- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
ReFleXx #76876 üzenetére
azóta is "elfogyott" a sátusza, lehet feltöltik még, de lehet nem
rx590-ből is az utolsót zsákoltam be- meg egyet még ákció' előtt -
én kifizettem a rágcsálót, 12.06-ig át tudom venni, majd eldől mi lesz vele
igazából amennyit játszom a 2e ft-os atech sincs kihasználva ( : egyébként nem is rossz egér az sem, árához képest semmiképp -
-
ribizly
veterán
válasz
ReFleXx #63228 üzenetére
De mintha azzal azt is lehetne, nem?
-
-
PainKiller13
őstag
válasz
ReFleXx #61476 üzenetére
Megpróbáltam 10 helyre felrakni, de ez a fórum egyikét sem fogadja el, képfeltöltés meg már ugye megszűnt, imgshack is szóval suck. Itt vannak:
http://www.kepmegoszto.com/201702271357/58b422499f848-20170227_135054.html
http://www.kepmegoszto.com/201702271357/58b42249d83fc-20170227_135139.html
ReFleXx: benne volt mindben a link.
-
dobragab
addikt
válasz
ReFleXx #53002 üzenetére
Bocs, valahogy kimaradtál.
Nem látom hirtelen, pontosan milyen Zowie-d van, én egy "régi" FK-ról tudok nyilatkozni. A Huano-k a japán Omronos G100s-hez szokott kezemnek túl kemények voltak, azóta kicseréltem abban is japán Omron-ra, és sokkal puhább lett, és kb. annyira puha lett, mint a G100s, persze kicsit más a feeling.
Egyedül azzal volt szívás, hogy a japán Omron picit magasabb, így csiszolni kellett a burkolat pöckéből, nem is keveset, és elég pontosan be kell lőni, mégis mennyit. Nem nehéz meló, inkább türelemjáték.
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #52509 üzenetére
Őszintén szólva nem jött be annyira, amik számomra hibának tűntek: Magas volt a LOD-ja, amit bár tudtam tape-fix-szel valamelyest csökkenteni, de néha napján rájött a nyikorgó attitűd, a klikk-hang se volt a legcsöndesebb (őrült lövöldözés közben TS-en is behallatszott állítólag), a görgője meg mint egy tescós egeré...
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
ReFleXx #52433 üzenetére
Hát pont ez az.. Azt hittem, hogy lesz majd egy külön beállításom játékhoz, meg egy külön beállítás a mindennapi használatra. Hát nem lett, az első beállítás után rájöttem, hogy valószínűleg soha nem fogom babrálni, mert nincs értelme (számomra). Ami jó játékra, az megfelel internetezni is.
Ezért egy kicsit bánt a dolog, hogy nem a Zowie-t választottam. Tetszik a külseje, egyszerű,de mégis szép, szívesen kipróbálnék egyet, de mivel a Chroma-t vettem, így egy ideig még biztos ezt fogom használni.. -
Revesz
aktív tag
válasz
ReFleXx #52142 üzenetére
Sajnos a lötyögés az nem csak a g303 betegsége...ami a kezemben járt 2db rival 300 is ettől szenvedett :S.
Amúgy a low sense playereknél lényegtelen, hogy lötyög-e vagy sem mert 400cpi-nél szinte semennyit sem mozdul el a kurzor, meg ahogy Vanir írta 1000-ből csak 10 ember foglalkozik ezzel.
NlPk: A visszaküldött egereket megfogják és átcsomagolják, azt jól van az úgy xD
.
Amúgy a boltban ki kell bontani habszemélyesen veszed még és akkor már el sem kell hoznod a helyszínről.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ReFleXx #52139 üzenetére
+1, meg mi lesz azzal a sok visszavitt, hibás egérrel? Ha még meg is tudják őket javítani, újként már nem adhatják el őket... Zseniális üzletpolitika...
Vanir: erre gondoltam én is először, de aztán felülírta a tudatos vásárlók eszméjébe vetett reménytelen optimizmusom...
-
válasz
ReFleXx #51989 üzenetére
Most néztem meg, ugyanazt a grafikont rajzolja ki. Jó, nyilván nem pont ugyanazt, mert kétszer ugyanúgy nem tudom megrántani, de formára hasonlót, mint az 1.1A.
Hogy bizonyítást nyerjen a dolog, leteszteltem a saját IMO 1.1A egeremmel is, ugyanúgy szép parabolát rajzol, majd rádugtam a notira egy "sima" IMO-t, ami érezhetően mocorog, az már kis rántásra is csak firkálta a grafikont.
Szóval nyilvánvaló, melyik lóg ki a sorból, de a fekete WMO abszolút hozza, amit az 1.1A-s egerek.
-
nyunyu
félisten
válasz
ReFleXx #51964 üzenetére
Nyilvan gumikesztyu, vedoszemuveg, aztan nem meghuzni, mint egyszeri szomszedunk az aposa feszereben talalt borosuveget, amire nem volt rairva, hogy sosav van benne.
Aztan mire kiert a mento, mar mindegy volt neki, hogy kimossak-e a gyomrat, mert addigra nem maradt allkapcsa, meg nyelocsove.
-
kemotox
addikt
válasz
ReFleXx #51899 üzenetére
Ebay meg aliexpress csurig van Steelseries meg mindenféle változattal, elvileg ugyanaz a belső, mint az eredeti MS-nél, gyakorlatilag meg tököm tudja. Valaki aki vágja leírhatná, hogy most ezekkel pontosan mi a helyzet, mert engem is érdekelne. Van egy matt fehér-fekete kombó Steelseries logós, hát valami álomszép.
WMO-val meg IME3-al ugyan ez a helyzet. -
válasz
ReFleXx #51639 üzenetére
Kukáztam, szerencsére volt egy másik, felső burkolatsérült darabból, egy alsó maradék részem.
Felső burkolat maradt, csak kifehérítettem. Kapott japán kapcsolókat és dobragab féle hajlékony, szövetkábelt.Ill még egy jaffa talpat is nemsokára, ha ráveszem magam, hogy írjak neki.
-
nyunyu
félisten
válasz
ReFleXx #51430 üzenetére
Parszor mar belinkeltem a kinai es a japan Omronok kozti kulonbseget.
-
Revesz
aktív tag
válasz
ReFleXx #51384 üzenetére
Visszavittem es ki is csereltek egy újra, de az is kotyogott...Így lett velőle egy Rival 300, de rendesen belenyúltam ebbe is mert a szenzor is kotyog meg a görgő is...Teljesen felháborít, hogy eddig 3-ból 3 szar így hétfőn vihetem vissza..
Már bánom, hogy eladtam a zowiet mert annaj semmi baja semncolt.
-
kemotox
addikt
válasz
ReFleXx #51293 üzenetére
Két csillagvizsgáló vagy egy tipli maximum.
Amúgy az encodert kell kicserélni, aki kicsit tud forrasztani megcsinálja, szal könnyen javítható. BTW belegondolva milyen rossz megoldás. Benne van az encoderben a kis pöcök, a görgő másik oldalán meg ugye az MB3. Nyomkodod, a gombos fele lemegy, a másik része meg az encoderben mocorog, feszíti azt. Még szép, hogy meg kopik. Egy pont az optikás megoldásnak
-
nyunyu
félisten
válasz
ReFleXx #50835 üzenetére
Ja, vegul rendeltem egy bontott IBM T40 billzetet egy ezresert, mert nem akartam szetvagni a komplett Travel with UltraNav billzetemet a pockeert.
Mar csak arra kene rajonni, milyen driverrel lehet Win7 alatt eletre kelteni a pockot, mert egyik Synaptics driverrel sem akar mukodni.
(Billzet resz az persze mukodik, ahhoz nem kell driver.) -
Maotun
őstag
válasz
ReFleXx #50728 üzenetére
lakossági
ez talált. de az szerintem a Zowie minimalista design.
itt már az alap modell is ellátott 3d nyomtatható hátsóval ami szintén nélkülözhetetlen
Na és erre mit mondasz:
STEELSERIES Rival 300 CSGO Fade Edition szép "meleg" színekgondol a rival steelseries mindenkire
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #50426 üzenetére
nah kiprobaltam 400on es meg ez a felbontas is boven elegendo tavoli preciz celkereszthelyezeshez, a video kicsit felrevezető, mert nem a 3200DPI-re allitas simitja ki a kurzosmozgasat, hanem az hogy gamesense lentebb lett rakva.
1 fölötti gamesense de föleg 2-től már látványos az egér mozgásának kicsit darabosodása (mivel a game ennyivel felszorozza az eger mozgasat), lépcsős átlosan húzva, de ez normal jatek alatt nem fog feltünni csak igy kinagyitva.emiatt 400-on 1-es senssel ugyanolyan szep folyamatos mint a gyereknek 2400-on 0.3as senssel.
(#50433) Dency01 elsőre azt hittem akkora tavolsagnal mar keves lehet a 400 es pixelt ugrik, de nem, a 2+ gamesense a ludas csak.
-
Dency01
aktív tag
válasz
ReFleXx #50426 üzenetére
Kapcsold be a feliratot, mondja az elején hogy Zowie EC1-A.
Igen jól írtad le, de mégjobban leegyszerűsítve:
Lényeg hogy alacsony DPI-n "lépcső" effektus van nyers fordításban, tehát ahogy látod hogy mozgatja a videóban az egeret az nem folyamatos, magyarán pixelt átugorva mozog az egér, ami távoli lövésekre hátrány lehet. Ezt szemléleteti 400-on 2.4 sensel. 4 percnél ugye átállítja 3200 dpi-ra 0.3 sensel, ami ugyanaz mint 400-on 2.4. Itt már látod ahogy mozgatja az egeret hogy folyamatos a mozgás, nincs pixelkihagyás. -
kemotox
addikt
válasz
ReFleXx #50345 üzenetére
Ötezeré árultak két Deathaddert és ha jól sejtem nyerészkedés céljából lett lecsapva mind a kettőre, pedig vannak akik tényleg használatra szeretnék megvenni.
(Igen, magamra gondoltam, és igen, butthurt vagyok, már sokadik egér amit elhappoltak előlem azért, hogy aztán kicsit drágábban árulgassák
)
-
dobragab
addikt
válasz
ReFleXx #49908 üzenetére
Ja igen, most ez is releváns
-
bbdzyx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest