- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
phenomHUN #52516 üzenetére
Azta mindenségit neki, hát igen, engem a Zeus E-Sport verzió reklám videója egyből meggyőzött már mindenről amire csak vágyhatok, kezdve azzal, hogy "True 8200 dpi Laser Senzor", nekem ennyi is elég lett volna az insta mennybe menetelhez, és azután jött csak az igazi ráadás...
(Egyébként Zeus helyett inkább neveztem volna el Prometheus-nak
, de csak az Alien filmekbe illő design-ja miatt...)
-
sepsi0
őstag
válasz
phenomHUN #52485 üzenetére
Köszönöm!
Az a baj, hogy ha valami nem jól sül el akkor sokáig elvágom magam a "fejlesztésektől"...
Általában adok a szavatokra a fórumban, eddig ez be is jött. Ezt amúgy sehol sem olvastam (hogy nem jó valamivel párosítva).
Most újra átolvastam a pad topik ajánlóját és ez sehol sincs megemlítveés eszembe sem jutott volna ilyet kérdezni.... pad ajánlott = mindennel jó...
-
bbdzyx
senior tag
válasz
phenomHUN #48174 üzenetére
btw és Te miben sántikálsz a custom padokkal?
-
phenomHUN
senior tag
válasz
phenomHUN #47608 üzenetére
Egy másik, régebbi rendelésem miatt Whatsappon van meg a kis kenjo srác, akitől jött. Alipay-jel fizettem neki.
Írjatok nyugodtan és segítek leboltolni egy-egy példányt nektek is.
A Deathadder 187 yüanba került - kb. 20 napra rá már nálam is volt.Pár általam készített kép: [link]
Jól becsomagolva, fóliásan érkezett. A fóliát nem vettem le róla, és OEM, a doboz csak a kép kedvéért került mögé.Driverek felismerték (asztali gépen Legacy, laptopon Synapse), és regelni is engedte SN számmal a hivatalos oldalon. Pár perces tesztelés alatt is jól teljesített.
-
johndeegwed
tag
válasz
phenomHUN #46722 üzenetére
Az intelli polcra kerül egy darabig még ki derül összetudok e barátkozni az új egérrel , utána lehet de nem biztos eladó sorba kerül . Találtam 1 ss sensei + qck 13-ba valószínű ő lessz az új barátom ha áldást adtok rá. Egyébként palm grip és finger trippelni szoktam
Win 10 miatt szeretnék váltani ott csak 125 hz-n megy a 3.0a -
nyunyu
félisten
válasz
phenomHUN #46531 üzenetére
Kinai Omron kapcsolonal sik a gomb felszine, japane viszont ivelt, igy par tized mm-mel magasabb.
Itt vannak reszletesebben osszehasonlitva.Ujabb kinaiakra mar 10M meg 20M kattot irnak ra a marketingesek, de ha megnezed a szetrobbantott kepeket, a specifikacioja szerint 1M kattot biro japanban meg mindig tobb anyag van, mint a 10M kattra "hitelesitett" kinaiban.
Tenyleg, Cherry DG2 T85-ot probalt mar valaki? Egyaltalan gyartjak meg?
Mostani Cherry DG szeriaban nem latok ilyen cikkszamot.
Kivancsi lennek ra, mit tud a kedvenc Omron D2F-01F-hez kepest. -
-
Pöttön
őstag
válasz
phenomHUN #46001 üzenetére
Sajnos ezzel is ugyan az a helyzet mint az eddigiekkel (LGS_8.75.30_x64_Logitech).
Maga az egér működik, de a plusz gombok játékok alatt nem.
Amit beszereztem régebbi verziót (LGS_8.51.5_x64_Logitech) ebben már működik végre minden, de csak akkor ha az alapértelmezett profilt állítom be, a játékoknak készített külön profilok nem működnek ebben se. -
Pöttön
őstag
válasz
phenomHUN #45999 üzenetére
Pontosan, ez a gondom nekem is, bármire megyek win7, win8, win 8.1 mindenhol csak az x86 osat szedi le, amire az imént linkelt hibaüzeneteket dobja be. Egyedül a win 10-nél szedi le a 64 bit-eset, de az meg nem működik rendesen...
Ami érdekes az az hogy mindegyik ugyan az a verzió szám, ebből kiindulva a win 10-esnek is jól kellene működnie.
LGS_8.75.30_x64(vagy x86)_Logitech -
rznk1986
tag
-
sepsi0
őstag
válasz
phenomHUN #45695 üzenetére
De az árúkereső alapján volt ez 16k is, igazad van
(#45697) SP!T
Lenne egy új 10k-ért és egy használt 5k-ért.....
Hallgatok rátok, csak azt hittem ennyiért nagyon jól járok.... de nem
(#45700) SP!T
Megadjam az eladó elérhetőségét?
Jó öreg PH-s eladó, még fel sem rakta csak szolt nekem, hogy van -
dobragab
addikt
válasz
phenomHUN #45647 üzenetére
Szerintem várd meg, de este írok hosszabban, mire figyelj, hogyan érdemes. Akkor lesz is rá időm.
Addig is: Kinzuadder album.
-
-
haxiboy
veterán
-
phenomHUN
senior tag
válasz
phenomHUN #45217 üzenetére
Megpucoltam picit a burkolatot, így már sokkal jobb!
Más:
Ebayre fel szeretném pakolni ezt a régiséget, ha valaki adott már el ott valamit, kérem írjon rám! http://imgur.com/a/94Sp2 -
haxiboy
veterán
válasz
phenomHUN #45235 üzenetére
Néztem azt is , de nekem fontos szempont hogy passzoljon összhangban a többi perifériával, alkatrésszel
Illetve a gariztatás necces, ahogy látom ez OEM.Jelenleg egyébként egy Gigabyte M6880 van, méretben is valami hasonlót keresek, de ha kicsit kissebb az nem gond.
Ha van jobb egér 25k környékén várom a véleményeket, összefoglalóból szemezgettem, ha tényleg annyival jobb a Logitech g502 akkor az is szóba jöhet, a kissebbik változatot viszont tegnap kipróbáltam, az elég kicsinek tűnt, de ma is átugrok haverhoz és megnyomkodom még1x.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest