- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
User05
tag
válasz
krono. #106203 üzenetére
Sajnos a súlyát egy egérnek sem néztem, bár igaz hülyeség nem nézni. Annó az asus-nak is csak a tulajdonságait néztem. Most meg úgy kerestem, hogy melyik volt egy drága egér. Plusz ugye hogy 1000hz-es, ennyit néztem. Csak mint kiderült nem az a jobb ami drágább..
Sebaj a kövi jobb lesz!
-
válasz
krono. #105919 üzenetére
Szerk: nem láttam a korábbi hszt, tényleg kérdezted. Mondjuk nem volt valami részletes az igények részletezése (lásd összefoglaló), meg úgy általában nem túl sok az ipadet pcként használók társasága, de a Keychron bill mellé nézhettél volna egy Keychron egeret is akár
Nem lennék én sem a pénzem ellensége, nekem is az lett volna a jó, ha mint anno a Gigabyte M7700B-nél kapok egy tuti ajánlatot 6-12K-ért de legyen akár 15K, de ehelyett erre kaptam. Egyelőre a tapasztalatok:
https://logout.hu/bejegyzes/apple_magic_mouse_2024_mxk53zm_a.html
-
válasz
krono. #104656 üzenetére
Jó, de ugye ezek nem ilyen bosszantó szarok, hogy nem mozdítom meg 10 másodpercre, de már elmegy "aludni" és az első kattintásra nem reagál emiatt, hanem csak "felébred", majd aztán normálisan működik már. Mert ez speciel halálra idegesít ez a tulajdonság azoknál a vezeték nélkülieknél, amiket próbáltam eddig....
B+ NE menjen "aludni" amíg aktívan használom, mer felgyújtom a p****ba. (Bocsi, kb ezt váltja ki belőlem, amikor kattintanék és nem csinálja azonnal.)
-
válasz
krono. #103918 üzenetére
Igen azt.
De persze nem, viszont folyamatosan mellébeszélt amitől agyfaszt kapok. Felajánlhatott volna egy kupont vagy akármit, de nem csak ment tovább a ködösítés. Mintha valami elbaszott csetbottal társalogtam volna. Nálam tiltólistás a cég. Már közel sem akkora név a piacon, szerencsére millió jobb alternatíva van a kiváltásukra.
-
Freeman007
senior tag
válasz
krono. #103780 üzenetére
" Próbáltunk abba az irányba terelni, hogy ne limitáld le magad egyszámjegyű opcióra, vagy maradj ki nagyon jó, modern egerekből," - mennyire szebben hangzik mint felejtsd el a vezetékes egeret - ami nálam indította az egész vitatémát.
Avagy ha nem akar a topiklakók többsége hasonló unalmas fejtegetésekbe bocsájtkozni havonta (mint volt említve, hogy havonta előjön a drót vs drót nélküli téma), javaslom az összefoglalóban említsétek meg, hogy vándor ki erre tévedsz add fel vezetékes egér álmaidat, meg se merd említeni az egyéb igényeknél.
Aki ajánlott egeret annak köszönöm az ajánlást, többieknek pedig a hasznos infókat.
-
Csandi
őstag
válasz
krono. #103009 üzenetére
Ja hát igen, a szék más kérdés, abból az ergók a tuti, nem a gamer szemét.
125hz re mondjuk én soha nem venném le h akksin sporoljak
amikor nem gamelek kábelen van, amikor gamelek lehuzom, ennyi és mindig jó így
VV3 Pro jó amikor működik, de ugye nem konzisztens és drága is, így nem kifejezetten mondanám ajánlottnak. Amikor nincs baja akkor persze fullos.
-
Mephike
őstag
válasz
krono. #103009 üzenetére
Niko-nál néha az asztalt is cserélni kell
-
válasz
krono. #102667 üzenetére
Az első komment, amire folyamatosan hivatkozol, nyilván felfokozott érzelmi állapotban készült, ugyanis nem szeretem, ha hülyének akarnak nézni.
A Keychron 2017-ben lett alapítva és egy 20 éves tapasztalattal rendelkező üzleti partnerrel vannak szoros kapcsolatban. Forrás: [link]
Csak a tavalyi évben 49.6 millió dollár volt az éves bevételük. Forrás: [link]
Szerintem ez az a szint, ahol már bele kell, hogy férjen egy normális ügyfélszolgálat.A dock-ra visszatérve, meg pont azért nem veszek számomra neve nincs olcsóbb alternatívákat, mert pont az NEM akarom, hogy bedugva a laptopba, az alaplapot kilője az űrbe, mert a kicsi Ming fáradt volt a gyártósoron és valamit rosszul forrasztott le. Aztán meg futhatok a pénzem után, mert persze a hazai forgalmazó azonnal hárítani fog, hogy nem az ő termékük miatt makkant meg a laptop, hiszen az 500+ ezres anyagi kárt nyilván nem akarják benyelni.
Ellenben, ha ugyanannak a gyártónak a terméke tönkre vágja a szintén általa gyártott másik terméket, akkor szépen írok nekik egy levelet, bedobozolom az egész cuccot és visszaküldöm nekik kivizsgálásra, ahol majd eldöntik, hogy miként fognak kompenzálni.
-
válasz
krono. #102662 üzenetére
Nincs ebben semmi lenéző hangnem. Ahogy említettem, szinte napi szintem voltam velük munka kapcsolatban közel 3 évig. Egy-két esettől eltekintve, mindegyiküknél csak a porhintés ment, meg az ígérgetések. Ez van. És igen, az esetek 80%-ban át akarják hintázni az európai embereket, jobb ha ezt elfogadjuk, ha fáj, ha nem.
Az meg, hogy az ügyfélkezelésnek milyennek kell lennie, azt a közel 12 évnyi technikai ügyfélszolgálatos tapasztalattal az egyik legrégebbi telkó cégnél eltöltött idővel pontosan tudom. Ha neki nincs jogköre, akkor keressen egy felettes vezetőt akinek van. Ilyen egyszerű a történet.
Az egésznek amúgy az a "perverz" bája, hogy ahogyan azt korábban is leírtam, a rendelés törléséről egy mezei "Your order has been canceled" mondattal ellátott e-mail-t sikerült küldeniük elsőre (igen, szó szerint ennyit küldtek, meg a rendelés számot). Ha nem kérdezünk rá, hogy miért, akkor azt pl sosem tudjuk meg, hogy "rendszer hiba" okozta a megrendelés törlését.
Elég lett volna ennyit írniuk, és akkor nem kell egy fizikai ügyfélszolgálatosuknak válaszolni a "de miért lett törölve" levelünkre:
"Dear Customer,
due to a technical difficulty your order (order number - xxxxxx) has been cancelled.
For this reason, we will refund the amount of your purchase within x hours/y days.Sorry for the inconvenience.
Best regards,
Keychron Germany"Kb. 1 perc alatt raktam össze ezt a mail template-et.
Egy szó, mint száz a drága kínai barátainknak BŐŐŐŐVEN van még mit tanulniuk ügyfélkezelésből.
Nyilván a barátom se vette ezt fel, de azért remélem megérted, hogy eléggé kellemetlen számomra a dolog.
Másik, egy szóval nem mondtam, hogy a Baseus csak rossz lehet, de 2 db nagy értékű laptopnál nem fogok kísérletezni egy olyan márkával ami bár olcsó, de nincs velük még gyakorlati tapasztalatom szemben egy olyan márkával, amit évek óta ismerek és bár drága, de eddig egyik termékükkel sem volt eddig problémám.
Plusz úgy gondolom, hogy egy Razer USB-C dock és egy Razer Blade 15 esetén nem kell azon aggódnom, hogy lesz-e valami kompatibilitási vagy bármilyen más probléma a két eszköz között.
-
krono.
tag
válasz
krono. #102196 üzenetére
Most hogy van már 2 hét tapasztalatom az ATK X1 PRO MAX-szal, tudom updatelni a korábbi "reviewt".
Továbbra is elégedett vagyok, a bevonatot még mindig kifejezetten kellemesnek érzem rajta.
A görgőt meg is szoktam és be is járatódott szerintem, nem érzem már kellemetlenebbnek, mint a GPX volt anno. Az oldalsó gombokkal is ugyanez a helyzet.
2K polling mellett érzésre simán hozza a GPX akkuidejét, úgyhogy ebben a tekintetben maximálisan elégedett vagyok.
Másik hozzászólásban említettem, hogy bal oldalon a hátsó gomb alatt szorítva van egy kis flex, ez nem lett sem jobb sem rosszabb idővel, mindenhol máshol teljesen stabil. Ennyi flex nekem belefér, nyilván jobb lenne, ha nem lenne, de mivel minden más amúgy rendben van, nem lesz válóok hosszútávon úgy érzem.Összességében merem ajánlani, ha valaki erre a formára vágyik, bár árában is kicsit prémium talán a kínai egerek között.
-
Zaied
addikt
válasz
krono. #102585 üzenetére
krono.
Pont erre lettem volna kíváncsi mire való, mert kilométeres excel tologatáson kívül nem tudom más hasznát látni, arra meg drága. Megbízható működésre én nem tudtam bírni windows és mac gép közötti váltást(pedig a videóikon menőn nézet ki). Nekem frusztráló volt használni napi 8 órába és kifejezetten sok garanciális problémám volt vele. A bevonat pár hónap alatt szénné kopott annak ami "jó" volt.
Synthwave
Motion Sync-et én is legtöbbször kikapcsolom. -
Zaied
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest