- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Mennyi idő kezet mosni és nem retkes pörköltszaftos kézzel leülni a gép elé?
Na de most viccen kívül, miért ilyen nagy talány ez a dolog? Mindig felmerül ez a kérdés, de őszintén nem értem miért. Egy rendbentartott nappaliban vagy hasonló szobában ahol általában 'ámítógépezik az ember szerintem nem tud mitől ragacsos lenni. Port igényesebbek levegő spray-el, többiek meg szájjal kifújják néha azt annyi.
Előfordulhat, hogy tévedek amúgy, ezek csak feltételezések, én a retkes kézzel gépezős emberek táborát erősítem -
Zaied
addikt
Lézeres egeret ne ajánljuk már, nem jók! Az A4Tech is tiltólistás jelenleg!
Ha a legolcsóbban akarod megúszni opció lehet a kábelcsere, de inkább cseréld ki, a fentebb említett dolgok miatt.
Szerintem egy Model O val járnál a legjobban, ha akciós bele is fér a keretedbe.
Esetleg Zowie ZA11/FK1+ , necces de az Endgame Gear XM1 et is megnézheted szerintem(ezeken nincs világítás).
De lehet hogy lesz valakinek olcsóbb ötlete. -
-
Cs1csó
titán
Helyette: Logitech Prodigy G102 7-8k
-
MaTpr0F
senior tag
Ha már nem garis, akkor részemről mindegy. Nekem csak az igénytelen deremel munka bántja a szemem. Eléggé "nekiereztem oszt' hagy szóljon". Lehetne ezeket a műanyag vágásokat szépen is csinálni, és akkor nem rókázok, ha ránézek. Remélem a jövőben egyre több 3360-as egér kerül majd piacra, mert a jelenlegi 3(?) elég siralmas tekintve, hogy 2 belőlük féltégla.
3320 egyébként vállalható? Lassan meggyőzöm haverom, hogy nem kell oda A9800 lézer borzalom.
-
Vanir
veterán
-
-
Vanir
veterán
Nem G600-t, hanem G602-t írtam, ráadásul egy másik embernek, szóval nem nagyon értem ezt a visszakérdezést. Ja, és egeret még mindig nem kinézet kedvéért veszünk.
zool1:
Ha esetleg használtpiac is játszana, akkor aprón van egy G400 v2, ami gyakorlatilag G5 forma, csak százszor jobb szenzorilag.
Ha csak új, akkor Logi G402, Logi G502, Mionix Naos 7k, Razer DeathAdder 3.5G / 2013 / Chroma, SS Rival 300, Zowie EC széria tagjai. Innen meg még tudsz válogatni, és egy csomó infó le van melléjük írva. -
Vanir
veterán
Ne vedd rossz néven, de amíg nem értesz a dolgokhoz olyan szinten, illetve nem olvasol figyelmesen, addig ne ajánlgass másoknak, mert eddig nem sokszor sikerült eltalálni az igényeket, mellévezetni / rávezetni a szarra pedig nem érdemes.
Mauzes: Logitech G602-re vess egy pillantást.
dobragab: Lapátkezűeknek szerintem pont ideális, akik csak kicsit nagyobbat kerestek, mint az FK1.
Gyanítom, hogy a Zowie csak jövőre fog kijönni egykét széria 3360-as egérrel.
-
Brandynew
őstag
Egy 5 ezer Ft-os egérnél (Magyarországon 12 ezer) nem tökmindegy?
Azzal, hogy felnyitod és elvégzed a módosításokat, máris sokkal többet ér az egér, mint 5 ezer Ft.
Meg milyen garancia? Egy koreai csávó (akinek az a neve, hogy JunHyo Kim
) küldi egy fekete borítékban, papírok nélkül.
-
krokodille
csendes újonc
Lehet, hogy igazad van. Egyébként játékra kellene. Razer Abyssus és Abyssus 2014 között szemezek. Nem tudom, hogy ezek a több ezres egerek milyen strapa bíróak. Van nekem most egy noname egerem amiről 2 hét alatt lejött a gumiláb. A modern egerek mennyi idő alatt jön le? És ha lejön, akkor hogyan lehet az pótolni?
-
-
bbdzyx
senior tag
Oh shit, 20 ms click latency-t rebesgetnek róla
OCNESR-en, kár. Nem tanultak a Zowie hibájából? A másik kérdés már csak az, hogy mi a f*szért növelték meg ennyire a debounce time-ot (ez felelős a késés miatt), ha a kapcsolói cserélhetőek, ezáltal nincs értelme a duplaklikkesedés ellen harcolni? -
bbdzyx
senior tag
-
Sz4bolcs
senior tag
Rendkívül kényelmes lehet egy 140 grammos egér... Én a Kana v2 után soha többet nem fogok 70 grammnál nehezebb egeret venni, annyival jobb érzés ezt használni, mint bármi mást.
Az MS egér érvelés teljesen logikus lenne, ha a IME3.0, a WMO és az IMO óta gyártottak volna egyáltalán bármi más egeret.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"A G500 rágcsálóm az meg 143g"
Kábellel. Vagy beleraktad a Schobert Norbert pakkot.
"Azokból a korábbi példányokból van a fiókomban és egy-egy a telken és a faternál ,fehér és fekete színben."
Ha WMO / IMO 1.1a-k, akkor a probléma megoldva és nem kell 5 számjegyű összeget elszórni még pár évig. 1,5 m/s-ig mai napig a legRAW-abb szenzor feel.
"A kölök nálam nagyobb méretben ,súlyban"
Én is 180 cm / ~100 kg vagyok, elég nagy kézzel, mégsem használnék semmit 70-75 g fölött.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem neked kell, hogy kényelmes legyen.
Amúgy meg MX300 / G1 / G100 / G100s best forma. Csak ennyire szubjektív a dolog.
120+ g-os G502? Az egy tégla. Egyetlen pozitív jellemvonása a kiváló szenzor, amúgy meg elég lol.
Vegyél neki egy ROCCAT Lua-t. Futárral 10 rongy Aqua-ban, 2 év gari. Szenzor bár nem a csúcs, de használható darab, kicsi, könnyű (70 g), első blikkre össze is van rakva - és még világítani is tud
, a dobozban pedig 10 matrica is helyet kapott.
Vagy rendelsz neki egy SS-fényezésű MS IME 3.0-át eBay-ről. Az is megáll 10 alatt, nagy, de mégsem terméskő-szerű, palmra szerintem kényelmesebb, mint az MX500-forma. És tartós. Az enyéimet 4, ill. 7 éves korukban adtam el, de találkozni 10-12 éves működő példányokkal is.
Kisebb verzióban MS IMO 1.1a, abból is vannak SS festéssel. Azt 9 éves korában adtam el és csak 2 mikrokapcsolót kellett volna benne cserélni. -
-
csati777
csendes tag
Ha kis keze van a srácnak, vagy ujjas/karmos fogást használ, akkor a Cooler Master Storm Xornetet kifejezetten ajánlom, első kézből való tapasztalatom van róla. Nálunk a hivatalban 3 év lett lecserélve a géppark, és akkor valmilyen közbeszerzési rejtélyből kifolyólag ezeket az egereket kaptuk hozzájuk. Az infósunk szerint három év alatt a 85 darabból mindössze 3 ment tönkre (azokban is csak egy mikrokapcsoló). A görgők még mindig olyan szilárdak, kemények, mint új korukban (másnak ez talán hátrány, nekem pozitívum). Most lehetett más típusú egérre cserélni őket, de sokan (főleg a csajok) hallani sem akartak róla, hogy megváljanak a kis ducitól.
A gamer testvérét (CM Storm Spawn) sok helyen dicsérik ([link], de az egyszerűbb modellnek sincs szégyenkezni valója, sok játékkal teszteltük (hogyan kerültek ezek az irodai gépekre, nem is értem). -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"erre akkor mit mondjak?"
Azt, hogy dzsunka, Icon7-tel együtt. :>
A legtartósabb egerek: MS IMO 1.1a, MS IME 3.0, Logitech MX300 / MX500 / MX510 / MX518, Razer Diamondback (nem 3G), Razer DA 3G.
A két MS-t még meg tudod venni újonan (eBay), de a többihez akkora zsák szerencse kell, amit valószínűleg el se bírsz. Persze az apró mindig ott van, mint alternatív megoldás.
Manapság már nem divat a tartósság.
A tappancselkopás teljesen lényegtelen, filléres tétel cserélni. Viszont a Gigabyte maradjon meg az alaplap / VGA / ház / táp biznisznél.
A Logitech support már nem olyan, mint régen volt, a SteelSeries viszont csak kellemes élményeket adott ilyen téren. Talán egy Kana v2-vel nem fürödhetsz nagyot.
Akárhogy is, felejtsd el az ilyen noname vackokat.
-
jeni
félisten
pont ilyet vittem vissza 2x ebből meg egyet mind ezeket 1 éven belül
mindkettőnél a szilikonos görgő nyúlt meg ha azt a görgőt normálisan megcsinálták volna ma is használnám.
-
PR0JECTNR56
addikt
Tehát maximum 8k-ért néztél egeret, ennyiért az Intellimouse Explorer 3.0 pl. simán beszerezhető újonnan, lásd eBay, a maradékot pedig elköltheted gumicukorra.
De a hardveraprón is érdemes szétnézni, mindig van valami, ami éppen elég jó, pl. MS WMO 1.1a
-
Kvazár
őstag
Thx. Akkor megkönnyítetted a döntést.
Egérből viszont csak Bt-set keresek, mert nem szeretnék mindenféle kiálló dolgot a gépembe dugdosni.Esetleg 5-6 környékén mintha láttam volna egy Gigabyte egeret, csak azt most nem találom. Arról a gyártóról mi a véleményed egér téren?
Szerk.: Az A4 szerinted nem balkezes egér? (Csak azért mert én jobbkezes vagyok.)
-
Butcher-HUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TV antenna és jelerősítés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest