- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
atidzsiforc #48652 üzenetére
Két hete benne van az összefoglalóban
-
[Prolixus]
addikt
válasz
atidzsiforc #47879 üzenetére
Sajnos a doboza nincs már meg, az egeren meg semmilyen számsort nem látok, ami esetleg szériaszám lehet. Sem az alján, sem máshol.
DPI-t tudom mérni valamilyen programmal? Ha volt az összefoglalóban erről szó azt asszem átsiklottam.
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #46401 üzenetére
Az komoly felállás, CS-ben elviselném ugyanezt.
-
TeebyKay
őstag
válasz
atidzsiforc #44289 üzenetére
2-3 hét.
-
válasz
atidzsiforc #43061 üzenetére
Én is egy Heavy-n tolom. Nekem elég feszesnek tűnnek pedig a gombok. Egy egérről beszélünk mi?
dobragrab: kössz!
-
válasz
atidzsiforc #43056 üzenetére
Nekem semmi jitter nincs. legalábbis, mikor tényleg az egérpadon van. Csak a bazi magas LOD zavar, de majd vastagítok a talpán. Egyszerűen olyan könnyen tudok vele forgolódni, mint semmi mással. Bejövős..
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
atidzsiforc #42640 üzenetére
Persze, olvastam a hszed második felét is, de mindegy, mert ugyanúgy fenáll amit írtam.
Amúgy meg: -
salytmasztor
aktív tag
válasz
atidzsiforc #42635 üzenetére
Kutyaszaron és szétkaristolt éjjeli szekrényen biztos sok más (értelmes) emberke egerészik rajtad kívül..
A szekrény meg tuti jót tett / tesz az egértalpaknak is.
Aki minimálisan is ad a pontosságra, rak egy tűrhetőbb egérpadot az egere alá, szóval ez a lézeres előny kb semmit nem ér. -
válasz
atidzsiforc #42606 üzenetére
Igen, de nekem valamiért beugrott a Zowie EC is fogásra mintha hasonló lenne, bár még nem fogtam ezt a kugart. Mit látok az alján? LOD elimináló gombocska. Legjobb. (csak ne ragadjon be soha, ha koszolódik, akkor se...)
-
válasz
atidzsiforc #38562 üzenetére
Nem értem... Ha csak az ezüst elejét rakom rá, akkor perfekt. Amint a teljes burkolat megy fel már jobbra húz. Elég érdekes... De úgy is scroll mod lesz, megelemel a kapcsolót alatta, hogy feszesebb legyen. Amúgy itt sem fog elférni a scroll-nál egy Omron, mint a WMO-nál ha a job/bal klikket is cserélem?
-
MarioAna
senior tag
válasz
atidzsiforc #38263 üzenetére
Pont most váltottam ülőpozíciót, elvileg "ergonómiailag" most tökéletes...át is rendeztem kicsit az asztalomat, melyben emellet az is közrejátszott, hogy a Roccat Taiton még Genius i200 billentyűzettel (num pad nélküli típus) sem fértem el a klaviatúra tartón. Állandó hát-váll-csukló problémákkal küzdök, melóhelyen is gép előtt ülök egész nap (szüneteket tartok, de akkor is).
Így most az asztallapon van a bill+egér, magasabbra emelve a szék és tényleg nagyjából így nézhetek ki, persze haj és mellek nélkül:[link].
Régebben is fájt a csuklóm az egérváltás után (visszakerestem itt topikban. 1.1-ről váltottam G400-ra).
Ezért visszaváltanék könnyű egérre, így talán egy fokkal enyhíteném a problémát.
G100s-re gondoltam egyébként.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #37996 üzenetére
Ugyanmá.
<3 Kinzu v1 kapcsolók.
-
TheProb
veterán
válasz
atidzsiforc #37118 üzenetére
és ez W8.1-nél is megy ugye?
Valamint most ezt is találtam, magyarul w8.1 mindenképp lekorlátoz 125Hz-re, egérbeállítástül ftlen, legalábbis itt azt írja
-
PitLee
őstag
válasz
atidzsiforc #37118 üzenetére
Annyival kiegészíteném,
- itt egy vízjel eltüntető,( a .exe változattal volt egy kis harcom)
- az USB3.0 driver-t egyes esetekben törölni kell
- és amiben nem vagyok teljesen biztos ,de az UAC-ot is lejjebb kell venni egy kis időre mert az aláírás nélküli drivert nem engedi telepíteni ha jól emlékszem
- és nem árt rendszergazdaként futtatni a progit. -
Xero
nagyúr
válasz
atidzsiforc #36776 üzenetére
Grafikai munkára wacom való.
Persze ha mindenképpen egér kell, akkor tényleg valami jó optikai szenzoros megoldás a járható út. Ez után már csak a kényelmi szempontok és a szenzor implementációja a döntőek.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #36633 üzenetére
Próbáltam. Windows-on eleve szívás még jó egérrel is. Állandóan "elveszi", nem hagy érvényesülni, mint a macos..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
atidzsiforc #36571 üzenetére
igen-igen, nem a kapcsolóra gondolok, hanem konkrétan a nyomógombra. fizikailag nincs baja, esztétikailag kopott meg mostanra, azért elég sokat dolgozott.
szerk.: persze lehetne sokkal rosszabb, nagyon tudok vigyázni a cuccaimra. ha valaki megnézné, tuti nem mondaná meg, hogy lassan a 8. évét tapossa, de azért nem újszerű, na
-
válasz
atidzsiforc #36485 üzenetére
Eladni jó volt xd
-
válasz
atidzsiforc #36485 üzenetére
Igen, Sense!
-
Addel
senior tag
válasz
atidzsiforc #35992 üzenetére
Nem veszem, de nem is mondok róla vélemény látatlanba.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
atidzsiforc #35972 üzenetére
Köszi a segítséget
-
endruboy1
senior tag
válasz
atidzsiforc #35951 üzenetére
Az a baj nagyon szimpatizálok a Truston levő középső plusz gombbal, hogy az akár programozásnál is jól jöhet sorok/parancsok gyors kiválasztására. A tecsóból már elkapkodták és nem tudtam ma kézbe venni. Bár legutóbb kipróbáltam de nem annyira, nem rémlik mennyire állt kézre.
A G400-at is néztem még, de az meg ahhoz drága kicsit, hogy elutaljam Koreába. Meg ott sincs semmi garancia gyakorlatilag. Truson meg van 3 év garancia.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35960 üzenetére
Dögöljön meg a Microsoft... Nem baj engem februártól nem érint a dolog, mert szoftveresen lesz majd nálam
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #35955 üzenetére
kozben utananeztem, ugyanaz mint a 62011, csak OEM kiszerelesben
amazon uk-n van egy par darab fekete, picit olcsobban mint aliexpressen a sudden attack valtozat
-
válasz
atidzsiforc #35951 üzenetére
Az Abyssus meg valószínűleg hamisítvány
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35920 üzenetére
Az JÓ! Enyém is annyi
Akkor én veszek ilyet vázze
-
kemotox
addikt
válasz
atidzsiforc #35912 üzenetére
Durva ára van basszus :S Pedig elég tetszetős. USB hacktől azért parázok amúgy, mert most egy órája kb megpróbáltam win8.1-en, aztán végülis windows reinstal lett belőle
Jó lesz akkor a WMO is. Max ha nagyon bejön a forma/súly, akkor még szóba jöhet a Kinzu. (Tudom, picit kisebb, de hasonló nagyon)
v3 amúgy tűrhető akkor, csak a LOD a gázos? Vastagabb talpak, szigszalagos trück, sima fekete QCK egérpad és akkor nincs vele gond? Drága az is, de legalább szokott lenni aprón, és úgy már kevésbé fájós a dolog. -
edari
őstag
válasz
atidzsiforc #35901 üzenetére
Akkor lehet hétfőn feltöltöm a paypal-t
Köszönöm a segítséget -
edari
őstag
válasz
atidzsiforc #35897 üzenetére
Akkor még annyit, hogy azaz ebay-es linken szereplő az..az ami az összefoglalóban is szerepel?
