Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Köszönöm, köszönöm.
-
Bodz
nagyúr
Electret Philipsem nem lesz, elbuktam a licitet...
Beyer DT 150-ről mik a vélemények?
-
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #36602 üzenetére
Akkor nem lesz töltés.
Kipróbálom, üsse kő. Ha nem jön be, elviszi valaki az electret Philipset?(#36612) Duracellm...: Abba a nagyszerű fejhallgatóba belegányolni...
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #36597 üzenetére
Köszi.
A Philips lényegesen olcsóbb próba lenne. Olyan 10e Ft körül van az ára. De lényegében semmi infó róla a neten a 800 ohmon és az 5 volton kívül.
Amúgy ezeknek miben más a hangja a "normál" fejhallgatókhoz képest? Vagy miért jó(?) ez az electret dolog?(#36599) bigmasterg: Nem lehet feltölteni?
-
Bodz
nagyúr
válasz
Bling95 #36579 üzenetére
Biztos van, csak Szlovákiába kell hozzá visszaküldeni. Így hirtelen nem találom a számlát, hogy megnézzem rajta.
Az akkor még 9900 forintos HD661-et nem lehetett kihagyni.
A srác normális volt a telefonban. az ígért áron ki is szállították. Semmi fennakadás nem volt. Innentől a Te döntésed. -
Bodz
nagyúr
Beyer DT 990 Edition (250 ohm) vs. DT 990 Pro
Forrás: Matrix RIPHazahoztam letét ellenében hétvégére egy 990-et, de örömmel fogom holnap visszavinni.
A Pro egy satu az Editionhoz képest, illetve szűkebb a tere és dübörgősebbek (mondjuk ezt a DAC prime nagyszerűen kontrollálja) a mélyek, viszont a magasak isten bizony szebbek, kevésbé élesek. Úgy nagy vonalakban ennyi. Ha a fülemre nyomom a simát, akkor már majdnem ugyanazt a hangot kapom...
Megéri ez az Edition felárát? Szerintem nem.
Mondjuk a 600-as valószínűleg picit jobb lenne (a DT 880-ál is így van), de feleslegesnek érzem a cserét. Ráadásul a Pro szebb. -
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #36390 üzenetére
És tényleg.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Beyer DT 330 mk II
Pár rossz kép + a neten se nagyon megtalálható specifikáció. -
Bodz
nagyúr
1924 - The Company was founded in Berlin. Development and manufacture of loudspeakers for the cinema.
1937 - World's first dynamic headphones, the DT 48 which are still in production today!
1939 - First dynamic microphone for studio use: M 19. It made history as the standard microphone of the "Reichsrundfunkgesellschaft" (Germany's national broadcasting station) for outdoor applications.
Pedig nem ma kezdték. Sorry, előbújt a márkabuzi belőlem.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #36226 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire ritka. Az biztos, hogy a neten nem sok infó van róla.
(#36234) szakibá...: Köszi. Az eredeti bőr párna van rajta, ami ugyan már nem túl szép, de használhatónak tűnik így képről. Majd holnap kiderül. Ha remek fülesnek bizonyul, akkor lehet hajlandó leszek egy új bőrre beruházni.
-
Bodz
nagyúr
Uton van egy DT 330 MKII. Remelem kellemes meglepetest fog okozni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #36152 üzenetére
Az XB500 csak mélyből áll.
phonefan: Superlux HD661 + Fiio E5. És már süket is vagy, ha erre vágysz.
De mi neked a nagyon mély amúgy? Legyen veszettül kiemelve vagy legyen meg a legalja is? Vagy ilyen sorrendben?
-
Bodz
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #36131 üzenetére
Tök jól hangzik. Elmegyek valamelyik nap a Mediába, hátha van kitéve.
Meg lejátszókat is meg kéne nyomkodni...
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #36123 üzenetére
Hosszabb távon nem fogom megtudni. Csak a hülye arcok miatt másztam le most is benne. Utcára jó nekem a JVC fülesem.
(#36124) SHiZUOKA: Szerintem az is szolid. A hangja milyen? Azt hiszem ezt még sosem mondtad.
-
Bodz
nagyúr
Lementem a Gradoban a boltba. Ennyire hulyen is reg neztek ram.
-
Bodz
nagyúr
Próbálgatom a Gradot.
Xonar DG: Ilyen borzalmasan még semmi sem szólt róla.
Matrix RIP: Szódával elmegy, de valami nem stimmel. Olyan kaotikus az egész.
Matrix RIP + Hlly RMK-5: Az RMK sikeresen kinyírja a Grado karaktert...
Matrix RIP + Matrix M-Stage (OPA2107): Nem rossz, de a mélyek nem elég hangsúlyosak.
DAC prime:Csak most tűnt fel, hogy mennyivel gyorsabb a prime, mint a RIP.
DAC prime + Hlly RMK-5: Az RMK sikeresen kinyírja a Grado karaktert...
DAC prime + Matrix M-Stage (OPA2107): Szép, szép, a színpad szélessége nőtt picit, de a mélyek nem elég hangsúlyosak. -
Bodz
nagyúr
A 990 Pro zárt?
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Magamhoz vételeztem ntomka SR225-ét. Remek cucc még mindig.
-
Bodz
nagyúr
válasz
szatocs #35993 üzenetére
Páran mondták már, hogy jó a DTX 910. Ideje lenne meghallgatnom.
Jut eszembe a 910-ről. Micsoda mix. -
Bodz
nagyúr
Úgy látszik nem lesz K701-em, jól eltűnt az eladó.
Na nem baj, majd a Grado megvigasztal.
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #35795 üzenetére
Gondolom érkezett hirtelen néhány megrendelés...
-
Bodz
nagyúr
Persze, persze. Szép is lenne.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
Druantia #35449 üzenetére
Az M390 erősen mély orientált füles és marha kényelmes, viszonylag jól is szigetel.. Ha erre vágysz, szerintem nyugodtan megveheted. Viszont ha a pénzedért a legtöbbet szeretnéd kapni, akkor kb. ilyesmi az árban ott vannak a Superluxok, olcsóbb Beyerek (DT 235, DTX 710/910) amik tudás szempontjából már egy más dimenziót képviselnek.
-
Bodz
nagyúr
Ez mit tud?
De van 530 meg 540 is Vaterán.
-
Bodz
nagyúr
Audio-Technica ATH-TAD400
Már a dobozból kivéve is tetszett, ez különösen igaz a bársonyszerű párnákra. Nagyon kényelmesek. A pánt valami eszméletlen erővel nyomja a fejem tetejét, de ezt meg fogom oldani.A kábel rendben van, nem túl vastag, nem túl vékony.
Nagyon világos, picit vékonyka hangja van, talán egy testesebb, sötétebb hangú forrás nem árthat hozzá. A magasak csilivilik, sziporkázóak, előtérben vannak, de nem válik fárasztóvá a hangja tőle. Ez annyira uralkodó, hogy a közepekre nem is nagyon lehet figyelni (legalábbis én nem tudok), bár szerintem azokkal sincs nagy gond. Ott vannak.Nem lehet ráfogni, hogy nincs közepe.
Nem ez lesz az ultimate dubstep füles. Ne értse félre senki, nem vészesen mély hiányos, csak egyszerűen hiányzik a legalja (sajnos).
És akkor elérkeztünk a térhez. Ez hasonlóan az AD700-hoz elég érdekes, kicsit furcsán körbevesz a zene, irreálisan széles és mély a tér, de pont ezért (nyilván ízlés dolga) maximálisan szerethető. Annyira nem vagyok érte oda, de aláírom amit Dave is mondogatni szokott. Mondjuk ambient, chill, stb. zenékkel ez tényleg marha jó.Elég sok ilyesmit hallgattam ma. Nem, jazzhez továbbra sem ez kell.
Játékoknál, filmeknél is jól jöhet Dolby Headphone helyett.
Úgy összességében a 20e forint körüli árért ez egy remek füles, tetszik. A muternak még jobban, úgyhogy marad is.Egyébként ha nem tudnám az árát, első hallgatás után simán ráfogtam volna, hogy ez 30 körül van. Már csak az kérdés, hogy a TAD500 mit tudhat?
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #35176 üzenetére
Túl optimista vagy. Igazán nem szeretnék senkit megbántani, de megfigyelésem szerint ezeket a divat vackokat vásárlók nagy részét pont nem érdekli a hangminőség (max azt hiszi, hogy jól szól az ára miatt). Csak azért kell, mert az xy sztárocskán, celeben is ilyet látott.
Járt már nálam ismerős Beats Soloval. Volt egy rövid összehasonlítás a DT 990 Proval. Az eredményt mindenki találja ki, de nem az volt a történet vége, hogy most hűűű, akkor venni kellene egy értelmes fülest... Hanem hogy hosszabban kellene hallgatni, mert biztosan a beats a jobb, hiszen "Dre tervezte", csak még nem jött elő a tudása (WTF?). -
Bodz
nagyúr
Nem egészen értem az örömöt. A Beats és a Monster sem szűnik meg. Max. így külön még több szart szabadítanak a világra. A bátrak rögtön megnézhetik ezt a videót.
-
Bodz
nagyúr
válasz
contaxg #35140 üzenetére
Abban max. kora este merek az ágyban feküdni, nehogy véletlenül is elaludjak benne.
A DTX 710 viszont bírja szépen. Volt már olyan, hogy éjjel felriadva magam alól horgásztam ki szegényt. A kábele viszont elpusztíthatatlan.
Nagyon veszélyes időszakban meg egy szép A4Tech headsetet nyúzok.
Köszi! Lesz programom?
-
Bodz
nagyúr
válasz
Danubius L #35130 üzenetére
Szvsz ilyen alvós, ágyban fekvős fülesnek érdemes egy olcsóbb darabot tartani, amit annyira nem sajnálsz. Legalábbis én így csinálom.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Deadzone41 #35019 üzenetére
A spirálkábel vagy az odafigyelés legyőzi a szörnyet.
-
Bodz
nagyúr
válasz
inkognitort #34905 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy mindenhol ezt fogja csinálni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Iomega #34786 üzenetére
A vintage DT 880 mindent visz, utána a DT 880, ezt követi a DT 990 Pro (leggyakrabban használt fülesem).
A Philips kb. annyit ér, amennyibe kerül. Nincsenek kirívó hibái, kényelmes, a tere is rendben van, a mélyek kifejezetten kellemesek tudnak lenni. A 20 alatti kategóriában szépen megállja a helyét ha valaki egy kiegyensúlyozottabb hangzást szeretne eltúlzott mélyek, magasak, stb, nélkül.
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest