- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
sirszevenap #91369 üzenetére
Sajna nem, ez se teljes szimetrikus.
-
Zaied
addikt
válasz
sirszevenap #91350 üzenetére
A balkezesség szélsőséges eset, szinte már csak a Steelseriesnél vannaknilyen egerek, főleg wireless.
Logitech G Pro Wireless lett volna alternatíva, de az is éppen hogy becsúszik. -
Tikakukac
titán
válasz
sirszevenap #91292 üzenetére
Az jó hosszú lista lett
Magas igényeimhez még side scrollt rakok és marad 0. Elég szomorú.
-
juuzer
addikt
válasz
sirszevenap #91208 üzenetére
Ez szerintem a sima, nem a wireless. Az olyan 40k körül szokott mozogni általában. :/
-
FingR86
őstag
válasz
itt részletesen írnak az akksi időről is: [link]
a 200 órás dolog az BT-ra és rgb nélkül értendő
40-60 órát említenek a videóban, az gondolom 2,4 és RGB nélkül -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Én a rival 3-mat próbáltam ami wireless nem tudom ennek javítottak-e az aksi használatán.
Az borzalmas volt jelenleg is porfogóként szolgál. -
TeebyKay
őstag
válasz
sirszevenap #70978 üzenetére
Árukereső. Ennél többet mi se tudunk.
-
sNk77
aktív tag
válasz
sirszevenap #70894 üzenetére
Ha szimmetrikus is lehet, nem írtad kritériumként, hogy balkezes legyen az új is akkor elég nagy a lista. Harmincból szinte bármelyiket megveheted az ajánlottakból.
Amikre nézz rá szerintem: Zowie FK vagy ZA, Steelseries Sensei 310, Rival 110. A méret táblázatból nagyjából össze is tudod hasonlítani.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Valaki? Igen aktuális lenne a dolog és nem igazán tudom méretbe mi lenne nekem a leírtak alapján megfelelő így látatlanba.
-
kemotox
addikt
válasz
Mi volt a próbálkozás a javításra? Ki kéne csak cserélni a dekódert. Van forrasztani tudó cimbid?
-
Ant@
senior tag
válasz
sirszevenap #63261 üzenetére
Üdv! Ilyen direkt balkezes szerintem csak Deathadderből létezik, de ott az oldal gombok is a másik oldalon vannak. Szimmetrikus egerekből van jó pár ahol mindkét oldalt van gomb vagy épp modulásrisan módolható hol legyen. A DA alapvetően jó cucc, de ahhoz, hogy mást is tudjunk ajánlani egy "hogyan kérdezzek" rész jó lenne.
-
dobragab
addikt
válasz
sirszevenap #52589 üzenetére
Szenzorilag jobb az Abyssus, de fogásra tök más. Jól járnál egy cserével valami ajánlottra, de az Abyssussal szerintem pont nem.
Ha érdekel a dolog, összefoglaló kérdéseit ajánlom figyelmedbe. Szimmetrikus egér meg bőven van még az ajánlóban.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
sirszevenap #52589 üzenetére
Teljesen más fogás a két egér, minőségbeli javulást nem hinném, hogy nyújtana.
-
Xero
nagyúr
válasz
sirszevenap #29247 üzenetére
Egyedül Te próbálsz itt önigazolni.
-
Xero
nagyúr
válasz
sirszevenap #29222 üzenetére
Pedig...
A magas számok csak parasztvakításra jók. Az ime3.0 szintje már kb bármire elég. A Razer pedig szintén gyárt szemetet. Az új DA 2013-am bírta két hónapig talán és vége. Az ime3.0 10+ évet. Most Zowie-ra nyergeltem. Ez egyszerű mint a szög, nincsen csicsás körítés. Van egy olyan érzesem, hogy 5 evet ez is ki fog húzni.
-
dfdfdf
őstag
válasz
sirszevenap #29236 üzenetére
Amíg valaki "A" egeret használja és nincs másikkal tapasztalata addig a hibáit nem veszi észre csak akkor ha írtó nagyok. Miután kipróbálja a "B" egeret ami jobb mint az "A" , utána már észlelni fogja az "A" egér gyengeségeit hiszen már tudja mihez hasonlítani. Sajnos sokan beleesnek abba a hibába hogy azt hiszik hogy a "B" egerük tökéletes és nincs jobb vagy felesleges nekik ennél jobb. Pedig egy top egérrel sokat javulhat ez ember pontossága mind játékban és munkában is. Sok ember azt hiszi hogy az új sokkal jobb mint a régi pedig sajnos ez nem így van főleg nem az egereknél. Például vegyük a mikrokapcsolót : anno a top egerekben japán omron volt most meg valami gagyi szar kínai kapcsoló hiába újabb fejlesztés ha nem olyan tartós és szarabb a működése. A Szenzoroknál is vannak bajok hiába van csillió DPIs felbontása ha pontatlan lásd kínai telefonok hiána tizen x megapixelesek ha egyszerűen szarok. Egy régi k800i is szebb képet csinál pedig még tized akkora felbontás sincs mint az új telefonoknak.
-
dfdfdf
őstag
válasz
sirszevenap #29233 üzenetére
EBAYen 20k? Kétlem. Ott a szó hogy pontosabb! De egy IMO hoz képes pontatlanabb és rosszabb minőségű.
Ha tudjuk mi a jó miért ajánljuk olyat amit mi magunknak nem vennénk meg akkor se ütnek bennünket, mert szar az igazán jó rágcsálókhoz képest? -
dfdfdf
őstag
válasz
sirszevenap #29224 üzenetére
RAzer DA balkezes ott van az ajánlott egerek között. Akkor gyakorlatilag nektek jó a szar is! Havalaki próbált egy igazán pontos fasza egeret utána a istenkirály gigabyte és társai egerek szar kategóriába fognak tartozni mert hozzászokik a minimális inputlaghoz és a pontos szenzorhoz.
Tegyük fel ha te eddig pocsolyából ittál vizet akkor jó neked a pocsolya is és aki minőségi ásványvizet ajánl neked mert egészségesebb finomabb az rosszat akar neked ?
De miután megszoktad az ásványvizet többé nem fogsz akarni pocsolyából inni valószínűleg.
-
Locutus
veterán
válasz
sirszevenap #29222 üzenetére
Párszor már szóbakerült itt, hogy nem biztos hogy arra kéne ajánlási rendszert építeni, aki 2014-ben még kvékezik CRT monitoron... de ebből persze csak a hurrogás keletkezik minden alkalommal.
Mindenesetre van itt bőven ember, aki más egérrel is elégedett, olyanokkal is, amiről az összefoglaló készítője max neten látott képet eddig... persze ezek a tapasztalatok sosem fognak bekerülni az útmutatóba, mert hiszen minden csak blaszfémia lehet, amiben nem 10 éves 400dpi-s szenzor van.A legtöbb embernek úgyis csak a személyes komfort, a kinézet, és az ár számít. Ők elégedettek lesznek a kapható egerek 90%-ával, ha már tetszik nekik, és jó a fogása. Ezeket az 1-2%-on belüli szenzoros nüanszokat meg úgysem veszik észre, csak itt van mesterségesen bolhából elefánt gyártva. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egér jó, és minden egér megéri az árát, csak annyira kisarkítani sincs értelme a dolgokat, mint itt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29219 üzenetére
Nincsenek mazochista hajlamaim.
Neked attól még jó lehet arra, amire használni akarod.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29206 üzenetére
"viszont én nem tapasztaltam semmi gondot vele"
Attól még van. :>
-
diegho
nagyúr
válasz
sirszevenap #29206 üzenetére
5k-ért ha tudsz mutatni egy boltot már veszem is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29178 üzenetére
Ugyanezt hallottam pl. akkor is, amikor anno az MX 700-amat (amit legszívesebben kb. az első percben vágtam volna falhoz
) vittem el egy ismerősömhöz vagy amikor az X750-es A4Tech-jéről nyilatkozott (amit a második percben vertem volna szét egy A4Tech-mérnök fején). :>
Mindenesetre a te pénzed, a te egered, az a lényeg, hogy te elégedett vagy vele.
glhf
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29171 üzenetére
"hogy mindig belenyúlok"
Ez csak az utánanézés hiánya. :>
"hogy sokkal jobb e"
Sokkal. De az meg Synapse-fos. Mondjuk lehet driver nélkül is használni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29168 üzenetére
"Bár kétlem , hogy egy Razer kategóriás egér olyan rossz lenne"
Nem minden arany, ami fénylik. A legtöbb nem.
"de ez nem mindenkinél fordul elő"
Philips TwinEye attól még Philips TwinEye marad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29166 üzenetére
Szenzor nem egy álom. Philips TwinEye PLN2032, jitter előfordulhat, alkalmanként hibázik gyorsabb rántásoknál, relatíve pontatlan, Z-axis problémák. Kerülendő. Szubjektívan továbbvéve nekem nagy, nehéz, 4 fölösleges gomb is akad rajta.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29164 üzenetére
Arra jó lesz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29160 üzenetére
Én nem vettem volna. :>
Te használod, neked kell tudni, hogy számodra elégséges-e.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #29127 üzenetére
Egyszerűbb valami szimmetrikusat nézni.
-
dfdfdf
őstag
válasz
sirszevenap #29144 üzenetére
A DA jobbos kínszenvedés lett volna neked. Nekem balos és balos vagyok így isteni bár a régi DB-m jobb volt számomra.
-
nyunyu
félisten
válasz
sirszevenap #29138 üzenetére
5 evig gyartottak az MX610 LH-t, de mar 3 eve abbahagytak.
Sima MX610-et joval regebben nem gyartjak, miota kijott az MX620. -
nyunyu
félisten
válasz
sirszevenap #29127 üzenetére
Esetleg nem tudtok ilyen árba balkezes hasonlóan jó minőségű egeret?
Szokoevente egyszer szoktak kifejezetten balkezes egeret tervezni Razerek.
DA utan a Naga 2014-bol is csinaltak balkezeset, de ugye az ketszer annyiba faj, mint a DA.Logitech meg kb. minden harmadik szokoevben. (MouseMan Left Handed ~95, MX610 Left Handed ~06)
Haromszog MouseManbol csak jobbkezesrol talaltam kepet, balkezes elvileg ezeknek a tukorkepe.
(Elso gorgos L eger 97-ben jott ki, de abbol nem volt balkezes.) -
drtimot
aktív tag
válasz
sirszevenap #29124 üzenetére
Az árral nincs gond, de a fogás-ügyben senki más véleményét ne fogadd el, nem lesz mérvadó abban, hogy neked személy szerint mi kényelmes. A DA egy kifejezetten jobb kézre tervezett egér (bár pont van balkezes kiadása is), erősen asszimetrikus, ráadásul a nagy mérete miatt nehezebb lehet ezeket a problémákat áthidalni (pl. hosszú ujjakkal és ujjbegyes fogással), mint egy kisebb jobb kezes egérnél. A legjobb az lenne, ha ki tudnád próbálni a fogását a megvétele előtt. (Ez mondjuk minden egérre igaz mindenkinél, de esetedben különösen.)
-
mindkilla
tag
válasz
sirszevenap #29124 üzenetére
Deathadder az utóbbi kategóriába tartozik. Létezik belőle balkezes verzió viszont.
-
Narakh
senior tag
válasz
sirszevenap #26986 üzenetére
Az a legnagyobb vicc, hogy az általad linkelt, IBM, Dell, és Lenovo cégér alatt is futott egérke pont a régi MS-okat megközelítően elnyűhetetlen darab a régebbi irodai egerek között. A szenzoráról nem sokat tudok, de aki nem FPS dolgokra használja, amúgy sem igen veszi észre a különbségeket (hozzám hasonlóan).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #26953 üzenetére
Értelmező olvasás.
Kuka--->nyilván azt jelenti, hogy a kérdezett darab oda való.
"Majd megkérdeztem, hogy mit ajánlanak és ugyan ez az úriember azt válaszolta , hogy 20 alatt semmit sőt 20 felett se!"
Igen. Wireless-t akartál játékra. Értelemszerűen semmilyen wireless nem való arra, se az 5ezres, se a 35ezres. Játékra, precíziós munkára ajánlott egerek lsd. 1.hsz (: U), kiegészítve Zowie AM, Zowie FK, Zowie EC2 eVo, Logitech G100s, Logitech G400s.
3 meg 5 ezerért is lehet jó vezetékes egeret venni, akár újonan is.Méregdrága egér. A legtöbb, amit valaha egy egérért adtam, az 30 euro volt, a mai napon, egy használt, dobozos SS Kinzu v1-ért. Csak mert ritka és gyorsba kellett, a srác amúgy is tartozott 15 euróval, szóval adta magát. Salmosa 3 ezer volt, WMO 1,5 meg 2,5 ezrek, MX300 3 ezer, MX510 2 ezer, Diamondback 2,5 ezer, MS IM 1.1 egy ezres, MS 3.0 ajándék, meg ilyenek. Ezeken kívül, amit valaha egérért adtam, max. 5-6 ezer volt (pl. dobozos, zöld Diamondback 3G (ritka is), másik 3.0 (a legelső komoly egerem anno), stb.) 20 ezret adjon ki az egérért, aki ********. :>
-
válasz
sirszevenap #26956 üzenetére
DOTA-ban is megölhet egy félre sikerült kattintás, amit a gagyi szenzor vagy a wireless lag okozhat.
Sajnos a wireless sehol sincs a vezetékes technológiához képest.
-
válasz
sirszevenap #26953 üzenetére
"Majd megkérdeztem, hogy mit ajánlanak és ugyan ez az úriember azt válaszolta , hogy 20 alatt semmit sőt 20 felett se!"
Ne ferdítsünk.
Az eredeti kérdés úgy hangzott, hogy "mit ajánlasz 10 alatt ami vezeték nélküli?"Erre a válasz teljesen jogosan: "Játszani? Semmit. 20 fölött se.
Irodára valamelyik Logitech-et, a garanciapolitika miatt."
De értelmezem akkor. Vezeték nélkülit maximum irodai munkára, officeolásra. Komolyabb felhasználásra normális vezetékest. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #26924 üzenetére
Játszani? Semmit. 20 fölött se.
Irodára valamelyik Logitech-et, a garanciapolitika miatt.
-
soldi3r
veterán
válasz
sirszevenap #26924 üzenetére
Kb 1 hete en is ezen toprengek...
Esetleg a Logitech M510-rol mik a velemenyek? Tudasban mennyivel kevesebb, mint az Anywhere? Nem hiszem, hogy meg fogom tudni szokni annak a meretet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
sirszevenap #26909 üzenetére
lsd. #26911
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #26816 üzenetére
Erre senki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest