működik.Amit én hozzá kreáltam,nem létszükséglet,csak kényelem.reggel este megy autómatán fél órát.Ha befagy se lenne gond csak a klíma alatt a földre folyna a víz.A hőcserélőre nem fagy rá,azt minden klíma leolvasztja.Pont a fenék lemezen fagy meg,meghizik,bele ér és eltörik a venti lapát.
-
válasz
netpok2 #21113 üzenetére
Nekem windyek szerelték bé a klímát teliesitessel január végén. 2 gép a tetőn van azt nem tudtam megnezni a lenti jól lett bekotve így szerintem nálam mind jó - fogyasztásban nem nagyon van különbség a 3 klíma között... Viszont víz folyást jeget csopogest nem nagyon láttam az elmúlt 3,5 hónapban a kulteribol
-
windy
tag
válasz
netpok2 #20549 üzenetére
Légcsatornás fűtés esetén a fürdőszobűba és a WC-be csak befújás kerül, így onnan a többi helyiségbe nem továbbítja a klíma a szagokat-párákat. Annak az egyébként is kötelező szellőzőn keresztül kell távoznia.
A konyhai szagok sem kerülhetnek be a hálókba, ezért kell külön készülék. A nappali-étkező -konyha egy légtér egyébként is, de itt is lehet játszani a befújás-elszívás elhelyezésével, hogy minél kevesebb konyhai levegő kerüljön a légcsatornákba. Itt is fontos a konyhai pára-szag elszívó.
A hálószobák egymás között ebben a rendszerben mindenképpen cserélik a levegőt, tehát, ha valaki különösen acélosat szellent, akkor előfordulhat némi áthallás a másik szobába is. Ez mondjuk azért nem jellemző.
-
Zeki
nagyúr
válasz
netpok2 #20191 üzenetére
Vannak akik ezt felfogják ésszel...mert szolgáltatnak. A volt kazánom helyi szerelője inkább kifordult (Nem vetkőzni jöttem én ide), de le nem vette volna a cipőjét, hogy majd a fürdőben vegye fel, és ne trappoljon át a nappalin cipővel. Hogy legyen nála ilyen lábzsák, ahhoz még fejlődnie kell. A másik megértette, ő is maradt a szerelőm (ott).
-
Zeki
nagyúr
válasz
netpok2 #20141 üzenetére
Majd egyszer menj el valami bemutatóterembe, és nyiss fel egy ilyet. Nézd meg az a hűha szűrő mekkora is... az elmosandó műanyag szűrő az nagy, a többi csak úgy dísznek... hogy elmondhassák, van.
Wifiztetni mindet lehet.Légtisztításra légtisztító. Vagy a mindenki által elítélt megoldásom, amikor a Daikin légtisztító hajtogatott pollenszűrőjét szétvágtam, és beraktam a burkolat alá. Az úgy jól befedte. Igaz visszavett a légáramból, de feljebb kapcsoltam, ha kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest