Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung topic
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
asde3
csendes tag
-
asde3
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok, és miért? (szabadtéri használatra /pl: edzés leforgatása/, állványról)
SONY HDR-CX220 (84E-től, viszont most az euronics-ban 50E ért megkapható)
vagy
SONY HDR-CX240 (52E-től top1-es az árukeresőben, viszont a cx220 drágább eredetileg de most olcsóbban meg lehet vásárolni)
Vagy esetleg ilyen árban 50-55E van jobb választás?
Köszönöm!
-
asde3
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
A napokban vásárolok fullhd videó kamerát, és a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy melyiket válasszam.
Teljesen egyszerű camokról van szó. Állványon használom, teljes napfényél, álló videókép felvételekre, semmi extra. Ezelőtt is egy hasonló kaliberű volt annak a neve: Samsung samsung hmx-u20 (jó kis felvételeket készített, ehhez kerestem hasonlót)
A mostani választottjaim (esetleg ebben az árkategóriában tudok ajánlani "Mást" használtan 25-27/30E?):
1: HP V5560U
2: Toshiba H 30
3: samsung hmx q 10Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
asde3
csendes tag
Sziasztok! Akinek van egy kis ideje segíthetne nekem. Van egy Samsung Hmx-u20 fullHD camom. Ki akarom cserélni egy nagyobb testűre, "tenyeresre". A cam adatait google-ba megtudjátok nézni. Ami néztem helyette használtan: Samsung VP-HMX20C, vagy új toshiba vagy samsung stb camok, 40-50között max. Aminek a legszebb a képe, és képstabilizátora forgatás közben, olyat szeretnék ebben az árban. Mit ajánlotok ? Üdv
-
asde3
csendes tag
válasz
Tomix24 #9034 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ, sajnos anyagilag nem állok úgy, viszont szükségem lenne egy kamerára, ami 40-69K között jönne ki. A mostani (samsung hmx u-20) helyett.
A toshiba azért tetszett mert jobb paraméterekkel rendelkezett mint a többi. De én is inkább a Samsung fele húzok. Q10,Q20, HMX300-t nézegetem, esetleg mi jöhet még szóba?
Amit lehet ezen az áron belül kihozni a legjobbat, azt szeretném. Köszönöm, várok még válaszokat! Estét!
[ Szerkesztve ]
-
asde3
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene HD-cammal kapcsolatban! Lenne egy HD kamerám amit szeretnék lecserélni, csak a fizikai mérete miatt.
Szerintetek mi a különbség érdemes e, vagy van jobb is az árkategórián belül (nagyon max 60), minden infó jó lenne.
Mostani cam adatai: Samsung Hmx U 20 (min hd)
termék leírás: http://www.arukereso.hu/digitalis-videokamera-c38/samsung/hmx-u20-p41888941/termek-leiras.html
Amit szeretnék helyette: Samsung Q 10
http://www.arukereso.hu/digitalis-videokamera-c38/samsung/hmx-q10-p47017167/termek-leiras.html
___________________________________________________________________________Kérlek aki ért hozzá hasonlítsa össze. Néztem felvételeket youtube-on, hasonló tudással rendelkeznek.
itt az összehasonlító LINK: http://www.arukereso.hu/digitalis-videokamera-c38/fn:termekek-osszehasonlitasa:samsung-hmx-u20-p41888941,samsung-hmx-q10-p47017167/
azt látom ami most van a MINI hd-s jobb pixelbe is például, annyira nem értek hozzá számít ez a felvételen ilyen kategóriába sokat? Szabadtéri sportot, edzéseket vennénk fel vele. ( csak a felbontás a megapixel kevesebb az Q10-be, sokat dob az?)
Várom válaszokat! Napot!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- OLED TV topic
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...