Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
A HRT MSII, Bubo CP, DT 990 lánchoz túlzás lenne egy 20 ropis interkonnekt kábel?
Nordost Wyrewizard Spellbinder a kiszemelt.
-
Bodz
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a Hivoxnak van valami üzlete/telephelye? Leltem egy pár címet, melyik az igazi?
-
Bodz
nagyúr
válasz
Kareszovics #23048 üzenetére
A 681 se a kenyelem csucsa szerintem.
-
Bodz
nagyúr
Aha, dilis vagyok megint.
Szóval azt akartam kérdezni, hogy a magas olyan sok a 668B-ben mint a 681-ben?
(#23016) PeachMan: Szvsz X-Fi HD, Fiio E7. Ez a kettő még nem olyan drága. Gondolom nem szeretnéd a fejhallató árának többszörösét forrásra költeni. Ezek csak kb. 2x annyiba kerülnek.
-
Bodz
nagyúr
A 668B-ben is olyan sok a mély, mint a 681-ben?
-
Bodz
nagyúr
Aludtam egyet, dolgoztam is, most már elég a mély a DT 990-ben.
JimKirk: Gratulálok én is!
-
Bodz
nagyúr
Gondolom az attól is függhet mindenkinél, hogy milyen zenéket hallgat. Vannak stílusok, ahol ritka sok szar felvétel található.
(#22976) slfln: Önmagához képest, reggel óta ráadásul.
(#22977) Tomi_Sci: Nézz meg az aláírásom és már vásárolhatsz is.
-
Bodz
nagyúr
válasz
szaszayanou #22970 üzenetére
De a Bubo remek cucc, azzal nincs gond.
(#22971) bajnokpityu: Szerencsés vagy akkor.
(#22972) slfln: Remekül összefoglaltad.
Nekem is hiányzik az idő, amikor a fejhallgató az Altec Lansing FX4021-re volt dugva, loudness gomb be és bármit tudtam élvezni. Kellett nekem pár hónapja végig olvasni ezt a topikot.
Az a ma esti heppem, hogy a DT 990-be kevés a mély. Pedig az agyam tudja hogy ez nem így van, de mégis...
-
Bodz
nagyúr
Veletek is szokott olyan lenni, hogy vacaknak érzitek az egész rendszert otthon?
Bármit hallgatok borzalmas, csak a hibákat hallom. -
Bodz
nagyúr
válasz
JimKirk #22829 üzenetére
Hát ha nem nagyon ragaszkodsz az 50 euróhoz, akkor Philips SHP8900 vagy Pioneer SE-A1000. Ezekben lényegesen több a mély, mint a DTX 710-ben. Nem tartom kizártnak, hogy a zenei ízlésed miatt ezek jobban bejöhetnek. Mindkettőnek hatalmas tere van alapból is, a DH-val pedig huh... A Piohoz nagy fej kell, mert amúgy simán leesik.
-
Bodz
nagyúr
válasz
greenfairy #22794 üzenetére
"közületek való" Mi ez a topik, valami szekta?
-
Bodz
nagyúr
Mennyire kerülendők a Monster rca kábelek?
Szükségem lenne egy 1 méteres darabra. Konkrétan a 250-re gondoltam. Nem túl drága (5e ft), könnyű beszerezni. Nem sok mást láttam a városban, ami nem "oem prc noname" kábel.
-
Bodz
nagyúr
Beyer DT 990 PRO
Teljesen elégedett vagyok vele eddig. Testes, határozott hangja van, erős és sok, de nem tolakodó méllyel. Ha lehet hangra ilyet mondani: ez férfias, macsó.A középtartomány talán icipicit visszahúzódó, de engem ez nem zavar túlzottan. A magasaknál azt hiszem, hogy kezdem érezni a Bravo korlátait, lehet jól jönne neki a mod. Vagy a rézfaszú bagoly megeszi majd.
A tér leképzése remek, pontosan lehet hallani mindent. A hangszereket, hangokat is nagyszerűen szétválasztja. Tudom sokan nem szeretitek a zenei ajánlást, de szerintem bármilyen stílushoz megfelelő választás lehet.
A kényelem első osztályú mondjuk az első 2 órában, bár szorít rendesen, de a puha párnák egész jól ellensúlyozzák ezt. Nagy fejem van, átlagos vagy kis fejű egyéneknek szerintem tökéletes is lehet. -
Bodz
nagyúr
Kinevezhetem a DT 990 Prót a topik hivatalos Children of Bodom fejhallgatójának?
2 órája csak hallgatok és rázom a nem létező hajam. Félelmetesen passzol ehhez a zenéhez.Ha befejeztem az élvezkedést, lehet írok valami értelmeset is.
-
Bodz
nagyúr
Már contaxg kollégánál van a DT 990-em.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Shufny #22229 üzenetére
Nem a párna miatt, tényleg le van csapva kissé. Ahogy járatódott be úgy múlt el a mély. Legalábbis én így érzem, persze lehet csak a többi (utána beszerzett) "mély színezős" fejesem miatt gondolom így. Ami biztos, hogy nagyon kényelmes, nincs túl nagy tere, a magasak kifejezetten szépek és remek a női énekhang vissza adásában.
Dexter-2000: Mire kötnéd? Nagyon meghálálja az erősítést.
-
Bodz
nagyúr
válasz
szabolcs1975 #22198 üzenetére
Csak ugye ezek nem zartak...
-
Bodz
nagyúr
válasz
baluka26 #22189 üzenetére
De az, kivéve persze a manufaktur változatok. Amúgy lehet látatlanban is elnézést kéne kérnem az eladótól. A régi változatok valóban így néztek ki, a dupla pánt elárulja. Na hamarabb írtam, mint gondolkoztam.
-
Bodz
nagyúr
válasz
bigmasterg #22186 üzenetére
Nem rossz, de elég erőteljesen Pronak tűnik az a DT 990, hiába tagadja az eladó.
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #22179 üzenetére
Igen, velúr alatt a szövetet, bársonyt, stb. értjük.
-
Bodz
nagyúr
Mi van itt? Jezusom...
-
Bodz
nagyúr
Juj de csinos darab. Valaki esetleg hallott már ilyet?
-
Bodz
nagyúr
válasz
Fr@nkieWilde #22050 üzenetére
Valóban, a fejestől is függ a DH hatékonysága.
-
Bodz
nagyúr
Voltam ma Media Marktban. Micsoda Skullcandy invázió van most ott...
Az egyetlen kitett értelmes fejes egy Beyer DT 860 volt. Hülyén is nézett ki szegény ott magányosan. Néhány bámészkodó tizenéves nem is értette, hogy mért kerül 3x annyiba, mikor még minta sincs rajta, a végső következtetésük szerint a mintás biztos jobban adja a mélyet...
-
Bodz
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #21822 üzenetére
Vegyél pl. egy ilyet és probléma megoldva.
-
Bodz
nagyúr
Hahahaha. Ugrott a DT 990-em. Kaptam egy mélt, hogy nincs raktáron és a beszerzés idejét sem tudják megsaccolni.
contaxg: DT 990 Pro jó áron érdekelne. Ha tudsz valamit, dobj már egy privit. Köszi.
-
Bodz
nagyúr
Jo kezdemenyezes, drukkolok nektek.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Volt ma szerencsém kicsit hallgatózni az egyik helyi hangtechnika boltban. Eszembe se jutott eddig, hogy ilyen helyeken is vannak mintadarabok.
Isteni szerencsémre volt többek között Beyer DT 990 Pro is. Egy imát elmormoltam hálám jeléül.
Philips cd lejátszóról és Stage Line PPA-100 erősítőről lehet hallgatózni. Egy 20 percet mertem maradni, nem akartam túl pofátlan lenni a srácokkal., úgyhogy rövid leszek. Pár dolog, amit felírtam:StageLine/Monacor(?) BH-008: Elég masszív, kényelmes szerkezet. Eszméletlen jól szigetel. Szerintem a hangminőség másodlagos volt a tervezésnél. Mindenből sok van, irritáló, harsogó hangja van. A mikrofonját nem lehetett kipróbálni, de gondolom komolyabb darab lehet a célcsoport miatt.
AKG K81: Kényelmetlen. Rengeteg mély, sok magas. Azt hiszem tipikus dj fejes.
Beyer DT 990 Pro: Kissé sok a magas benne, de eszméletlen hangja van. Picit jobban is tetszett, mint a DT 880-é. A spirálkábelt rühellem ugyan, de... Szóval rendeltem egyet máshol, 5-10 nap múlva bővebben is kifejtem.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Shufny #21346 üzenetére
A magasai az őrületbe kergettek. A személyes érzelmeket félretéve azért a 681 egy jobb fejhallgató, mint a DTX 710. Csak ugye a Beyer "előadása" sokkal kellemesebb számomra.
Az M390 vs KHP1500 csatában az utóbbi fölényesen győz. A kényelem kivételével persze. A KAM is mély orientált, de a Pioval szemben képes tényleg mélyre lemenni, plusz sokkal kontrolláltabb. Tulajdonképpen a Pio csak dübörög, ebbe meg beleremeg az állkapcsod.[oWn]f4te: A nagyon magas hangokkal hogy állsz amúgy? Ha egy kicsit többet tudnál költeni sokkal egyszerűbb lenne a dolog.
-
-
Bodz
nagyúr
Denon D5000 499 dollárért? Na valaki?
-
Bodz
nagyúr
válasz
dudika10 #21144 üzenetére
Mi ki nem rúgnak a mostani munkahelyemről, addig jó vagyok. Utána meg eladom a fejeseket és lesz mit enni.
De biztos el fog múlni magától is, egy időben egereket gyűjtöttem, az is elmúlt 12 darab után.
Persze az 50-80e forintos kategóriából csak egy darabot szeretnék beszerezni. Vagy volt itt szó valami filléres Q701-ről is, azt nem hagynám ki. -
Bodz
nagyúr
Megvettem a nálam egy ideje kölcsönben lévő Pio SE-A1000-et. Nagyon kellemes páros a Bravóval.
-
Bodz
nagyúr
A Beyer DT 770/880/990 Pro változatai hangban mennyivel rosszabbak (már ha rosszabbak egyáltalán), mint a sima verziók?
-
Bodz
nagyúr
Megnémult az RP-HT600 jobb oldala. Most vihetem gariztatni.
-
Bodz
nagyúr
Kis folkos death metalt javasolnék, flacba Suidakra. Vagy valami nagyon gonoszat, Tryptikon pl.
-
Bodz
nagyúr
Tudna valaki mondani olyan értelmes fejest, amin van hangerőszabályzó? Muternak kéne, a mostaniba belerohad a füle így nyáron. Szóval nyitott előnyben.
-
Bodz
nagyúr
válasz
fi:zi'k #20785 üzenetére
Ha el tudok menni, akkor elviszem. Te meg otthon ne felejtsd majd a Beyer koppintás Sluxokat.
#20786: Ezen én is fennakadtam. Akkor egyértelmű, hogy a Bose kell nekem. Nyilván jobb, mint a Beyer, mert a nagy tudású Pcworld tesztelő mondja.
Nincs bajom a márkával amúgy, de tudtommal olyan maradandót a fejes bizniszben még nem sikerült alkotniuk.
-
Bodz
nagyúr
Huh rég nevettem ennyit, Pcworld fejhallgató teszt. Már ez első oldalon lefordultam a székről, Pioneer SE-A1000: "a tere volt egy kicsit szűk". Itt van mellettem, szobányi tere van...
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #20601 üzenetére
A 9mm még jól is néz ki.
arpi145: Amilyen olcsó mindegy ha veszel egy másikat. De ha felveszed a kapcsolatot a Hamával biztosan tudnak segíteni.
-
Bodz
nagyúr
Mennyi lom...
K240 guruk, a fekete/ezüst melyik K240?
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
Ricco_hun #20314 üzenetére
Nem hallottam még ezeket, de ahogy nézem ezért az árért a Creative adja a legtöbbet. Külön hangkártya, THX szoftver mindeféle okossággal (ami vagy bejön vagy nem). De igaza van a tisztelt fórumtársaknak, ezért az árért sokkal jobb hangzást is lehet kapni (ha nem nagyon fontos, hogy rajta legyen a mikrofon).
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest