- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
kemotox #50679 üzenetére
Jóóóóóóóó ötlet! Amennyiben méretben van olyan imbuszkulcs.
A másik felén maradna minden kérdés mennyire lehetne betolni?
A másik oldalon 2,5mm átmérő a csonka és mélységéig befúrni Így ragasztani? Ily módon ez beválhatna. Kéne szereznem egy állványos fúrót is.MaTpr0F
A pillanat ragasztó semmit se ér,főleg ha az a neve,hogy Locite
Ezekből melyik lenne jó? -
-
davian
csendes tag
válasz
kemotox #50660 üzenetére
FPS játékot játszok, főleg a jobb gombnál jelentkezik. Távcsőbe belenézés, de főleg a távcső leengedésénél. Hirtelen a gomb elengedésekor. Vagy amikor automata fegyverrel lövök egy töltényt vagy rövid sorozatot és hirtelen felengedem a bal gombot.
Ez nem egyedi eset. A logitech fórumán is írtak már róla, de persze máshol is.
-
davian
csendes tag
válasz
kemotox #50657 üzenetére
Szándékosan csináltam úgy a videóban.
Mivel abból ez következik. Mindkét gomb illesztése laza, ezért zörög felengedésnél. -
Thrawn
félisten
-
ReFleXx
addikt
válasz
kemotox #50422 üzenetére
nézz bele, mert amugy nem mond nagy hülyeséget a gyerek, külön kiemeli hogy nativ dpi/cpi-ig erti a dolgot, legalabbis ahol meg nincs interpolacio, latency, gyorsulas, zajosodas stb.
ezen mar en is gondolkoztam, de kerdes hogy a gyakorlatban van-e ennek jelentosege.
ott van jelentosege, ha neked pl 2 a gameben a sensed, es olyan messze van az ellen hogy te az egereddel a celkeresztet 1 egysegnyire akarod jobbra vinni, de 400DPI/CPI-n 2 egysegnyit ugrik a legkisebb mozditasra, viszont ha 800-ra allitod az egered es a jatekban 1-es sens-re akkor tudod 1 egysegnyivel arrebb vinni a celkeresztet.
most nem tudom sajna kiprobalni ezt, majd csak ha visszakapom az egeret.
normal korulmenyek kozott pl kozelharc ennek semmi jelentosege nincs.kar hogy nem emlitette milyen egerrel probalta es nem nezte meg 800 dpi-n is, hanem egybol 3200-re vitte
-
ReFleXx
addikt
válasz
kemotox #50140 üzenetére
Ha ők csesztek el valamit akkor miert a kapcsolot cserélik? Azt is irtak hogy ez a dupla klikk hiba az északi országokban jelentkezik jobban, a többi országban kicsi az esély a hibára. Végülis csinálhattak volna Nordic edition-t Huanoval a svédeknek, nekünk meg a balkánra Omronosat.
Ez a duplaklikk pl Logitechnel is előfordul, ők replacement-et küldenek, Zowie meg a visszahivas mellett döntött. -
bbdzyx
senior tag
válasz
kemotox #50140 üzenetére
Pontosan, az ipari hulladék Hama egerek is sokszor kínai Omronnal szereltek, mégsem halnak be hetek alatt. Korábbi, a még sárga logós modelleknél volt nagy a click latency, mert a Huano kapcsolók magasabb debounce timeot követeltek meg. Most gondolom rájöttek, hogy nem elég szimplán kapcsolót cserélni, újra kéne írni a fw-t is.
-
youspinme
csendes tag
-
-
Newyorker
addikt
válasz
kemotox #49578 üzenetére
Imádom ezt az egeret, tiezenxéve megvan már, újonnan vettem, de nem is azért akarom lecserélni, mert Ő lenne, hanem mert a melóba vettem kb 1,5 éve egy Razer Imperator 2012-t, csak szövegszerkesztésre, netelésre használom, mert ugye melós egér, de az MX518, ami otthon van jobb, így ide is azt akarok
-
dobragab
addikt
válasz
kemotox #49490 üzenetére
Én is az energiaital topikot, a nők, nőügyek topikot, a poltopikot, meg a vallás topikot szoktam emlegetni, mint elvetemült topikokat. Egészen addig, amíg erre rá nem találtam
6627 hsz 12 év alatt, és szezonális topik (csak évi pár hónapig lehet aktív).
Ezzel szemben az Egér probléma topik 10 éves, és 2088 hsz-szel büszkélkedhet. -
bbdzyx
senior tag
válasz
kemotox #49364 üzenetére
Ezt én sem érzem jogosnak, még csak nem is az aprón hirdette az egeret kodiak, ill. nem linkeltél.
Ezzel szemben eBay-es ferdeszeműeknek többtízezres forgalmat generálni, meg jaffatalpakat ajánlani orrba-szájba bezzeg büntetlenül lehet. oldjátok már fel az ellentmondást pls
-
Vanir
veterán
válasz
kemotox #49184 üzenetére
Megszokható, de csak úgy érdemes, ha fel tud valahova feküdni rendesen a könyök (szék karfája, asztal, satöbbi, reklám helye itt).
-
-
Erunosta
tag
válasz
kemotox #48863 üzenetére
Ez nem lehet kifogás, hogy nem ők gyártják a kapcsolót és azt könnyű cserélni. Mert nekik kell kellően tesztelni mielőtt kiadják és régen rossz, ha már egy ilyen árkategóriájú terméknél azzal kezded, hogy kicserélsz benne valamit. Egy általatok utált kínai egereknél ez benne van a tűrésben, ocsót veszek meg van a kockázata, hogy szar. Nekem is most egy Modecom MC-GM1 Vulcan piros gagyi egerem van. Ezer sebből vérzik: borzasztó hangos a klikkje és kemény nehéz megnyomni, óra játék után fáj már az ember ujja, nem viccelek nyekereg a gomb, pehelykönnyű, az optika átvilágít az egész testen és a belső alkatrészektől ráadásul totál egyenlőtlenül, az USB-ből olykor ki kell húzni meg visszadugni rendszerindításkor mert nem látja a gép. Mégis részben elfogadom ezeket mert 3k-ért nem vártam csodát (tény, hogy ennyi kehét se
).
-
e-newsee
addikt
válasz
kemotox #48810 üzenetére
Nem driver keresőt töltött le, hanem magát az Engine nevű progit. Ha a gyártótól töltötted, jó az, csak vagy rossznak gondolja a víruskeresőd, vagy letöltés után szedett össze valamit. Szerintem az előbbi. Ha be van kapcsolva a víruskeresődben valami heurisztikus keresés, vagy hasonló "előbb ütünk, aztán kérdezünk" típusú funkció, akkor simán előfordulhat, hogy vírusnak néz valamit, ami nem is az. Én is tegnap raktam fel, jelenleg a 3.6.4 a legfrissebb. Telepítsd nyugodtan!
-
Maotun
őstag
válasz
kemotox #48800 üzenetére
5-6 év
lehet sírba leszek az nálam mér 54-55 év a trust egérnek 3 honapot saccolok, a strixnek 2 évet árba ennyi a difi,
szvsz meg kell fogni és ami kézre áll és használható azt kell venni.ez össze jöhet gagyi trust, canyon stb 3 havonta csere.
VAGY 15-20K razer, zowie, ss, rocat , logitech, 1-2 évente csere árán is.
Nekem a játékélmény, komfort érzés a fontos, a szakiknak meg a teszt! És értik is a szakmát ezt NEM KÉTLEM!!!!!
Dobragab gazda pont ezért rendeltem meg az asust, rövid magas dpi-t vált oldalt 3 gomb 3310 sensor
800-1600 közt használom..... ha nem olvaslak nem rendelek ilyet
de ott fut majd a trustis trabi a BMW ellen.
-
Maotun
őstag
válasz
kemotox #48796 üzenetére
"kinai fos mind" gazda szerint srtix claw japán omron kapcsolós igéretes...
És Még mindig nincs fent a listán!!!
de ma vettem egy tescós Trust GX25 -t, MERT kézbe vettem és minden kompatible ergonoble... 4k -t megért ha nem otthon a cégnél jó lesz... egy kisérletet megér, jó pad razer destructor lesz alatta, meg az asus stix alatt is, 17k vs 4k -s egér én kíváncsi vagyok mi lesz a Battlefront stat szerint..nálunk falun ezzel tesztelünk.
melyik fustéllyal ütsz nagyobbat, somfa vs mogyoró vessző... -
e-newsee
addikt
válasz
kemotox #48383 üzenetére
Nálam teljesen elegendő volt eddig a 0,4 is, pedig Excelhez használom rengeteget. Arra eddig bőven megfelelt. Azért az M705 egy irodai egér, nem játékra való. Legalábbis nem FPS-re.
Kicsit más:
Nem vagyok szakértő, de kupálnám magam, hogy legalább hülyeségeket ne kérdezzek. Milyen összefüggés lehet/van a polling rate és a max sebesség között? Ha van egyáltalán valami. -
Vinrael
tag
válasz
kemotox #48296 üzenetére
Hát a "baleset" körülményeit nem nagyon akarom részletezni, de meg van törve az egér háza a zsinórnál, és ezért beragad a jobb gomb + a két klikkelő mikrokapcsolónak is fakereszt. A görgőnek az érzékelő bigyója is elgörbült, bár azt vissza lehetett hajlítani.
#Vanir: Igen én is rátaláltam erre már, csak élőbe még nem láttam, de mintha kisebbnek látszana az MX 518tól képek alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest