Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• anonym1s

őstag

Hello emberek.
    Vettem egy jvc vx715 kamerat az angol ebay oldalrol 120 angol fontert (45000ft).
    Ma delutan erkezett a gep, de csak este tudtam kiprobalni, ezert nappali felvetelrol nem tudok nyilatkozni, de az ejszakai nagyon bika!
    Ha valakinek fontos a keves fenynel normalis video, az ne nezzen masfele, mert megtalalta ami kell neki :)
    Nekem volt egy panasonic v720 kameram 3 hetig, amirol az altalanos velemeny az, hogy jo kamera, en ehhez tudom viszonyitani, meg a panasonic lx7 fenykepezom videojahoz.
    Az lx7-hez kepest mindenben elmarad (zoom-ot leszamitva), szoval ahhoz nem is viszonyitanam mert felesleges.
    A v720-hoz kepest, szemmel lathatoan elesebb, tisztabb es szinesebb videot csinal sotetben, szoval a kulonbseg szerintem nem csak hajszalnyi. Latoszoge kisebb mint a v720, de nem sokkal.
    A stabilizatora sem olyan hatekony mint a v720, de a 10x zom-hoz eppen elegendo. A sony cx220 gepet is probaltam, annak stabilizatoranal sokkal jobb.
    Fokusz hangot egyaltalan nem hallok, zoom hangot is csak akkor, ha nincs hatterzaj egyaltalan, es teljes sebessegen zoom-olok, de ilyenkor is alig hallatszik, szoval gyakorlatilag nema. Lassu zoom-on total nema. A stabilizator hangja nem hallatszik bele a felvetelbe.
    Hangja sztereo, ebben jobb az 5.1-es v720, de 5.1 hang igen ritkan van a hetkoznapi eletben, ezert nem mondanam tul nagy hatranynak.
    Van benne magyar nyelv, wifi, es led lampa ejszakai felvetelekhez, plusz egy rakas dolog ami szamomra felesleges, de lehet van akinek jol jon.
    Ezen kivul kicsi, konnyu, lapos, konnyen elfer akar egy ing zsebben is, es 2db! akksit 2500ft-ert adnak hozza ebay-rol.
    Akku idorol kesobb tudok irni.
    Na ennyi. Szerintem nagyon megeri az arat.

Ja, a lencsevedo auto nyilik amikor kihajtom a kijelzot, de visszazarni mar kezzel kell amikor behajtom a kijelzot.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák