Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
chubii #29245 üzenetére
A Clip+ és Laptop miatt a könnyebben hajthatót választanám, ami -ha minden igaz-, akkor a Shure lesz.
szerk.: most látom a presentertA shure-t nem tartom a legkényelmesebb fejesnek, de szokható. A cserélt párnás HD660-ról pedig nem tudok nyilatkozni.
Hang alapján inkább a shure-t preferálnám (mondjuk a HD660at nem hallottam túl sok ideig), de K518 után valószínűleg kevésnek találnád a mélyét.Sokat segítettem, ugye?
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #29229 üzenetére
Ennél kizártnak tartom, hogy bármelyik alkatrésze kompatibilis legyen az eredetivel.
Már ha a csatlakozó passzolna, akkor megérné. (De ez is kizárt.)
a második linken rendes kép van róla, már ott látszik, hogy mennyire gagyi szegény.szerk.:
Ja. a leírása:
"HD650 High-Quality Closed-back Headphones Optimized for Portable Players
Features
Model: HD800
...
Function: Noise Cancelling"szerk2.:
van ilyen is.
Ezek egyáltalán különböznek valamiben ? -
bigmasterg
addikt
Ilyen K240-et, szerintem még nem sokan láttak itt.
K240 I. szériás [vagy mi] Profi DJ füles
-
bigmasterg
addikt
Ne mondj már ilyeneket, mert összezavarod.
Na jó, ennél jobban, nagyjából lehetetlen.Ákos97:
DT880-ból van 32, 250 és 600ohm-os verzió is. Te most melyikre gondoltál?
Fejhallgató erősítőt még mindig nem szeretnél?
Ha nem, akkor a három közül a 32ohm-osat vedd.
Bár van egy olyan érzésem, hogy 5 perc múlva elő jössz valami Bose szerűvel, hogy az a legjobb.szerk.:
#29166:
880nak kevesebb mélye van, mint a 990-nek.
Vegyél egy 250ohm-osat, meg mondjuk egy Presentert hozzá. -
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
Ákos97 #28943 üzenetére
Amúgy, ha tetszett a Denon ah-d1001, akkor vegyél egy Creative Aurvana Live!-ot.
katt ideShufny:
Na jó, de itt az Edition-ről van szó. A sima (nem edition) DT990 már nem lesz kétszer olyan jó, mint a pro, csak másfélszer (,vagy mittudomén' mennyibe kerül)Szerk.:
Viszont akkor most örülhetek, mivel a HD800 10x-11x jobban szól, mint az srh440. -
bigmasterg
addikt
válasz
Ákos97 #28937 üzenetére
Bodz-nak hallottam a DT990 PRO-ját. Nem tudom, hogy mennyiben tér el ettől a sima DT990, de a PRO nem volt transzparens. Leginkább V hangú volt.
A DT880 egyenletesebb. Sokkal.schawo :
K1000-nek süllyesztett a teteje ?
Azt mondanám rá, hogy:
nincsenek bántó magasai, mély kiemelése sincs, de ugyanekkor nem is közép centrikus.
Nagyjából egyenletes. -
bigmasterg
addikt
válasz
bajnokpityu #28882 üzenetére
Nekem meg egy kontaktos K44 van itt valahol, de nem adtam neki annyi bizalmat, hogy megcsináltassam.
-
bigmasterg
addikt
válasz
contaxg #28847 üzenetére
Reméljük hamarosan lesz üzlethelyiség is.
Akkor írhatjuk a bizonytalanoknak, hogy "menj el a nomono-ba és hallgasd meg őket".Még akkor lenne igazán érdekes a dolog, ha egy-két akg és senn is hallgatható lenne ott.
Na jó, a Senn-nek van rendes forgalmazója itthon (mondjuk az sem a legolcsóbb), de az akg-jé nem valami aktív, ahogy a Grado sem. -
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #28789 üzenetére
De e-mellett Ádámank igaza van, a HD800 és a K1000 is megérdemel egy nyugodt körülmények közötti - hosszabb időtartamú- hallgatást.
A 800ba is nagyon sok hallatszik be (több, mint egy átlag nyitott fejhallgatóba) a k1k-ba, pedig minden.Meg úgy általában sem alkalmas egy találkozó rendes véleményalkotásra.
Egy félnapnyi hallgatózás után, szerintem már mindenkinek elfárad a füle. Sok mindent hall az ember rövid ideig, a fül 'memóriája' pedig nem valami hosszútávú.Utolsó bekezdés feltétlenül neked szól, mivel a hd800 vs k1000et nagyjából jól írtad le, de azért vannak olyan számok és stílusok, amivel a HD800 jobban szól.
De klasszikus és akusztikus zenéhez egyértelműen és kiemelkedően a K1k jobb.szerk.:
Jujj, ár alatt, mi?
Régebben is hirdette már, akkor érdeklődtem, beraktam neki az új árát -alkualapként-. Erre megkaptam, hogy annyiért nem is lehet megkapni (biztos más verziót szállítanak), valójában 55-60 ezer ft. -
bigmasterg
addikt
válasz
bajnokpityu #28632 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #28569 üzenetére
Rossz a linked.
Így már jó. -
bigmasterg
addikt
válasz
#93966848 #28525 üzenetére
Már leírta más is, de leírom én is, hogy tudatosítsam.
A Shure srh440-ben nincs sok mély. Legalább is nem fogod soknak találni.
Egy átlag, populáris fejhallgatóban (vagy 2.1-ben) sokkal több van.
Hogy akkor miről beszélünk? Igen, a teljesen lineárishoz képest tényleg van egy kis kiemelése, de sokan még ezt is kevésnek tartanák. Egy kiegyenlített fejest, pedig szinte hallgathatatlannak / unalmasnak.contaxg:
Viszont a hordozható fejhallgató vs. IEM téma eldőlni látszik.:
[link] és [link]Ettől még nem zárkózom el teljesen a hordozható fejesektől, de nagyon nagyot esett az esélyük. Meg kapjam meg előbb a B2-t...
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #28429 üzenetére
Előző 555ös véleményemhez kiegészítés:
Úgy látom, most kritikus kedvemben vagyok. Az egyik számmal (amivel az 555öt is hallgattam) meghallgattam a hd800at és k1k-t is és mindkettőben bőven találtam kifogásolnivalókat.
Úgyhogy ezt inkább hagyjuk most.
Igaz, hogy a Shure értékelhetetlenül szólt a két nagy után, de középen (ill mély tetején) tudott olyat -ebben a számban-, amit a többi nem.
szerk.: De ez a "tud valamit" valszeg. csak egy sima kiemelés, ami ennek a számnak jól állat. (és még néhány számnak)Szeretném ha a Shure csinálna egy high-end fejest.
De kíváncsi lennék arra is, hogy milyen lenne egy nyitott Shure.szerk2.:
De lényegtelen is az egész.
Feljegyzés magamnak:
Egész napos hajtás után, fáradtan ne hasonlítgassak. -
bigmasterg
addikt
Egy 5 perce kb. 5 percre hallgattam egy 555-öt, a rendszeremről.
Egyszerűen nem bírtam tovább.
Ilyesmi volt a reakcióm:
"Istenem, hogy szólhat ez ilyen rosszul."
(Saját fejhallgatóimmal is sokat hallgatott számokkal néztem.)
Régebbről valahogy nem ez rémlett. Gondolom a Junior jótékonyan elfedte a hibáit, ez a rendszer pedig könyörtelenül kihozta.
Szívesen meghallgatnék megint egy 650-et, lehet, hogy most meg kijönne, hogy valójában mit tud.
(Anno Juniorról nem tűnt nagyon óriásinak az 555/650 különbség. 650 mindenhol jobb volt, de nem annyival. Most viszont mindennél sokkal rosszabbnak tűnik az 555 (shure-nál is), hogy szívesen meghallgatnám innen a 650et. Hátha "villantana" egyet.)
schawo:
Jr+Camp-ról is k1000 jellegű volt az 500 hangja. Persze mindenben rosszabb, de stílusra hasonlított. -
bigmasterg
addikt
katonam:
Most a K500 nincs nálam, de jövőhéten visszahozom. Ha akkor eszembe juttatjátok, akkor majd írok róla.
Mostani rendszeremről nem szeretem annyira a K500at. Előzőről (Lupus Jr + CanAmp), az előző K500-amat jobban szerettem.
Igazság szerint kellene hozzá egy Canamp, vagy valamilyen hasonlóan (vagy még jobban) színező erősítő.
Szóval alig hallgattam ezt a k500-at, mióta megvan. (Egy órát, max kettőt.)
De még az is lehet, hogy kicsit járatódnia kellene ennek a k500nak (ki tudja, hogy mennyit állt előtte). Teljesen másképpen szól a CEC-ről ez a K500 és a K1000. Holott az előző k500at (előző rendszerről) eléggé hasonlónak tartottam. -
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #28419 üzenetére
Én csak olvasgatok.
650 vs 600/580 témához is hozzá akartam szólni, de aztán hagytam. Nem bonyolítottam tovább, még egy -már többször leírt- szubjektív véleménnyel.Egy biztos: 16ért postával együtt, csak nem volt rossz vétel ez az srh440.
De érdekes, hogy ez a fejes van meg nekem legrégebb óta.
Gyakorlatilag ez volt az első komolyabb fejesem, és elég sok mindent megvettem és eladtam már mellőle.
Egyszerűen nem érné meg eladni. Jobban szól, mint amennyiért használtan meghirdethetném. -
bigmasterg
addikt
válasz
Nova96 #28334 üzenetére
Van erősítőd?
Ezeken a konzolkon (erősítetlen) analóg és digitális kimenet van. Szóval, ha fejhallgatót, vagy passzív hangfalat akarsz használni vele, akkor kell egy erősítő is.
Aktív hangszórókkal (pl. pc-s 2.0) viszont mennie kell, mivel azokban van beépített erősítő.
Mint ahogy néhány gamer fejhallgató is azért megy velük, mert van bennük erősítő, vagy dac is. De ezek nem ajánlottak a hangminőségük miatt. (mármint a gamer fejesek, az aktív hangsugárzó simán lehet jó). -
bigmasterg
addikt
Olvasgasd egy kicsit a head-case fórumot és rájössz, hogy mennyire barátságos és befogadó ez a fórum.
Shufny:
A klubos elgondolás nem rossz, de a névválasztás nem volt a legszerencsésebb. Ugye ebből nem lett semmi?
Akik meg elkezdték felpakolni ebay-re. -
bigmasterg
addikt
Az aktuális CanAmp-nak nagyobb az anyagköltsége (jobb ház, alkatrészek és cserélhető tápkábel) + ez.
De hidd el, hogy a gyártónak az AD900nál sem több 5-10 ezer forintnál az anyagköltség.
Vagy ott vannak az IEM-ek, ahol szinte bármelyik darabnak pár száz (esetleg a téynleg drágáknak pár ezer) Ft az anyagköltsége.
Ezekkel miért nincs problémád ? -
bigmasterg
addikt
Most, hogy írjátok. Jó lenne már meghallgatni a CEC-ről a moddolt Sound Art W2-ket, de mióta megvan a cec, nincsenek is egy helyen. (meg több, mint egy hónapja nem is szóltak)
Jobban belegondolva, egy tűrhetőbb hangszórós rendszerhez, csak egy pár jobb hangfalra lenne szükségem. Mondjuk hellyel és berendezéssel lenen bajom. Ilyen szempontból a K1000 csak jobb (és az élmény is kicsit közelít a hangfalashoz).Az is kérdés, hogy a CEC mihez lenne elég, mondjuk Schawo-nál az AS Minivel -az elmondása alapján- jó volt.
De ez már másik topic...KMT:
Attól, hogy még van egy komolyabb becsövezett pálya autód, még vehetsz utcai autót, sőt akár sportos utcai autót is. Pedig az sokat fog kapni pályán. -
bigmasterg
addikt
válasz
fi:zi'k #28203 üzenetére
Aha, saját magam google-öztem ki.
-
bigmasterg
addikt
válasz
chubii #28200 üzenetére
Szerintem nyugalmi állapotban lesz az egy méter. A spirál kábeleknek pedig van egy olyan tulajdonságuk, hogy nyúlnak.
Mondjuk, ha két méterre van tőled a forrás, akkor tényleg zavaró lehet (,de mondjuk egy asztali gép földön elrendezésnél is). De mondjuk egy laptophoz, vagy asztali forráshoz teljesen jó.
-
bigmasterg
addikt
Itt ki van húzva. Csak fordítva van a fejre rakva, mert amúgy hátrafele megy.
Most próbálgatom és nem csak a kényelem változik vele, hanem a hang is.
Ha teljesen kihúzom, akkor előrébb lehet helyezni a fejen, (illetve nekem úgy lesz stabilabb is).
Ha előrébb helyezem, akkor változik a tere és a mélyek is. Előrébb helyezve hangszórósabb lesz a tere, jobban szemből szól. Sima helyzetben több jön oldalról és még néha hátulról is.
Ugyanakkor, ha előrébb helyezem kicsit csökkennek a mélyek is, mivel távolabb is lesz, plusz jobban ki kell nyitni, hogy megfelelő szögben legyen a fülemmel.
Talán ebből is köztes állás lesz a megoldás, de ezzel majd még kísérletezgetni kell. -
bigmasterg
addikt
grat.
Majd játssz a két sugárzó állásával. Én ilyesmi (vagy kicsit jobban) nyitott állással szoktam hallgatni.
Minél kijjebb nyitod, annál nagyobb lesz a tere és levegősebb, de csökken a mély is.
Egy ilyesmi középállást találtam ideálisnak.Meg válogatós tud lenne a felvételekre. Legalább is eleinte, a HD650 után nagyon az volt.
-
bigmasterg
addikt
válasz
contaxg #28170 üzenetére
Ennyiért már majdnem tudnék venni szerelt HD800 kábelt is.Egyébként azt számolgattam, hogy A HD800 csati + az xlr csatlakozó lenne kb. 15, plusz egy jobb, szimmetrikus hajtásra alkalmas, sodort kábelből 3 méter -gondolom- simán 15 felett van. Akkor meg már lehet, hogy jobban megérné 30 pár ezerért venni egy gyári kábelt és arra rakatni xlr-t.
De lehet, hogy az lesz a vége, hogy rakatok a már meglévő kábelre. Az meglenne az xlr csati + szerelés díjából. Csak ezt meg sajnálnám szétvágni, meg a jack-es használatnak búcsút mondhatnék, (átalakítóval lehetne, de egy jacken lógó 4db xlr csati nem annyira praktikus megoldás) meg eladásnál sem biztos, hogy jó pont lenne. -
bigmasterg
addikt
DIY HD800 balanced kábelhez, milyen kábelt tudnátok ajánlani ?
Nézegettem, de kábelekben nem nagyon vagyok otthon.
szerk.:
Shufny: Ez egész jónak tűnik 15ért és még menő is. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #28162 üzenetére
Pont ez az, hogy lehetetlen évente valódi, innovativ újítást hozni.
Senn-nek jó sokáig szinte egyáltalán nem sikerült (580-600-650)
Vagy AKG (K300, K400, K500/501, K601, K701, K702, Q701)
De Beyernek is 'gyanúsan' hasonlít sok mostani fejese, pár régebbire.FPS ? Simán. Kell egy kis idő, hogy megszokd, de utána egyáltalán nem probléma. Vezeték nélküli kontroller meg sokkal kényelmesebb is.
19 éves koráig full pc-s haveromat is átszoktattam pár éve konzolra, (azóta ps2, ps3, psp és x360 is van neki). Múltkor bill+ egér elé került és azzal nehezére esett eleinte az irányítás.
Shufny: Na igen, ha a kínaiak elkezdenek felsőbb kategóriás fejhallgatókat is gyártani.
-
-
bigmasterg
addikt
Ez milyen lehet ?
-
bigmasterg
addikt
Kiemelt mélyek + circumaural ?
Denon AHD 1100. Szerintem ez lenne neked a legjobb, mivel nem olyan óriási méretű, így könnyebb hurcolászni, de kényelmes is.
Újakból:
Shuresrh750dj
Sony xb700, xb500.
Creative Aurvana Live (ennek nem tudom, hogy mennyire van kiemelt mélye, de a denon ahd1001-el rokon, gondolom annak meg talán hasonlíthat a hangja az 1100hoz.) -
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #28118 üzenetére
Itt valami nem stimm.
Ez alapján a K1000 kábele nem lenen szimmetrikus?!(vagy csak én értem félre, amit írtál)
Ugyanis ez van rajta gyárilag.
Ez nekem a "külön-külön futnak, de árnyékoltként." kategóriának tűnik. (vagy belül lenne még a 'móka' ?). Az átalakítóban meg már csavarva vannak.
Mondjuk azt sem teljesen értem, hogy ha nem csavart, de ugyanúgy megvannak a szálak, akkor miért nem szimmetrik. Szóval, ha fogok egy szimmetrikus kábelt és kicsavarom egyenesre, akkor már nem lesz szimmetrikus ?guppy:
K1000 project hogyan áll? -
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #28112 üzenetére
Ilyen, ilyen, ilyen a 800 gyári kábele. Ahol kijön a fejhallgatóból, ott nem tudom hogyan van (nincs valakinek otthon egy röntgengépe?
), de miután összemegy a két oldal egy szövetes burkolat alá, már legalább csavarva van.
Nertpaelg:
Nincs is még 11.(tudom-tudom)Kevés alvás az egyetem mellett? Ugyan már, végzősként sokszor 8-10 óra is megvan. Na jó, eleinte itt is voltak keveset valós időszakok.
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #28093 üzenetére
Ahhha, végre megvan hogy mire valók a skullcandy és beats fejhallgatók.
Ezeknél nem jack-et, hanem magát a fejhallgatót lehet buzogányként használni.baluka26 :
Ha mégis rendelnél ilyet, akkor én is kérek egy balanced verziót a HD800-hoz. Sokkal drágább nem lehet a már kaphatóknál . (és még ezek nem is szimmetrikusak) -
bigmasterg
addikt
HD 25-13 II -vel találkozott már valaki ? ([link])
Ez sima HD25-1 II-nek a 600ohm-os verziója. Kíváncsi lennék, hogy mennyiben különbözik a hangja. -
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #28011 üzenetére
De ez az új ibasso D-Zero is érdekes lehet.
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #28011 üzenetére
Ha már beírtad a HD25öt laptop-hoz, akkor akár a 440-et is lehetne. Egész tűrhetően tud szólni gyengébb forrásból is. Persze, ha a keretbe belefér, akkor inkább dac/amp-al.
Szerk.:
Közben megnéztem egymás után SGS-ről és Mytek-ről is. -> ég és föld
Azért nagyon nem árt neki egy jobb forrás.
Viszont közvetlenül laptopról jobban tetszik, mint telefonról.
SGS-ről túl világos lesz. -
bigmasterg
addikt
válasz
peterfranka #27980 üzenetére
Senn px100 (200) , Beyer DT 235
-
bigmasterg
addikt
Hangjával semmi probléma, csak optikai a hiba, de azért nem esett jól.
Az 580/600/650-nek meg a fejpántról (fej felé eső részen, illetve oldalt) pattog le a festék, de az szériahiba...
-
bigmasterg
addikt
Anatomy of a Planar Magnetic Headphone Driver
1:47-nél
szövegesenHordozható fejeseknél pedig a következő köröket jártam be:
Onnan indultam, hogy hd25. Csak épp hordozni lehet, hogy egy kicsit nagy lenne. Jobb lenne valamilyen kompaktabb, így jött a P5, de ez meg már olyan drága, hogy kijönne az árából a dt1350, amiről meg azt mondják, hogy az egyik legjobb hangú hordozható fejes. Csak ez meg majd' kétszer annyiba kerül, mint a HD25. Akkor már inkább az.
De elfogadnám mind a hármat.Meg be-be ugrik az is a képbe, hogy lehet, hogy fülhallgató kellene, az csak sokkal kényelmesebb megoldás.
Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha várok, míg fel nem bukkan valamelyikből egy olcsó használt, vagy valamilyen nagyon akciós darab.
-
bigmasterg
addikt
Még egy túlárazott gamer csoda. Annyi érdekessége van, hogy nyitott, de zárttá is lehet tenni.
Komolyan mondom, hogy nekem a HD800 legjobb eddig gamer célra.
Csupán azért, mert nagyon kényelmes. Nem sikerült még annyi ideig hordanom, hogy bármennyire kényelmetlenné váljon. Olyan nagy, hogy egyáltalán nem ér hozzá sehol sem a fülemhez, hanem körülötte támaszkodik meg a fejen. Múlthéten ~5-6 órát volt egyfolytában a fejemen, míg tegnap ~4et és egyáltalán nem éreztem kényelmetlenség legapróbb jelét sem.
Amikor megvolt az 580 is mellette és feltettem a 800 után, rögtön kicsit zavarónak tűnt, hogy hozzáér kívülről a fülemhez. Nem nyomta, csak hozzáért...Nem lenne rossz egy balanced kábel hozzá, csak eddig minden megoldás elég drágának tűnik. 50 ezer ft alatt még nem láttam kész kábelt hozzá.
Audiopartnernek már kétszer küldtem mailt, hogy mennyi egy gyári kábel, arra nem válaszoltak. Most felhívtam őket, azt mondta, hogy 30pár ezer, de küldjek egy mailt és majd megírják a pontos árat. (jópofa) Elég drága, plusz még erről le kellene végni a jack-et és xlr-t rakatni rá.
p_adam írta korábban, hogy alakíttassam át a fejhallgatóhoz kapott gyári kábelt és a gyári jack-ből pedig egy 2x 3pin xlr->jack vissza alakítót. Csak ugye ennél szét kellene vágni a gyári kábelt és jack-es használatnál jó nehéz xlr csatik lógnának a jack-en.
Úgyhogy talán egyedüli opcióként marad az egyedi kábel készíttetése, csak ennél meg a hd800 csatalkozó beszerzése lehet a legérdekesebb pont. Itt és itt találtam eddig, de ha valaki tud még beszerzőhelyet, akkor ne tartsa vissza. Ha lenne még ötlete valakinek a szimmetrikussá alakításhoz, akkor azt se. -
bigmasterg
addikt
slfln-nek. Azt hiszem, hogy ő kérdőjelezte meg már többször a fej/fülhallgatók bejáratódásának
valóságalapjátkihallhatóságát.
burn-in teszt.
Részletesebb írás.Szerk.:
Na jó, mondjuk ez is igaz:
"Have we absolutely proven that break-in is an audible phenomenon? No. All I've proven is that I could tell one headphone from another." -
bigmasterg
addikt
válasz
Balage@88 #27753 üzenetére
Meg kellene hallgatnod a jelölteket, mert úgyis mindenki azt fogja ajánlani, amilye van / amit szeret.
(#27752) baluka26 :
Kinek, mi.
Én a HD800-ra mondanám, hogy jelentősen jobb a HD600nál.
Szerintem a HD650 technikailag egy picit jobb a HD600nál. Ennek ellenére a HD600 kiegyenlítettebb hangját jobban szeretem, így számomra a HD600 jobb fejhallgató, mint a HD650. //Jó kis szubjektív "sport" ez a fejhallgatózás.
Illetve volt néhány szám, amivel a HD650 tényleg nagyon jól szólt, de a zenéim többségéhez jobban passzolt az 580. -
bigmasterg
addikt
válasz
contaxg #27717 üzenetére
Debrecent természetesen hülyeségből írtam.
Leginkább valamilyen bevásárlóközpontban / plázában, esetleg sétálóutca(?) környékén tudnám elképzelni.
Köszi a linket ATH-ES55 tesztekre még rákeresek.
(Ahogy nézem 30pár ezer, az meg már nincs annyira messze a hd25től. Legjobb valamilyen használt hordozható lenne.
)
-
bigmasterg
addikt
válasz
ntomka #27704 üzenetére
Áh, oda nagy lenne. Ilyen erővel lehetne az srh440 is (de azt is nagynak tartom).
HD25, DT1350, ATH-ESW9, B&W P5
Kb. ezeket nézegettem.
Első kettőt hang, míg a második kettőt kinézet miatt.Szerk.:
De szerintem a vásárlással még megvárom a superlux szállítmány érkezését.Aztán ugye jöhet a portable amp és forrás(?) kérdése is...
-
bigmasterg
addikt
LustamódON:
Tudna valaki az AKG K550-ről egy értelmes tesztet linkelni?
Van már egyáltalán ? -
bigmasterg
addikt
válasz
BlackTiger #27696 üzenetére
"Mert az az 50 dollár most olcsónak tűnhet, de szállítással együtt nem tudom mennyire jön ki."
De ezt is el kell olvasni kell alatta:
***This item is on preorder and is scheduled to come into stock in the second week of November.***De tényleg $50. Postával együtt, mindennel együtt.
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest