-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
revonz
tag
Lamzu atlantis is ment vissza sajnos, pedig nagyon szex volt, de nem tudok más gripre átszokni, görcsöl a kezem pár óra használat után az ambiktól. Bár ez nem zárja ki a kisebb ergot.
Néztem a v3-at, tényleg lassan jön, 23’ spring, de semmi infó nincs róla azóta sem.
A grippel kapcsolatban volt ilyen félelmem, ezt meg is erősítettétek, akkor ki is verem a fejemből, köszönöm.
DAV3 is álom, de 57.000.- nagyon combosMás fehér normális ergo egér meg nincs (tudtommal) sajnos.
-A Model D-ről nem olvastam túl jókat- -
revonz
tag
Szintén 19cm, aquát néztem én is, de félek a v2 mini kicsi lenne, palmozok.
Mininél tök egységes az ár a színek között. Csak a normál v2-nél vannak ilyen difik. A méretkülönbség pedig nem indokol 50%-os felárat egy fehér v2 és egy fehér v2 mini között, szerintem…
De ha most a fekete 24.000-ért jó buy, és nem várható (tudom tudom gömb) mert nem is volt sosem fehér ennyiért, akkor lehet veszek feketét, és rakok rá fehér gripeket.
-
dqdb
nagyúr
A Pulsar boltjából rendeltem meg, 90 euró volt az egér, 20 euró a DHL Express. Volt 10 eurós szállítás is, de nem tudtam eldönteni, hogy az az MPL-nél fog kikötni (ami jó) vagy a postánál (amit nagyon nem szerettem volna), így inkább a drágábbat választottam. Érdekes módon nem magyar áfát használtak, pedig azt kellett volna elvileg.
Forintos összeget nem tudok mondani, mert Paypal egyenlegből ment az egész.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
bombibmw
veterán
Köszi!
És Superglide-ot érdemes rátenni?Amúgy most próbálgatom az egeret és nagyon tetszik eddig.
Fogása pont jó nekem, gyors, a gombok hangereje számomra teljesen megfelelő, különösen a görgőé és rohadt könnyű.
Azonnal kapcsolódott, a firmware-t is frissítettem és a szoftver is tetszik.
G502-t váltott, ami kb. 7 éves lehet.
Megtartom azt is azért, de a V2 mini lesz a main, az biztos. -
dqdb
nagyúr
Időnként nem árt szemüveget tisztítani
Vicces, hogy sokaknak azért nem kell sajtreszelő, mert telemegy porral, míg billentyűzetnél a floating design mellett gyakran elhangzik érvként, hogy azért jó, mert könnyű tisztítani (ami igaz is, csak éppen azt a koszt tudod kitakarítani könnyen, ami pont a nyitott kialakítás miatt ment bele).
Nem érzem, hogy az Xlite gyorsabban koszolódna, mint a korábbi egereim, inkább az ellentétje, mert gyakrabban tisztítom.
-
-
-
Én egész nap fogdorászom és nekem tiszta. Igaz én nem műhelyben használom, hanem irodai/otthoni környezetben. Nekem nem koszos. A Model D-m sem volt retkes, pedig az egy évig a kezemben volt minden nap több órán át.
És nem mostam kezet 5 percenként.
Amúgy egy ecset csodákat tud tenni. -
-
-
-
Zaied
addikt
Ha a szabadon futó görgőre gondolsz akkor a Master széria még él amibe van. Gaming vonalon is benne van még valemelyikbe, de már nem emlékszem melyikbe pontosan. Valamelyik nagyobba, mert ott van rá hely.
Meg a Razer Basilisk is próbálja utánozni, csak az nem megy M chippel… -
-
-
-
-
szabeska
addikt
Nálam kb úgy néz ki, hogy jó darabig 100%-on csücsül, aztán amikor a valós töltöttség 70% körül lehet, szépen csökken lefelé 5%-onként, egészen a kikapcsolásig, egyre pörgősebben ahogy merül lefelé. Az utolsó kijelzett 25% egy óra alatt elfogy. A régi fw-hez képest sokkal jobb a helyzet.
-
-
-
Nincs valami külső AV vagy bármi ami blokkolja a működését?
Esetleg nézd meg az Energiagazdálkodási lehetőségekben az éppen aktuálisan használt sémában az USB beállítása és a Szelektív felfüggesztést kapcsold ki.
Segíteni próbálok, mert tényleg fura, hogy nálad és dgdb kollégánál ez van, másnál meg működik. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Utoljára úgy 2005 tájékán, az MX 518-cal. Mondanám a G5-öt, mert az is elpusztíthatatlan még, viszont annak a belseje vacak, a G502 meg jó hardveresen, és átalában elég tartós, de egy ajtótámaszték.
MX300, MX310, MX500, MX510, MX518 v1, MX518 v2, G1. Ár/értékben G305.
A GPW és GPXS szódával még belefér, mert remek szenzor, wireless és összeszerelési minőség, de a filléres részletek (kapcsolók, talpak) nem méltók az árcédulához.
-
dqdb
nagyúr
Nekem ugyanez volt a tapasztalatom, azóta megszoktam, hogy vasárnap reggel töltőre dugom, mert éppen egy hete bír ki nálam. És annyit változott a helyzet, hogy a Pulsar szoftvere el sem indul, szóval ha akarom, se tudom megnézni az akku töltöttségét, de annyira nem érdekelt, hogy alaposabban megnézzem, mi lehet a baja (gyors reinstall kevés volt).
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom. Egyrészt, ha Bruce Lee verziód van, abba nem fog belemenni, mert ahhoz optikai kapcsoló kell, másrészt nem próbáltam még japán Omront sima X2-ben. Ami azt illeti, X2-t sem.
Ennek a switch-nek egy picit hosszabb a szára, mint az átlagnak (pl. Kailh-ok, kínai Omronok, TTC-k, Huanók), szóval egyes egereknél pl. a pre-travel csökkentésére is kiváló alternatíva, viszont pont ezért egyes dögökben kis reszelgetés nélkül nagyon felkeményíti a klikkeket. Persze nem ez a jellemző (személy szerint nem volt még ezzel gondom, most épp hét rágcsálóm van ilyennel, ugyanakkor az ördög nem alszik), de érdemes körbenézni neten, hogy valaki próbálta-e már.
Alternatívának ott van a Huano Black Shell Pink Dot (10M), itt az a másik favorit.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az egy paracord, és 3rd partyban van jobb is.
A legjobb meg a PhotonWire, de egy ideje offban vannak.
-
Vágom, gondoltam oda is beposztolom, de visszaolvastam kb. 15 bejegyzést és semmi másról nem szólt, mint custom buildekről, különböző switchekről etc. Ami nem baj persze, csak szerintem maga a topic elvesztette már azt az értelmét, ami miatt létrejött -> "Milyen billentyűzetet vegyek".
Lehet kéne egy custom build billentyűzet topic. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ennyi erővel lehetett volna venni egy Endgame Gear XM1r-t, oszt kalap-kabát. Némileg nehezebb, de a ZA13-B-dnél még így is könnyebb ~5 grammal (~70 gramm), és fele ennyibe kerül. Vagy egy 73 eurós, 67 grammos Vaxee XE-t, ami Zowie-szintű összeszerelési minőség (ex Zowie-s mérnökök álltak össze egy japán CS próval), full PnP, és hatféle színben létezik.
De az eSportra alkalmas wireless kapcsolat, mint hátrány, tetszik.
-
Zaied
addikt
-
Zaied
addikt
Úgy látom te se használod azt a kis cuccot amit a kábel és a dongle közé lehet dugni, hanem 2 portot vesztegetsz el
.
Ezt pontosan így nem tudom, majd holnap lemérem. Viszont ha csak a kábelt dugod be és a vevőt nem akkor kábeles lesz az egért, nem csak tölt én így értettem. Az összes Pulsar egér megy kábelről is, kisebb is lesz a késése. -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én is pincer clawos vagyok (egzakt fogás, 20,2 x 10,5 cm-es kézzel), és a kedvenc formám az Xlite (EC2), érted. Ha picit kisebb kezem lenne, valszeg. a Skoll SK-S-t mainelném. Vagy egy 50-55 grammos Logitech G305-öt, ha lenne ilyen 3D nyomtatás nélkül, bár ehhez nem kéne kisebb csülök.
Ha meg már claw és ilyenek, ott van a Lamzu Atlantis / Atlantis Mini is."a praktikum mellett a dízájn sem jön be,"
Nem kötelező rárakni. Amúgy meg nem nézegetni veszem, hanem használni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Napi 8-9 órában fogdosom, btw."
Én napi 12-14-ben, bár nekem egyáltalán nem izzadós a kezem.
Első körben ráraknám a grip tape-et. A mellékelt sem rossz, de ha annyira nem jön be, a vékony Corepad Grips szett ~3,5 pénz, és ér minden forintot. Xlite-on imádom, gyökeresen más érzés vele kézbe fogni a motyót, és bárminemű potenciális csúszkálást szanál.
A takarítás meg így. Nem egy nagy was ist das.
Fúbazeg, de nem szeretek O-gyűrűs MX Speed Silver switch-ekkel gépelni.
Állandó betűduplázás/-triplázás.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, viszont többféle színben van, és a körítés a szokásos G-Wolves szint (legjobb szerintem). A kemény kartonban van egy fémdoboz, abban meg extraként egy szett talp, egy szett grip tape, két tartalék TTC Pink kapcsoló, egy ecset és egy Chanel illatosító párna figyel. A Hatiknál pl. tartalék kábel is van. Igen korrekt kis pakkocska, és Pixelben 15 pénz (itt fekete és piros/fekete van), ami eléggé ajándék kategória, főleg, hogy csak a mellékeltt bónusz cuccok érnek vagy 4500-5000 petákot.
Jobbkezes, kisebb méretű és nem elszállt árú palm/claw cuccok között még ott van a vezetékes ASUS ROG Keris is, PBT főgombokkal, gyorscserés kapcsolófoglalatokkal és dedikált szervizfuratokkal. Ez is jóféle jószág, bár ~12 grammal nehezebb.
Esetleg a SteelSeries Prime Mini sem rossz opció.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy palm-clawra még ott lenne az Xlite V2 mini is, az sem kaksimogyoróval gurigázik. Vezetékesben meg a G-Wolves Skoll SK-S (Mini). Az a 48 gramm igen finom, leválasztható kábel, polling rate és cpi állítása dedikált gombbal PnP, és azon kevés egerek egyike, amelyiknél kellemesen feszesen implementálták az Omron (20M) kapcsolókat. Az első volt nálam két hétig, a nagyobb, vezetékes verzió a mainem, és az utóbbiból is akad a sufni tövén.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest