- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
sipi83 #12215 üzenetére
Hali!
Én nem rég vettem egy K242Hd-t, nekem ott virít a "Made in Austria" felirat, meg nekem nincs semmilyen matrica a pánt belső részén. De lehet amióta vettem, azóta már változtattak a feliraton. Szerintem, ha hivatalos helyről vetted, mint ahogy történt, kis esélye van szerintem, hogy hamisítvány lenne. Itt van egy srác, aki nem rég vett egy 272-est, kérdezz rá, hátha nála is hasonló.
-
SOAD19
addikt
Best-buy a 242HD 36 k környékén?!
Nem rég, 31-2-ért láttam egy helyen, fel is hívtam, de nem volt nekik készleten, várni kellett volna vagy két hetet. De már annyira be voltam rá izgulva, hogy megvettem egy másik helyen 37k-ért.
-
SOAD19
addikt
válasz
baluka26 #11039 üzenetére
Köszi! Igen, csak stereoban gondolkodtam (jelenleg is ha filmet nézek a gépre kötött jó pár éves LG micro hifim hangfalairól hallgatom), elsősorban a zene minőségibb élvezkedése miatt kezdtem bele a fejlesztésbe. Ha, lehet magyar forrásból szeretném beszerezni, ha valami gond adódna vele és gariztatni kellene, csak könnyebb így.
Meg az nem tudom hogy megoldható, hogy a micro hifim hangfalait kicserélném az új hangfalpárra, ven ennek valami akadálya, mert erősítés szempontjából nincs, hisz ha jól olvastam, az aktív stúdió hangfalakban van saját erősítés beszerelve... No, elég lesz, mert elég off már. -
SOAD19
addikt
Hello!
Na, visszatértem!
Beszereztem, egy AKG K242HD-t, szépen bejárattam vagy 30 órát és tényleg javult a hangzás. Remélem még fog is.
Amúgy szerencsére, tényleg elegendő a mélye.
Még pillanatnyilag is az integrált hangkártyáról megy, a hangerő elegendő, de azért be kellene szereznem mellé egy normális hangkártyát, mert szerintem sokkal többet tudna nyújtani ez a füles. A "milyen hangkártyát vegyek" topicban rá is kérdeztem, de szeretnék innen is véleményeket hallani, mert ahogy láttam, itt is vagytok páran nagy guruk a témában... [link]
Köszi!
-
-
SOAD19
addikt
Na, ma megrendeltem az AKG K242HD-t, már csak annyi kérdésem lenne, hogy hogy járassam, be?! Elég, ha csak simán zeneszámokat játszatok le rajta, vagy inkább érdemes lenne ilyen speciális hangtartományokkal szenvedtetni?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz
nyunyu #10821 üzenetére
Köszi!
Valószínűleg, meg is veszem, de holnap azért még megpróbálom meghallgatni valahol.
És amúgy milyennek tartod a fülest?! Remélem, ha megvenném leesne az állam a cx300-as sennheiser-em után.
Bár egy darabig, csak integrált hangkártyáról menne. Amúgy, ha vennék egy olyan 30-40 ezres hangkártyát, az esetleg elegendő lenne, ahhoz hogy egy házimozi hangfalszettet meghajtson, vagy esetleg egy normálisabb hangfalpárt, vagy ez így nagy f@szság és azért az ilyen karik, nem ilyesmi teljesítményre vannak tervezve?!
Bocs, hülye vagyok a témához.
-
SOAD19
addikt
Sajna nem Pesten lakok (Debrecen), így korlátozott a lehetőségem kipróbálás terén. Esetleg a Media-ban lehetne, de ott se sok lehet kirakva, meg hát a forrás se lehet vmi tökély.
Na, de jövő héten szabin leszek, majd szétnézek...
Recon666: Hmm, valami hasonló árfekvésben fogok, majd venni.... majd vmikor
Kösz!
-
SOAD19
addikt
válasz
Paarthurnax #10813 üzenetére
Aham, olvastam!
dalek: Már küldtem egy mail-t a boltnak, lehet csak a K242HD lesz a befutó. Én valami belső hangkártyára gondoltam..., gondolom azokból is van ilyen erősítős cucc, na de majd utánaolvasok, ha aktuális lesz. Írod, hogy elegendő a basszus, csak nem tudom, hogy a felnyitottnál is, mert ugyebár a Tiéd az zárt, így erősebb mélyben.
ááááá, átugrok az egeres topicba, az ottani nagyguru- nyunyu-nak pont K242HD-je van! Na, kifaggatom!
-
SOAD19
addikt
Köszi!
Szimpatikus, de van pár ezressel drágábban(kb. 31e) a K242HD is, gondolom nem sok különbség van a kettő között, de mégis mi az?! Azért is tetszik, mert félnyitott, kompromisszumos megoldás. Meg olvasgattam mindenfele véleményeket, ezekről a fülesekről és a HD555-ről is, és valahol írták, hogy a Sennheiser-nek nem annyira reális a hangképe, mint a Akg-nek. Ez mennyire igaz, szeretnék olyan fülest, ami a reális hangzást nyújtja, nem erősíti fel pl. a mélyet... Bár rockhoz lehet jó lenne... Amúgy, ezek az Akg-kben elegendő a mély rock, metal-hoz is (mert olvastam egy hsz-t, amiben azt írta a kollega, hogy elég kevésnek érezte a mélyet..., de lehet csak nem volt bejáratva...) Bár mostanság egyre kevesebb zúzóst hallgatok.
Na, mindegy a lényeg, hogy nagyjából minden műfajban megállja a helyét, de elsősorban hangszeres zenékben és köztük kiemelten a dob-ot szólaltassa meg precízen.
Később lehet vennék, hozzá valami normális hangkártyát is, esetleg erre tudnátok ajánlani vmit, hogy mégis mikben érdemes gondolkodni?Köszi!
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
Hello!
Lehet, hogy egy kis nem várt money áll a házhoz és elgondolkoztam, hogy most lenne lehetőség venni egy jobbfajta fülest(amit már régebben is terveztem). Csak annyi gondom lenne, hogy lenne-e értelme, ha csak alaplapi integrált hangkártyával használnám. Átolvasva jó pár hsz-t, az jött le, hogy azért van értelme, de más lenne egy erősítővel. Azért erősítsetek meg, hogy pl egy HD555-höz elegendő lenne a Giga EP35-DS3-as lapom integrált hangkártyája? Meg lenne egy olyan hülye kérdésem, hogy van-e olyan komolyabb fejhallgató, aminek változtatható a kábel hossza, gondolok itt mint pl. a néhány fülhallgatónál, van olyan amihez toldó jár. Csak azért kérdezem, mert a gépnél ülve felesleges lenne 3 méteres kábel... elegendő lenne egy méteres és hozzá egy toldó.
A HD555, csak annyiból nem tetszik, hogy nyitott, bár nem tudom, hogy mennyire lehet zavaró másoknak, majd elmegyek a Media-ba, hátha lesz kirakva nyitott is.
Esetleg max 30e-ért milyen más zártak ajánlottak?Köszi, hogy végigolvastatok!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest