Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
Scholes9 #9589 üzenetére
Nem azt mondtam hogy versenyeztessük őket, hanem azt, hogy tekintsük referenciának azokat a drága fejhallgatókat. Majd ha ezután meghallgatsz két azonos árú fülest (pl. a G35-öt és még valamit) akkor a kettő között könnyen meghallod a különbséget, és nem a márkahűség lesz a döntő.
-
AMDFan
addikt
válasz
Scholes9 #9556 üzenetére
"az meg elég nagy hülyeség, h nem az igazi játékra, filmre, zenére és nincs rossz hallásom"
Ez nem attól függ, hogy milyen a hallásod, hanem attól, hogy hallottál-e már jobbat valaha is. De valószínűsítem, hogy nem, ha eddig minden cuccod Logitech volt. Hallgass meg egy Sennheiser HD650-et vagy AKG K601-et és akkor lesz mihez viszonyítanod, hogy mi jó/nem jó zenére.
-
dudika10
veterán
válasz
Scholes9 #9332 üzenetére
Játékban a G35 szerintem nagyon jó. Az én elvárásaim maximálisan teljesítette. HD555-el nem játszottam még. Filmben is tökéletes volt számomra a G35.
Nem olyan rossz az, van beépített hangkártyája (ami mondjuk hátrány is lehet néha), és jó a térhangzás, csak zene az, amit nem hallgatnék rajta.Viszont mindenképp nézz szét itt az aprón, mert én 18k körül szoktam látni elmenni a G35-öket.
-
dudika10
veterán
válasz
Scholes9 #9330 üzenetére
26-ot én biztos nem adnék egy G35-ért. Annyiért már kap az ember HD555-öt ami ugyan nem tud semmi pluszt, viszont a hangjuk az ég és föld.
Jó a G35 meg kényelmes és nekem tetszik is, de nincs olyan jó hangja ha zenéről van szó. Játékra és filmre tökéletes, zenét hallgatni vele nem lesz egy nagy élmény.
Mindenképp headsetet akarsz? Mert asztali mikrofon + normális fejes kombinációval sokkal jobb hangot is elérhetnél azonos összegből.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest