-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz Grga_Pitic #36423 üzenetére
"Azt szögezzük le, hogy fényerőben pont annyit tud egy MFT-s 1.8-as obi, mint full frame-en az 1.8-as"
Ha a fényerő alatt a méréshez szükséges bejutó fényt nézed, akkor igen. Én (szerintem egyértelműen) a mélységélességről beszéltem.
"az 1.8-asok is bőven jól mosnak MFT-n, APS-C azért nem ad érzékelhető többletet,"
Szerintem abszolut érezhető a különbség. Én legalábbis érzem. Másrészt APS-C-re vannak nagyobb fényerejű obik is, mint MFT-re. Nyilván drágábban. De ha rendszert választ valaki, akkor erre is érdemes figyelni.
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
törölt tag
válasz Grga_Pitic #36423 üzenetére
Már hogyne lenne észrevehető az APS-C és az MFT közti különbség bokeh terén. Főleg, ha ez ember rendszeresen portrézik és hozzászokott már a nagyobb szenzorhoz. A FF meg egy teljesen más világ, még az APS-C-hez képest is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...