Mert ha igen, akkor azt hiszem azt megrendelem. -
edari
őstag
válasz
atidzsiforc #35893 üzenetére
V3-at néztem ki a Kinzu-ból.
Az a bajom 11k-val, hogy már messze nem játszok annyit, így kicsit fáj kiadni annyit érte, ezért akadt meg a szemem az MS-en. USB hacktől nem félekAnélkül egyébként gyalázat az a rágcsáló?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35886 üzenetére
Köszi szépen
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35882 üzenetére
Na akkor az én alaplapom is tudja ezt ezek szerint, bár én sose néztem, melyik tuning progival lehet
-
válasz
atidzsiforc #35656 üzenetére
Hmmm. Köszi a választ!
Igazából méret, vagy kialakítás, esetleg gombok száma szerint lenne jó keresni, de legtöbb helyen ár, márka, értékelés szerint lehet csak rendezni. Pl. erről a Rapoo egérről is kétféle méretet találtam. Egyik helyen 10, másik helyen 12 cm-t írnak. Ami jó lenne, az kb. 12 cm hosszú, 4 cm magas és 7 cm széles. Sajnos Veszprémben összesen 3 helyen lehet ilyen eszközt venni, választék pedig nagyon nincs. Még egy Razer Mamba-t pedig nem szeretnék potyára megvásárolni, hogy aztán valamelyik munkatársamnál landoljon. A dolgot még az is nehezíti, hogy Mac-kel kell működnie, ami sajnos megint csak nem 100%. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz szülés lesz... -
Dodge94
tag
válasz
atidzsiforc #35650 üzenetére
Fent van a driver igen.
M@rdel: A pontosság javítása nincs bepipálva. Akkor valószínűleg az volt a gond, hogy ott levettem a csúszkát és ez zavarhatott be. Köszönöm a segítséget, a linket is
-
válasz
atidzsiforc #35554 üzenetére
Ha csak lenne annyi lóvé a számlámon jelenleg....
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
atidzsiforc #35449 üzenetére
Nem is olyan rossz a Xornet...
-
diabolika
tag
válasz
atidzsiforc #35471 üzenetére
Köszi megnéztem. Esetleg neked van valami ajánlatod? Roccat kone pure optical? Vagy deathadder? Vagy valamelyik Logitech, esetleg más Steelseries?
-
Coyot
őstag
válasz
atidzsiforc #35467 üzenetére
Elvagyok a pákával meg tudom csinálni az érdekel hogy mennyire lesz később problémás? Ha elmegy 1-2 évet akkor cserélem is. Az oldalsó gombok is mikrokapcsolósak gondolom, oda tudod esetleg milyen típus kell? Ahogy nézem az Omron D2F ből is van 5 féle.
Plus még egy kérdés honnan tudom beszerezni ezeket a kapcsolókat? Ebay vagy esetleg van itthoni megbízható forrás is - nem tudom ezekből van e hamis vagy gyengébb minőségű?
-
tomama
aktív tag
válasz
atidzsiforc #35459 üzenetére
Akkor szerintem maradok a G402-nél. Erről az egérről valami negatívum van esetleg?
-
bbdzyx
senior tag
válasz
atidzsiforc #35459 üzenetére
Rivalnak egy rakás firmware-es gondja van. Kerülendő.
-
tomama
aktív tag
válasz
atidzsiforc #35457 üzenetére
Nem feltétlenül logitech-ben gondolkozok. Esetleg ha tudnál más márkát ajánlani azt megköszönném. (Én pl a steelseriest nézem abból is a rivalt és a sensei raw-ot.)
-
dobragab
addikt
válasz
atidzsiforc #35454 üzenetére
Még épphogy használható
-
dobragab
addikt
válasz
atidzsiforc #35450 üzenetére
1600 még érdekes lehetne, hiszen 800-on jó, 2400-on szörnyű
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #35449 üzenetére
-
$p@rr0w
őstag
válasz
atidzsiforc #35379 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
atidzsiforc #35377 üzenetére
Bővebben?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35367 üzenetére
Bedugva most csak 2. Ezek az inaktív és hátramaradt egérdriver mókakacagások. Alapesetben nem látszanak, de ha beütöd azt a 2 sort cmd-be (SET DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1 és devmgmt.msc) meg az eszközkezelőben engedélyezed a "rejtett" eszközök kijelzését, akkor látszik mennyi szemét gyűlt föl cirka félév alatt.
-
válasz
atidzsiforc #35357 üzenetére
Nem olvastam vissza
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35319 üzenetére
De mi az hogy szinte az összes IME szinte igen stabil, és nagyon jó egér, aztán a 2.0 meg vacak
-
seederking
őstag
válasz
atidzsiforc #35294 üzenetére
Egy kèrdèsem van csak ezzel kapcsolatban.
Volt már rat3 a kezedben,használtad,èrezted milyen a fogása ès milyen mozgatni?
Kiváncsiságból lemèrtem egy 2m-es usb hosszabbitót : 60g a súlya.Ebből kifolyólag szerinted mennyi a rat3 súlya? Mert vèlemènyem szerint a mozgatott tömeg a 10-20cm kábellel ami az asztalon csúszkál össz vagy 80g lehetVanir : szerintem se.De mint felhasználó legalább tènyekkel tudom alátámasztani a kijelentèseimet (pont)
-
seederking
őstag
válasz
atidzsiforc #35292 üzenetére
124g kábellel együtt.Ebből nem tudom mennyi lehet a kábel de biztos van 20-30g.A lènyeg,hogy nekem egyáltalán nem "fèltègla" sőt ha hiszed ha nem a mozgatása olyan mintha nem is lenne a kezem alatt súly amit "vonszolnom" kellene.
-
seederking
őstag
válasz
atidzsiforc #35268 üzenetére
-
kemotox
addikt
válasz
atidzsiforc #35266 üzenetére
Hmm most hogy mondod... Akartam csinálni SNES kontrollert LEGO-ból, de a te ötleted jobban hangzik
LEGO egér basszus, mekkora jó már. Van úgy is néhány elfekvő rágcsáló belsőségem
-
eami
veterán
válasz
atidzsiforc #35178 üzenetére
amúgy most ránéztem arra a topikra mert valaki innen rá is kérdezett hogy tudna e tesztelni így egy vezeték nélküli egeret is.
Itt a válasz:
"nah, I do not have stationary PC anymore. However as long as it has 500Hz+ polling rate, I do not think it is any different. At least my logitech anywhere mx feels exactly the same as g100s on 125Hz." -
kosadzki
csendes tag
válasz
atidzsiforc #35096 üzenetére
A wireless laggot azért nem érzem, mert kábelen használom játék közben, mondjuk már jó ideje játékon kívül is. A g700 amúgy gyakorlatilag vezetékes egér, vezeték nélkül 4-max5 órát bír ki.
-
dobragab
addikt
válasz
atidzsiforc #35175 üzenetére
Az szerintem nem fog menni, de ha jól olvastam, iPhone 6 240 FPS-t tud 720p-ben, az elég lenne, olyan azért talán akad a környezetemben.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
atidzsiforc #35129 üzenetére
"ezt az egysegsugaru felhasznalo az esetek 90%-aban eszre sem veszi"
Na pont emiatt próbáljuk itt jó páran a legjobb tanácsokat és legjobb egereket / szenzorokat ajánlani, hogy ezeket a különbségeket egyre többen észrevegyék és egyre kevesebben ajánljanak egeret csak úgy, hogy:
"Én nem érzek semmi különbséget a legtöbb egér között, úgyhogy te is nyugodtan vedd bármelyiket."
Ez igaz lehet sok felhasználóra, de azt honnan tudhatod, hogy akinek tanácsot adsz, az nem szeretne a lehető legjobbat / legnormálisabbat kapni az elköltött pénzéért. -
salytmasztor
aktív tag
válasz
atidzsiforc #35049 üzenetére
+#35096
"mindegyikkel hozom a szintet amit altalaban meg tudok utni"
"havernak van egy logi g700a amiben a9500 van es problema mentesen lovi szet a seggem ut-ben. Es meg a wireless lagot sem erzi..."Tehát most akkor azért ajánlasz másoknak egyértelműen rosszabb egeret, mert te és a barátod "hozzatok a szintet" mindegyikkel és nem érzed / érzi a különbséget lézer (+wireless) között.
Ennyi erővel mehetne ajánlóba több ezer totál gagyi egér is, mert én és x-y haverom "hozza a szintet" egy 1000 Ftos noname laptop egérrel...Én nem fikáztam szanaszét a lézer szenzorokat (csupán nem ajánlom őket), de ha a legjobb (A9500) típus is rosszabb (kicsivel) mint egy jó optikai, akkor miért nem normális optikait ajánlasz másoknak, amivel biztosan semmi gond nincs?
Jó-jó tudom...mert te és a haverod akik ki tudja milyen szinten tolnak és milyen játékot, nem veszitek észre a különbséget...
Hát ez nagyon objektív és "korrekt" ajánlás tőled másoknak... -
bigwolf277
csendes tag
válasz
atidzsiforc #35096 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ most már csak az a kérdésem mi van helyette amit érdemes lenne kipróbálni ugye fő szempont hogy tenyeres kell (és nem a kocsmába szeretném kapni pár sör után
).
Néztem még mint írtam fentebb hogy gondoltam a rat7-re meg a corsair vengeance m65-re de sajnos ezeket még nem tudtam tesztelni a fogásukat -
bigwolf277
csendes tag
válasz
atidzsiforc #35093 üzenetére
szerintem nekem nem a súly problémákkal kell megküzdenem
hanem inkább a kialakítással vannak fenntartásaim. Tegnap szakítottam időt arra hogy személyesen körbe nézelődjek rágcsáló ügybe és sajnos azt vettem észre hiába vannak jó minőségű egerek nem állt egyik se a kezemre
magyarán szólva se a roccat kone se a razer deahadder se a logitech g502 pedig pont ezek voltak a palettán amiket megszerettem volna venni. Ami viszont kézre állt az a speedlink decus. De nem tudom hogy minősigilek mennyire jó ezért néztem még a sharkoon egeret de persze erről se tudok minőségi dolgokat.
-
teratti
senior tag
válasz
atidzsiforc #35088 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
atidzsiforc #35089 üzenetére
Sokat nem szórakoztam vele, csak belőttem 400 CPI-re meg a leggyengébb vörös fényre oszt bezártam, töröltem.
-
válasz
atidzsiforc #35086 üzenetére
Az anyagminőség egyelőre nem nagy szám, de valahol spórolni kellett, hogy könnyű maradhasson. A másik fájó pont a kábel. Nagyon el kell helyezni, hogy ne akadályozzon.
Egyébként nem arról volt szó, hogy MS talpak jók lesznek hozzá? De lehet, hogy rosszul emlékszem és csak a talpak formájára utaltak volna ezzel. -
teratti
senior tag
válasz
atidzsiforc #35083 üzenetére
A gyerekeknek lenne leginkább kockulnak a Minecrafttal, de néha komolyabb (BF3-4) játékokkal is játszanak.
-
válasz
atidzsiforc #35083 üzenetére
A Kana-ban más lencse van és pont attól jobb, mint a többi ilyen szenzoros egér alacsony felbontáson.
Más:
Ninox Aurora a kézben. Review nemsokára. -
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35067 üzenetére
pvh írta a QL egérszűrő drivert
eskü. De nyákot honnan lehet szerezni, önmagában is árulja bs?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35053 üzenetére
Vegyé Qpadot he
Na és súlyra, méretre, formára, fogásra, meg mittomén? Ahogy néztem nem sokkal lehet kisebb, mint a WMO, mert BST mutogatott képeket amin egy általa készített WMO testes/Aurora belsős egérmod volt látható, valamint az, hogy szinte egy az egyben belement az Aurora nyákja, a WMO ház alján kellett csak egy minimálisat csiszitölni a "hepehupás" bigyulákat, meg némi szilikon ragasztó a seggébe oszt jóvan kezicsókolom.
Osztá' anyag és szerelési minőség tekintetében hogyan áll helyt szerinted he?
Te tudtad, hogy BST is quakes? Most vettem csak észre, hogy a Terminatria map-et ő követte el
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #35049 üzenetére
De a kinzué stmicro
Amúgy milyen az aurora? Az oldalán annyit láttam, hogy "preordering" te meg már azzal tolod? Az a kotsoog sya is azzal nyomja már, csak azt hittem azért, mert ő "kiváltságos"
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #35039 üzenetére
Szerintem egy oldalra gondolta a két gombot, bár nem száz százalék.
-
mark!
őstag
válasz
atidzsiforc #35025 üzenetére
Eddig ezt néztem ki. A4tech egerei? Mondtak olyat is hogy azokkal vigyázni kell.
-
mark!
őstag
válasz
atidzsiforc #35022 üzenetére
Magában annyi, de van benne egy kis vas
.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #34891 üzenetére
Nem nehéz, hanem nem is akarsz, mert csak felbasz. :>
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #34808 üzenetére
Oké, szóval utálod.
Priviben megy név és cím.
-
válasz
atidzsiforc #34772 üzenetére
A massdrop rendelések sokaknál már megérkeztek, ellentétben a ninox oldalról rendeltekkel.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #34772 üzenetére
Then fu.
Hacsak nem veszöl nekem is egyet.
-
válasz
atidzsiforc #34656 üzenetére
Szintén... Asztalinál és notinál is, már évek óta
.
-
válasz
atidzsiforc #34656 üzenetére
Úgyszintén 400 CPI 1920x1200-on.
-
válasz
atidzsiforc #34623 üzenetére
+1
-
lordjancso
senior tag
válasz
atidzsiforc #34610 üzenetére
Az a baj, hogy 20 fontért szállítanák ki, ami elég sok, tekintve, hogy egy egér ára 7 font...
Így sajnos nem fogok rendelni.
-
Vanir
veterán
válasz
atidzsiforc #34610 üzenetére
Igen nagy a kísértés egy IE 3.0-ért.
-
lordjancso
senior tag
válasz
atidzsiforc #34608 üzenetére
Ez a Zowie FK szimpatikusan néz ki. Tud róla valaki mondani valamit?
Egyébként pontosan honnan rendelted az Intellimouse-okat és mennyiért? Lehet rendelnék én is. Be tudod linkelni?
-
dobragab
addikt
válasz
atidzsiforc #34524 üzenetére
Ja és a RAW könnyebb 12 grammal.
-
válasz
atidzsiforc #34502 üzenetére
Panasonic, de nem tudom milyen. Pedig egy itt van a kezemben, mert én már kicseréltem Omron-ra. Sokkal jobb a nyomáspont szerintem.
-
kemotox
addikt
válasz
atidzsiforc #34496 üzenetére
Jah tényleg, már láttam is pedig, csak elfelejtettem. Annak a kapcsolónak mi a neve, típusa vajon?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #34496 üzenetére
bele lehet rakni az omront is, csak le kell vagni az egyik labat [link]
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
atidzsiforc #34488 üzenetére
Köszi épp ajándék vásárlás közbe vagyok.Akkor ez azt jelenti minden gombja mükődni fog? Görgetés lapok kozott előre hátra léptetés?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atidzsiforc #34467 üzenetére
A formája nem szokatlan, szimmetrikus 3 gombos egereim voltak már 15 éve is. Megjegyzem eddig ez a legdrágább 3 gombos egerem, mintha semmi előrelépés nem történt volna 15 éve már.
A következő egerem G700s szintű cucc lesz, az is biztos.(#34468) dobragab
Milyen az a "jó" beállítás?
Felraktam az LGS-t, két lépcsőt határoztam meg, egy 1000 és egy 1800 dpi-ost. Több lépcső nem kell.
Windows csúszka középen, minden Windows fícsőr kikapcsolva. LGS-ben gyorsítás kikapcsolva, 500 hz-re rakva, x és Y tengely nincs elválasztva. Mit kell még beállítani? Amúgy ha most letörlöm az LGS-t, akkor az egér visszaáll a gyári dpi értékekre? (3 lépcső: 800, 1200 és 1800 ha jól mértem.) -
ttamashu
aktív tag
válasz
atidzsiforc #34330 üzenetére
Azért az elvi és gyakorlati korlát között mindig ott a szakadék.
-
dfdfdf
őstag
válasz
atidzsiforc #34077 üzenetére
akár hogy "lasszózok" vele nem jön elő a hiba. hiába törögetem hajlítgatom semmi sajnos vagy szerencsére. még ipon garis a picike mellesleg.
-
DanielLong
senior tag
válasz
atidzsiforc #34007 üzenetére
Meg van egy sima sensitivity is. A gombokat meg ugye csak driverbol tudom állítani. Másrészt ha jó a windowsos csúszka akkor miért mondják mindig h állítsuk középre?
-
DanielLong
senior tag
válasz
atidzsiforc #34005 üzenetére
De miután minden profi egérbeállítás úgy kezdődik, hogy tegyük a windowsos csúszkát középre, gondoltam biztos jobb eredményt kapnék, ha a driverben állítom az érzékenységet. Számomra ezt magyarázza az is, hogy két külön lehetőségem van a driverben állítani az sensitivity-t.
-
DanielLong
senior tag
válasz
atidzsiforc #34002 üzenetére
Ezt tudom, ezért kérdeztem amit kérdeztem.
-
kemotox
addikt
válasz
atidzsiforc #33963 üzenetére
HA-n van egy 4ezerért, és alkudható.
-
Xero
nagyúr
válasz
atidzsiforc #33961 üzenetére
Csatlakozom. IMO 1.1 vagy IME 3.0.
-
Bishoop
tag
válasz
atidzsiforc #33948 üzenetére
FPS. COD,Sniper elite meg ilyenek
-
dobragab
addikt
válasz
atidzsiforc #33825 üzenetére
Látom, megkérdezted, nincs-e kedve megcsinálni wireless egérre is
(#33826) vzsryl
Számtech boltban legolcsóbban G100s-t kapsz, ami tényleg jó, talán még Steelseries Kana tud 10k alatt lenni.
-
Hocsika
tag
válasz
atidzsiforc #33779 üzenetére
Sajnos párszor megcsináltam ezt a dolgot leírás alapján, de sehogy sem jött össze
Asrock z87 pro3 lapom van, lehet erre is van külön alkalmazás? Vagy lehet pont ez miatt nem tudom engedélyezni az 500Hz-et? -
linuxuser666
tag
válasz
atidzsiforc #33779 üzenetére
Mi a neve annak amivel lehet babrálni?
Hátha az én lapomhoz is van ilyen.
Asrock fm2 a88x extreme 4+. -
Hocsika
tag
válasz
atidzsiforc #33777 üzenetére
Hogy sikerült 500Hz-et állítani? Nekem az istenért nem jött össze sehogy sem... Logitech MX518-nál sem
-
válasz
atidzsiforc #33775 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest