-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dyraxx #58946 üzenetére
Esetleg Canon R100 kit? Oke, ez nagyon belepo.
-
Rapid136
őstag
-
válasz
Dyraxx #58943 üzenetére
Megnéztem az árukeresőn, hogy biztos lesz egy Olympus kit ebben az ársávban aztán csak pislogtam, hogy hol vannak most az árak. Talán kisebb kockázattal jár ha benézel azokra a helyekre, amik üzletek, de foglalkoznak használt cuccokkal is. Pl a 220voltnál van használt részleg (érdekesség, pont van nekik Canon 2000D váz, 85-ért - nem azért írom, hogy ezt vedd). Viszont jé, ott van D610 használtan 200-ért, az egy 50-es obival beleférne a keretbe, és hiába nem milc, szerintem egy nagyon korrekt gép lenne.
Vagy van Olympus E-m10 IV 230-ért, nem tudom ahhoz mennyi lenne egy kitobi, de biztos felette lenne 250-nek kompletten. Van Z50 kitjük használtban, 280-ért.Talán a 610 lenne a legjobb választás, valószínű van olyan objektíved is, amit tudnátok ideiglenesen csereberélni? Ha ilyen értékű ajándékot veszel neki, akkor valószínű családtag, így ez gondolom akár még kivitelezhető is. Ha meg nem jön be neki a fotózás, akkor lehet hogy téged is érdekel az a D610.
-
Rapid136
őstag
válasz
Dyraxx #58940 üzenetére
Le kell vele ülni és megbeszélni, hogy kár valami olyasmiért pénzt adni, ami épp erős leszállóágban van (tükrös rendszer) és a vásárlás utáni pillanatban már csak kb. a harmadát fogja érni az árának... a Canonnál ez meg tényleg a legalsó kategória.
A filmes világban volt egy periódus, amikor a tükrös gépekkel megpróbáltak versenyezni a mindent elárasztó kis kompaktokkal és csúnyán leengedték a lécet a minőségben, anyagban. Na ilyesmi történik most a digitális korban, még a márkanevet próbálják eladni, de a minőség már nem az ami volt régen.
Keveset használt, garis, komplett dobozos MILC-eket is ki lehet fogni azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged