- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
killerjohn #24601 üzenetére
A hangerőszabályzó ne tévesszen meg, csak szoftveres vezérlése van.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #24519 üzenetére
Én kb. úgy szoktam ajánlgatni, hogy 20k-ig nem igazán lehet újonnan jobbat találni. 20-30k között használtan azért egyértelműen jobbak vannak, újonnan is akadhat egy-két jó vétel, de ízlés kérdése. 30k fölött mindegy, hogy használt vagy új, szerintem egyértelműen jobbak vannak. Persze 30 fölött is akadnak elhibázott darabok, amik méltatlanok az árukhoz.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #24516 üzenetére
A K500 egyértelműen jobb, de ahogy írták, más karakter.
-
ntomka
nagyúr
válasz
killerjohn #24491 üzenetére
Ha megnyerném, szívesen eladnám neked áron alul, hogy aztán vehessek egy fejhallgatót.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #24457 üzenetére
Hát ez az, hogy vagy 2 hétig. Mire észrevettem már régen túladtál rajta.
-
ntomka
nagyúr
Lövésem nincs, valaki amazonon osztotta meg. A pánt egyértelműen beyer, azt viszonylag olcsón lehet venni hozzá. A párna nekem nagyon úgy tűnik, hogy valami rá van erősítve (ragasztva?) amihez hozzá lehet fogatni vagy beyer, vagy akg párnát, de ez tipp szemre.
Apropó: Debrecen - Nyíregyháza vonalon nincs valakinek egy sr225i-je? Nagyon szeretnék meghallgatni egyet.
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #24237 üzenetére
Mert neked van egy sín a füled körül amin felülről felcsúsztatod a füledre a fejest?
K601/K500: meg az acélmerevítő, meg a sínszerű automata méretállító. A senni megoldása nem is hasonlítható hozzá.(#24238) bajnokpityu: Nem sznobság szerintem. Egymás mellé téve egyértelműen jobb benyomást kelt az AKG. Nem csodálom, hogy minden komolyabb fejesük már elég régóta ezzel a megoldással jön.
-
ntomka
nagyúr
Az a baj, hogy a fejpántot nem tudod elkerülni, hogy legalább minimálisan ne legyen hajtogatva, mert ugye a fejméretek eltérnek, felvételkor pedig mindenki széthúzza picit. Műanyagból pántot egyszerűen nem lenne szabad csinálni fejhallgatóhoz, ennyi. Ami ezt illeti a K500/K601 mellé téve a HD580-at elég nevetségesnek hat anyaghasználatilag, pedig az AKG-s csuklómechanikáról is meg van a véleményem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #24130 üzenetére
Engem jobban zavart a sok iTermék szöveg. Ami nem i betűvel kezdődik, az már nem is alkalmas zenelejátszásra?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23946 üzenetére
Amit te linkeltél még értem is mire jó, de amit én arról hátulról nyúlnak hozzá. Ezért kérdezem mit jelenthet gyakorlatban, mert ugye te nem hátulról hallgatod a zenét, de persze a hangot ettől még valamilyen irányban befolyásolhatja.
-
ntomka
nagyúr
Tudja valaki, hogy ez mire jó, ha jó egyáltalán valamire?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Johnny Cage #23887 üzenetére
PuMbA fórumtárs biztosan tud segíteni 668B-s EQ kérdésben.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23885 üzenetére
Én köszönöm! Ritka jó fejhallgatókat sikerült így beszereznem tőled, vigyázni is foguk rájuk! Addig biztosan míg többre nem vágyom majd.
De úgy érzem egy darabig lelassítok velük. A HD580-at biztosan kikozmetikázom kicsit: a párnákat kimosom, a fejpárnát kitömöm. Valamint mindegyiket szeretném újrakábelezni. A K500-at és a K601-et megcsinálni cserélhetőre, mindegyikhez 1m-es kábeleket (is) gyártani. Szóval jó tulajuk igyekszem lenni.
Egyébként ha nagyon irigykedsz, akkor beszélhetünk egy full K1000 & HD800 cseréről.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Johnny Cage #23876 üzenetére
Ő biztos tud róla mondani neked majd pár szót, de mint látod jelenleg nem elérhető.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Johnny Cage #23874 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
Nem kevesebb (legfeljebb a gyári párnákkal).
(#23872) Dave™: Én sosem mondtam, azok a többiek voltak.
És igen, rengeteget változtatnak a hangján. Mintha a hangolás részei lennének, és hát úgy tűnik azok is. Szerintem kb. ugyanannyi lehet bennük, de a K601 párnák durván előhozzák, míg az eredeti K500 párnák háttérbe rakják.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Predator2 #23861 üzenetére
681B
Meghallgatási lehetőség is van Budapesten a hirdetőnél.
(#23864) Dave™: Akkor arra jöttél rá, amire én is: a K601 túl precíz. Jó fejhallgató nagyon, de nem zenei. Egyedül nagyzenekari műveknél meg pár műfajnál értékelhető (szerintem) igazán ez a precizitás, máshol olyan, mintha kielemeztetné veled az egész zenekart.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #23846 üzenetére
Ahogy írtam, most három fejes van itt nálam: K500, K601, HD580. Mindet tudnám egy szóval jellemezni, ami mindent elárul róluk:
K500: zene
K601: zenekar
HD580: buliAzt mondják a HD580 kb. a HD600-zal megegyezik, nemtom így van-e. Azt viszont tudom, hogy egyiket sem tudnám a másik főlé helyezni, mert ahol az egyik jobb, ott a másik gyengébb.
-
ntomka
nagyúr
Nálam van bigmasterg HD580-a.
Feltettem laikusok fejére a cuccokat, kíváncsi voltam a reakciókra, véleményekre (K500, K601, HD580):
- A HD580 a legkényelmesebb (ki van tágulva, így nem szorít, puha a párnája is).
- A HD580-ban több a basszus, mint a K500-ban.
- A K601 zseniális nagyzenekari művekhez, minden hangszert hallani külön.
- Az AKG-k részletesebbek, mint a HD580.
- A K500 és a K601 között nem igazán éreztek ennyi idő alatt különbséget.
- Hölgy versenyzőnek az AKG-k jöttek be (gondolom ebben a plüss párnák is közrejátszottak).Hangsúlyozom, ezek laikus fülek véleményei, akik még sosem hallottak ilyen kategóriájú fejhallgatókat.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Tomi_Sci #23833 üzenetére
Semmit nem fogsz észrevenni, mert mindegyik ugyanazt a kimenetet használja. Annyit tudsz még okoskodni, hogy közvetlenül átteszed alsa-ra a kimenetet, és az alsa beállításokat bűvölöd, de az meg elég macerás, ezért alkották meg a pulseaudio-t, hogy ne kelljen bűvészkedni. Egyébként clementine-t használok, de soha nem hallottam a lejátszók között semmilyen különbséget pont azok miatt, amit írok.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Tomi_Sci #23816 üzenetére
Lejátszással nincs probléma linuxon, mert ott közvetlenül a hardverrel kommunikál minden. A rippelést nemtom, nem nagyon szoktam.
Illetve a pulseaudioval nem, de az csak egy absztrakciós réteg az alsa fölött, mely közvetlenül továbbítja a dolgokat, nem nyúl bele (ha nem akarod).
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23798 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
p_adam #23771 üzenetére
Én csak azt mondom amit tanultam. Egyébként aláírom, hogy a hibatűrés bizonyos mértékű lehet csak, de optikai lemezeknél ma már csak bóvli anyagnál vagy karcos felületnél lehet olyan mértékű, hogy hibás adatot szolgáltat inkább. Az a merevlemez ami meg így ír/olvas, attól meg mihamarabb meg kell szabadulni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
p_adam #23766 üzenetére
Nem értem. A meghajtó maga végez hibaellenőrzést, ez hardveres. Aztán DMA-n keresztül a paritás bitek gondoskodnak róla, hogy az adat eredeti formájában jusson el a merevlemezhez, ami írásnál/olvasásnál szintén elvégzi ezeket a műveleteket.
Külső eszköznél azért számít a kábel meg a többi, mert a géped a jel ellenőrző bitek nélkül hagyja el, így ha megváltozik valahol a kód, nincs ami javítsa, pontosabban ami alapján. Ha USB-n tolod az aszinkron adatátvitelt, ami állítólag jó, az is pofon annak a bizonyosnak. Persze szerintem ezek a bitek ott is vándorolnak ilyenkor, de mivel aszinkron, el lesznek dobva, vagy épp a fogadó eszköz fel sem veszi, mint pl. a külső hangkártyák. Ezekről eltom képzelni, hogy ilyenek.
Jól is néznénk ki ha szoftver lenne szükséges hibamentes digitális kiolvasáshoz. Hogy telepítenél pl. egy oprendszert cd-ről/dvd-ről?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23762 üzenetére
De ott nincs CRC és paritás bit a végponton.
(#23764) p_adam: Az már a kódoló, az más téma.
(#23765) KMT: Hogy érted? Nyilván nem analógban kell kiolvasni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23759 üzenetére
Nem kéne hogy számítson egyáltalán.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23688 üzenetére
PÜ!
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23684 üzenetére
Biztos nem tudunk szervezni egy hallgatózást (HD580 témában)?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23617 üzenetére
Ez meg az újabb állványterv fi:zi'k-nek.
(#23622) slfln: Zavar is a képen. Amin rajta van jobban tetszik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23603 üzenetére
Meg mintha lenne is valakinek egy.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Tomi_Sci #23534 üzenetére
Azokra a műfajokra amire írta, meg azzal a feltétellel amit írt, nem vagyok benne biztos, hogy a népszerű (jobb) AKG modellek jók lennének neki. A sextettet még nem hallottam sajnos, elképzelhető, hogy tetszene neki, de ugye arra is vadászni kell rendesen.
(#23536) dudika10: "...csak egy USB meg egy konnektor kell hozzá..."
Az utóbbi nem feltétlenül kell hozzá. Én nem használom, elég az USB áramforrása. Persze régi, gyengébb tápos gépekkel el tudom képzelni, hogy nem kap stabil és elegendő feszkót, de nekem pl. notival (ami hálózatról megy ilyenkor) tökéletes. (Persze kipróbáltam úgy is nem egyszer, hogy rádugtam a külön tápot, de nem éreztem érdemi változást. High gain módra jumperelve el tudom képzelni, hogy kevés lenne az USB hozzá.)
-
ntomka
nagyúr
válasz
szabolcs1975 #23520 üzenetére
Szerintem nem érted miről beszélünk.
A FLAC nem tömörítetlen: [link] [link]
(#23521) PuMbA: Erre gondoltam. Ha 15-16kHz-nél elkezdene gyalulni, azt azért elég sokan észrevennék fizikálisan is, nem csak szintetikus grafikonon.
(#23523) szabolcs1975: De ha FLAC-ben tárolsz, akkor ne mondj olyat, hogy tömörítetlenül, mert nem ua. Azért nem mindegy, hogy 700MB vagy csak 2-300.
-
ntomka
nagyúr
válasz
szabolcs1975 #23515 üzenetére
Azért én tömörítetlenül nem tárolnék egy albumot sem, sok lenne az albumonkénti 5-700MB.
(#23516) szabolcs1975: Gyanús ez nekem. 320-as MP3-nál közel sem ilyen rossz a helyzet szerintem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #23508 üzenetére
A Death Magnetic direkt lett elrontva, sajnos...
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23500 üzenetére
Ebben biztos vagyok én is, de a K500 így nekem adja minden stílusra.
(#23499) schawo: Egy próbát nyilván megérne a K501, de csak ha más tulajdonában van, pont amiatt, amit mondtál. Így viszont asszem megtaláltam azt a zenei hangzást, amit kerestem.
Aztán idővel biztos változni fog az igényem, de most elleszek egy darabig, persze még ha megjöttek a csillapító szivacsok, akkor össze fogom vetni a K601-gyel közvetlenül is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
schawo #23477 üzenetére
Na elolvastam a cikket, de kíváncsi volnék az 501-re milyen. Ha azt veszem alapul, hogy az 500 K601 párnákkal nekem több mélyeket ad, mint a 601 maga és jobban is tetszik annak ellenére, hogy az utóbbi technikailag sokkal jobb, akkor az 501 alap mélyei amikhez nem kell + párna, hogy kijöjjenek (ezáltal természetesebbek) lehet jobban tetszenének. Kérdés felsőbb tartományokban mennyire tetszene. De ha tényleg jobb ott is, akkor valszeg tetszene.
K240DF: Én szívesen tesztelgetném, de ahhoz messze vagy, hogy megérje átvennem erre a célra.
(#23491) bigmasterg: Én viszont kitartok az állításom mellett, hogy a K500-ban 601-es párnákkal több mély van, mint a K601-ben magában.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23468 üzenetére
Köszi. Ez hosszú, valszeg holnap olvasom már majd csak el. Meg ha jól mennek a dolgok, megjön a K240-es csillapító is a K500-hoz és akkor bütykölés nélkül is összevethetem a két fejest.
(#23472) Dave™: Arra csak jó tán, hogy a kettőt összevetve kihozza mi nagyjából a különbség.
Bár ha itt valaki egy-két mondatban össze tudja foglalni, azt megköszönöm.(#23470) schawo: Akkor maradok az olvasásnál.
-
ntomka
nagyúr
Annyiból igazat adok slfln-nek, hogy az örömét nem kéne elvenni. Felfedezett egy nagyszerű fejest, ami azért jó dolog. És szerintem sem kéne "látatlanban" rábeszélni olyasmire, amit még nem tapasztalt meg, hogy milyen előnyökkel jár. El kell csalni egy (akár két fős) talira, ahol a szerzeményét egy jobb forráson meghallgathatja, és akkor eldöntheti, hogy tényleg szüksége van-e rá.
(#23459) schawo: Voltaképp miben különbözik az 500 és az 501?
(#23467) schawo: K601-et hallott jobb forrásról, mint egy hangkártya?
Szerk.: mégsem úgy nyilatkozott most.
Szerkszerk.: na ugye.
-
ntomka
nagyúr
válasz
schawo #23454 üzenetére
Jah persze, azt hozzá kell tenni, hogy K601-es párnával (bigmasterg expéldánya). Most úgy hallgatom, hogy áttettem a csillapítót a K601-emből, de anélkül is többnek találtam benne.
(#23456) p_adam: Hát megmondom őszintén én is magasztaltam a K601-et, és magasztalom is, de abszolút jól döntöttem bigmasterg K500-ával, hogy megvettem. Jobban tetszik, pedig technikailag egyértelműen jobb a K601, de ahogy írtam korábban, a K500 zeneibb, szimpla hallgatózásra jobb.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23438 üzenetére
Látod ezt elhiszem, de az már nekem aránytalanul sok lenne a fejhallgató árához képest.
(#23437) Dave™: Biztos jól szól. Azt gondoljuk, hogy úgy alkotsz véleményt róla, hogy valszeg bőven képességein alul teljesítve szól most neked.
Vagy az a hangkártya bitang jó, csak mi nem tudunk róla.
-
ntomka
nagyúr
Azt én is mondtam korábban, hogy a közép az erőssége a K601-nek, de nem részletesebb itt, mint máshol. Nyilván az emberi fül itt a legérzékenyebb, azért tűnhet így, egyébként ha a többi tartományban dominánsabb zenét hallgatsz rajta, akkor észre fogod venni, hogy ott is szépen elkülönül benne minden. Megmondom őszintén, hogy most hogy a K500-at nyúzom rájöttem, hogy amennyivel jobb a K601, annyival rosszabb is. A hangszóró tökéletesítésével elérték, hogy tényleg elemezni lehet a zenét, viszont a K500 sokkal "zeneibb", élvezhetőbb rajta hallgatni. Meg kell mondjam jobban tetszik így 1 nap után.
Erősítés: mi erősítőt emlegettünk csak. Erősítőt hozzá 20k körül szerintem ki tudsz hozni egy olyat használtan akár, ami meg is hajtja. És ez az összeg még mindig kevesebb, mint a fejesed ára volt. Én sem azt mondtam, hogy kétszeresét költsd rá, én sem tettem. De majdnem annyit kénytelen voltam, mert visszagondolva nekem normális dac-om sem volt hozzá, így az audinst kézen fekvő volt.
Meg valahol el kell kezdeni, nem egyből beruházni egy nagyra, hanem szép lassan építgetni az elemeket, már ha szeretnél hova fejlődni. De ha elégedett vagy a K601-gyel mondjuk 5 évre, azért megérdemelne erre az időtartamra egy jobb forrást.
-
ntomka
nagyúr
Hogy mennyivel több, azt nemtom. Te csak a közepeknél érezted a részletességet. Az a helyzet, hogy mindenhol az, és ide kéne szerintem az, hogy egyenletes teljesítményt kapjon a forrásból. Egyébként nem feltétlenül kell ide canamp, de sajnos igaz a törvény, hogy a fejhallgató párban jár a forrással, tehát egy 10k-s rendszerrel nem is fogja beérni. Nekem az audinsttal köszöni jól elvan, és ahogy emlékszem bigmasterg ennél lényegesen jobb rendszerén hogy szólt, tudom, hogy lényegesen többet kéne költenem rá minimális javulásért. Szóval ebből a szempontból az egyensúly híve vagyok, de azt hidd el a többieknek is ha mondják, hogy kell egy erősítő oda, mert most vetted meg a piac egyik legnehezebben hajtható fejesét.
Jah, és a "mélyre menetele" nem meglepő, ez nála teljesen természetes. Ha sokat fogod hallgatni akkor hozzászoksz, majd feltéve egy másik fejest, főleg olyat ami itt nem produkál, észre fogod venni a hiányát azonnal.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23403 üzenetére
Így van!
(#23413) Dave™ : Az enyém 002994.
-
ntomka
nagyúr
válasz
audi100td #23362 üzenetére
Azokból a műfajokból amiket soroltál egyedül talán a jazz ahol számít (bár klasszikus jazz-nél talán ott sem), hogy mennyire megy le mélyre. A többi inkább 50-100Hz között mozog a mélyeket tekintve, ott pedig a 668B elég jól rá is domborít, nem hiszem, hogy csalódnál.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Archanon #23313 üzenetére
Ki hogy éli meg. schawo szerint a közepei kiválók. Szerintem meg közepesek, egy AKG-hez képest biztosan. Ha kategóriáján belül nézzük, akkor persze helyénvaló az állítás, de schawo sem a saját kategóriájához hasonlította.
Aki több és jobb fejest hallgat, az persze hogy hajlamos lesz nagyon kritizálni a hangját, de ezen az áron nem tudnék egyáltalán jobb fejest mondani, de kétszer ennyiért sem.
És hogy mennyire jó a hangja, nézd meg a slux topic és az apró hozzászólásait, hogy akik bevállalták mennyire nem bánták meg. -
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #23296 üzenetére
Akkor K500 még nem volt nálad ezek szerint?
Megtaláltam mi okozta a problémát. Hiányzik belőle szerintem az akusztikus csillapítós szivacs korong. Átraktam a K601-ből és érezhetően kellemesebb a hangja. A közép-magas, magas tartományt érezhetően vissza veszi valamelyest, de szerintem ennek eredetileg így kell szólnia. Melegebb, színesebb mélyei vannak, mint a K601-nek, ezáltal nem olyan "nyers", de nem megy olyan mélyre szerintem. Mindenhol máshol jól teljesít, a tere nekem nagyon meggyőző, de analitikusságban a K601 jobb. Hiába, csak modernebb.
(#23299) baluka26: Király, sorolást nem kértem.
Én az alapján mondtam amit, hogy ugyanazon poti állás mellett az 500 jobban erőlködik, mint a 601.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23292 üzenetére
Lehet át kéne pattintani az audinstot high gain módba hozzá. Bár a max állás még bőven messze van, de tény, a K601 dinamikusabbnak hat így.
Viszont a terére jól emlékeztem, elveri a 601-et (szerintem). -
ntomka
nagyúr
válasz
Johnny Cage #23270 üzenetére
Leszeded a régi párnát, az új párnán visszahajtod a peremet körbe teljesen, odafogod a fejhallgatóhoz, majd ráhajtod a peremet óvatosan körbe. Kb. ennyi, nem bonyolult, csak jól meg kell fogni és nem kell kapkodni.
(#23269) bigmasterg:
Jó képek nagyon! Este pedig hallgatózunk! -
ntomka
nagyúr
Egyrészt nem kínai hanem tajvani (meg is sértődne egy tajvani ha lekínaiznád
), másrészt a slux nem annyival olcsóbb amennyivel rosszabb az akg-nél, mert lényegesen olcsóbb annak ellenére, hogy nem sokkal rosszabb (legalábbis ha az említett modellekhez hasonlítjuk). De látod, van aki szerint még jobb is.
A szerelési minőségre sem lehet panasz egyébként. Számomra itt-ott hagy némi kívánalmat maga után, de ha belegondolok mennyibe kerül, akkor mindjárt látom hogy más márka ennyiért még rosszabbat kínál (sokkal).
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23231 üzenetére
De úgy is lesz ahogy mondod!
(#23229) Johnny Cage: Ahogy előttem mondták, az nem ebben fog versenyezni az AKG-kkel.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23225 üzenetére
A K500-nak pedig nálad mikor hallgatóztam jobbnak éltem meg a terét a K601-nél. Talán ez is volt ez első, ami szembetűnt azonnal, mikor a fejemre tettem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Johnny Cage #23188 üzenetére
Jól látod. Anyagminőségre szerintem is jobb a 662, viszont a 668 hangminőségben jobb.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23175 üzenetére
Szóval mikor vehetem át a K500-at?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Al Capone #23163 üzenetére
Ha nagyon szükséges tudunk mini-fejestalálkozót szervezni.
Szerintem bigmasterg is beszállna pár darabbal, ha szükséges (bár a nevében nem beszélhetek). Egyébként meg az adatlapomon szereplő fejhallgatók meghallgatása megoldható, bár a K601-et a sérülékenysége miatt nem szívesen cipelgetem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Johnny Cage #23153 üzenetére
Ha Hajdú-Bihari vagy, akkor azért megoldható.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #23102 üzenetére
Kíváncsi vagyok mire jutsz.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest