- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Felpattint egy akármilyen OIS kitobit és kiröhögi az ibissel 1-2 másodpercig tökölést, mert még úgyis jobb eredményt kap mai APS-C gépeken, ha kicsit emelt isoval lövi meg ugyanazt.
Ahová meg tényleg hosszú zár kell oda mft-vel se kézből fogsz szenvedni pl: vízesés/ templombelső..
Igen, meg lehet próbálni ibissel kézből is (anno én is ezt tettem ), de M4/3-on is jobb eredményt kapsz ha állványra / kis gorillapodra teszed a gépet ( a végén én is ezt tettem)....Egyedül talán hosszú teléknél van komoly haszna az ibisnek.
-
kovsol
titán
Elég sok féle állványt árulnak.
Egy mini állvány meg ND1000 filter mindig van a fotós táskámban. Ha ilyenre készülök akkor meg van nagy állványom is.Több másodperces záridőket kézből kitartani nem reális elvárás.
De a több fotó stackelése utólag is opció ha nincs állvány szűrű stb. -
Peat;)
veterán
Igen, szélesebb kell, 12mm (is). A 12-40 már lefedné teljesen az igényemet látószögben és csak egy objektíves megoldás jöhet szóba.
F2.8 ahogy írod is viszont nem drámai előrelépés pl f3.5höz képest, de talán pont elég.
Még tesztelem a fixemmel hogy f2.8al mit tudok alkotni vele.Valószínű megpróbálkozom ezzel az úttal és fejleszteni magamon a gép tudásához.
Ott a panasonic lx100 kompakt gép is, még azon is elgondolkodtam, de az em10 m3as vázat jobbnak gondolom. -
Főleg madarakat. Kelleni persze nem "kell", mert lehet anélkül is (most is ekv. 300mm-ig van objektívem), csak ezt a részét szeretem nagyon a fotózásnak. Szeretném videózni is őket. Jelenleg azért gondolkozok egy nagyobb tele irányába, mert többnyire távcsővel járom a madaras helyeket, és látom, hogy mit lehet kihozni egy nagyobb nagyításból. De alapvetően 100% hobbi, nem munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged